robinson Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 vista iyi güzel de XP ile 7 arasındaki geçiş dönemindeki basit bir işletim sistemiymiş onu anladım. Tıpkı 98 ile XP arasında ME'nin piyasaya sürülmesi gibi. Windows 7 gerçekten XP sevenlere hitap edecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 32 bitlik mi yüklesem yoksa 64 bitlik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 imzali driver gerekliligi angarya olmaktan cikip yararini gosteriyor, windows update masallah her driveri buluyor en garip aletten ekran kartinin en guncel driverlarina kadar. 64bit acisindan bi problem yok yani bu konuda, ben 64 derim. Driver konusnuda saniyorum tek istisna printerlar ve bi kac markanin ses karti olarak kaldi. Bu tip cihazlara sahipsen kontrol etmekde fayda var. yoksa 64bit icin bi sakinca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://news.cnet.com/8301-13860_3-10253924-56.html diyorki ekim 22'de çıkıcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fizban said: ben şöyle bir soru sormak istiyorum, win xp kuruluydu, win7 64 bit kurdum, ikisi ayrı disklerde (partition dahi değil). hatta win xp'nin g olarak gördüğü partition a kurdum (f de olabilir mevzu bu değil), bu partition ı win7 C olarak kabul ediyor ve boot sequence ta default win7. bunu düzeltemedim bir şekilde herhangi bir yerde konuya uygun boot.sys bulamadığımdan. napabülüre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Fizbancığım şunu bi dene, http://www.ditii.com/2009/01/28/how-to-modify-windows-7-boot-loader/ bu işe yaramassa söle bitane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Windows 7 kullanan arkadaşlar menmun mu bende kurmayı düşünüyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Ben çok memnunum. Şimdiden maddi açıdan hazırlığa başladım ultimate alcam. Hayatımda aldığım ilk OS olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Yukarıda dediği gibi arkadaşın yorumlar ne ben onu merak ediyrum hızlımıdır , sorunsuzmudur , ne gibi yenilikler var.Sizin hoşunuza giden,gitmeyen şeyler nelerdir bi açın lütfen Kojiroh said: Ben çok memnunum. Şimdiden maddi açıdan hazırlığa başladım ultimate alcam. Hayatımda aldığım ilk OS olacak. Bende öyle düşünüyorum valla.Öv öv öv bitiremediler.Heralde bu kadar abartılmasının nedeni insanların Vista gibi ağır bir sistemle tanışmış olmasıdır sanıyorum.Direk XP'den 7'ye geçseydi başarı devam edecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 home basic , home premium , proffesional ve ultimate arasındaki farkları öğrenebilirimiym . home basic yada premium alsam zamanı geldiğinde prof veya ultiye göre ne farkı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate bende boyle bir versiyon yüklü rc mi oluyor bu simdi beta mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Radiance said: Windows 7 kullanan arkadaşlar menmun mu bende kurmayı düşünüyorumda düşünme hiç kur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 ya oyunlar ile problem çıkarıyor mu? sırf bu yüzden kurmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 tf2 kurulu bende, sorunsuz oynuyorum. tek sorunum milattan kalma ekran kartım x1550'nin win7 güncel sürücüsü olmaması. başka oyun denemedim ama sorun olacağını sanmıyorum uyumluluk modu falan hallolur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Amma övmüşsünüz yahu. Çıkana kadar Vista'yla devam edicem diyordum ama bu hafta içinde formatı basıp şu RC'yi denerim belki. Edit: Microsoft'un sitesinden indirmeye başladım. O da ne download için Java Applet açıldı. Windows 7 indirmek için Java kullanyoruz ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 O değilde Win7 RTM oldu. Güvenip indirsek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Valla işletim sisteminden söz ediyoruz. Ben olsam resmi olarak yayınlanmayan bir şey indirmezdim. Kaynak çok güvenilirse ayrı. Ama bence torrent'ten falan uzak durmak lazım. Zaten tam versiyonu ekim gibi çıkacak deniyor. Hadi yılbaşına sarksa bile çok da kalmadı şunun şurasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mirage said: Valla işletim sisteminden söz ediyoruz. Ben olsam resmi olarak yayınlanmayan bir şey indirmezdim. Kaynak çok güvenilirse ayrı. Ama bence torrent'ten falan uzak durmak lazım. Zaten tam versiyonu ekim gibi çıkacak deniyor. Hadi yılbaşına sarksa bile çok da kalmadı şunun şurasında. Tam version dediğin şeyi beklemek nedir onu anlamadım? OEM'cilere eksik mi yollandı yani Win7? Raflarda göreceğimiz build 7600.16385.090713-1255'dir. Ve bu build'de şu an sızdırılmış durumda galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Tam versiyon ile kastım resmi versiyonu. RTM versiyonunun sızdırıldığı hakkında bir çok haber vardı da resmi değil sanıyordum ben. Bu çarşamba (22.07.09) RTM olmuş. http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/22/windows-7-has-been-released-to-manufacturing.aspx OEM'ler de ilk versiyonları almış: http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/25/oems-pick-up-windows-7-rtm-code-today-in-redmond.aspx RTM versiyonunu resmi olmayan kaynaklardan indircek olursanız, en azından resmi bir MD5 checksum bulup kontrol edin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BQX-y7mtFVg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Arkadaşlar şimdi neyi indirmek gerekiyor internette bir sürü versiyon var bi yardımcı olabilirmisiniz. Microsoftun sitesinden. "7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso.dlm." indiriyodum ama torrent sitelerinde farklı versiyonlar mevcut aydınlatırsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 torrent'leri bosver sen. git microsoft'un sitesinden indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 riglous said: torrent'leri bosver sen. git microsoft'un sitesinden indir. RTM'i microsoft'un sitesinden mi indirecek? ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 rtm'yi indirmeyecek, satin alacak. rc'yi indirecek istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 technet üyeliği varsa ayrı tabi. 6 ağustosta download a acılacak onlara rtm sürümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar