Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 RC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
imzali driver gerekliligi angarya olmaktan cikip yararini gosteriyor, windows update masallah her driveri buluyor en garip aletten ekran kartinin en guncel driverlarina kadar.

64bit acisindan bi problem yok yani bu konuda, ben 64 derim.

Driver konusnuda saniyorum tek istisna printerlar ve bi kac markanin ses karti olarak kaldi. Bu tip cihazlara sahipsen kontrol etmekde fayda var. yoksa 64bit icin bi sakinca yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ben şöyle bir soru sormak istiyorum, win xp kuruluydu, win7 64 bit kurdum, ikisi ayrı disklerde (partition dahi değil). hatta win xp'nin g olarak gördüğü partition a kurdum (f de olabilir mevzu bu değil), bu partition ı win7 C olarak kabul ediyor ve boot sequence ta default win7. bunu düzeltemedim bir şekilde herhangi bir yerde konuya uygun boot.sys bulamadığımdan.

napabülüre ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Yukarıda dediği gibi arkadaşın yorumlar ne ben onu merak ediyrum hızlımıdır , sorunsuzmudur , ne gibi yenilikler var.Sizin hoşunuza giden,gitmeyen şeyler nelerdir bi açın lütfen

Kojiroh said:

Ben çok memnunum. Şimdiden maddi açıdan hazırlığa başladım ultimate alcam. Hayatımda aldığım ilk OS olacak.

Bende öyle düşünüyorum valla.Öv öv öv bitiremediler.Heralde bu kadar abartılmasının nedeni insanların Vista gibi ağır bir sistemle tanışmış olmasıdır sanıyorum.Direk XP'den 7'ye geçseydi başarı devam edecekti.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla işletim sisteminden söz ediyoruz. Ben olsam resmi olarak yayınlanmayan bir şey indirmezdim. Kaynak çok güvenilirse ayrı. Ama bence torrent'ten falan uzak durmak lazım. Zaten tam versiyonu ekim gibi çıkacak deniyor. Hadi yılbaşına sarksa bile çok da kalmadı şunun şurasında.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:

Valla işletim sisteminden söz ediyoruz. Ben olsam resmi olarak yayınlanmayan bir şey indirmezdim. Kaynak çok güvenilirse ayrı. Ama bence torrent'ten falan uzak durmak lazım. Zaten tam versiyonu ekim gibi çıkacak deniyor. Hadi yılbaşına sarksa bile çok da kalmadı şunun şurasında.

Tam version dediğin şeyi beklemek nedir onu anlamadım? OEM'cilere eksik mi yollandı yani Win7? Raflarda göreceğimiz build 7600.16385.090713-1255'dir. Ve bu build'de şu an sızdırılmış durumda galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam versiyon ile kastım resmi versiyonu.

RTM versiyonunun sızdırıldığı hakkında bir çok haber vardı da resmi değil sanıyordum ben. Bu çarşamba (22.07.09) RTM olmuş. http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/22/windows-7-has-been-released-to-manufacturing.aspx OEM'ler de ilk versiyonları almış: http://windowsteamblog.com/blogs/windows7/archive/2009/07/25/oems-pick-up-windows-7-rtm-code-today-in-redmond.aspx

RTM versiyonunu resmi olmayan kaynaklardan indircek olursanız, en azından resmi bir MD5 checksum bulup kontrol edin bari.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şimdi neyi indirmek gerekiyor internette bir sürü versiyon var bi yardımcı olabilirmisiniz. Microsoftun sitesinden.
"7100.0.090421-1700_x64fre_client_en-us_retail_ultimate-grc1culxfrer_en_dvd.iso.dlm." indiriyodum ama torrent sitelerinde farklı versiyonlar mevcut aydınlatırsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...