Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Öbür konu fazla uzadığından yenisini açayım dedim. Beta ve öncesinin konusu burada. 5 Mayıs'da geliyor. Buradan indirebilirsiniz eğer başka yere koymaya karar vermezlerse. MSDN ya da TechNet'çilerin şuanda indirebiliyor olması lazım, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Format atmayı düşünüyodum zaten, bunu mu kursam acaba... Sadece oyun ve browsing için kullanıyorum. Stabil olcak mı sizce? Betanın son durumları nasıldı bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hah önümüzdeki ay toparlayacaam bilgisayar bunu kurarım artık, o kadar zamandır deneyememiştim de zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mirage said: Format atmayı düşünüyodum zaten, bunu mu kursam acaba... Sadece oyun ve browsing için kullanıyorum. Stabil olcak mı sizce? Betanın son durumları nasıldı bilen var mı?Stabil olacagini sanmiyorum ozellikle driver sorunu olacaktir bence. 3.1'den sonra ilk defa adam gibi windows gelicek diye heycan var bende bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Abi beta falan ama, yani vista dan 10 kat stabil. XP gibi degil su asamada, daha yeni bi isletim sistemi ne de olsa, ama vista ile karsilastirilmaz bile bu hali .. Ben gectim. Gerci halen %100 memnuniyet yaratmiyor. vista dan iyi ama bana gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ha tabi canim akli selim oldugunuzu varsayarak XP kullaniyorsunuzdur diye dusundum zaten ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 türkçe destek yok dimi dha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hmm iyi bari gelsin artık rc. 7000 sürümünü kullanıyorum çıktığından beri, ara güncellemeleri kurmadım hiç, gayet memnunum şu ana kadar. arada bir uyumsuzluk sorunları yaşanabiliyor ama vistadan çok çok daha iyi kesinlikle win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 mdsnaa de windows 7 betanin 32bit versiyonu indirilebilir durumda, 1 agustosda betalar kullanima kapaniyormus, ona gore uzun sure bel baglamamaya calismak lazim data kaybetmemek adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Nası kullanıma kapanıyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 msdnaa den indirirken product discription i aynen alintiliyorum; said: New to beta testing? Here's what you need to know: Watch the calendar. The Beta expires on August 1, 2009. To continue using your PC, please be prepared to reinstall a prior version of Windows or a subsequent release of Windows 7 before the expiration date. diger maddeler tiriviri seyler. Ne derece bi expiration tabi bilemiyorum, sigorta gibi atmiyor olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bu yeni çıkacak Windows 7 RC için geçerli diil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 1 ağustostan soraki versiyon olursa RC, yukarıdaki yazıya bakarak kapsamıyo bu kural :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Gerge msdn e dusmustur diyince goz attim, win7 beta adi altinda herhangi bi sekilde release candidate ibaresi goremiyorum. 5 mayisda guncellenirse kontrol eder tekrar yazarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 benim bagnaz yaklasimim su sekilde: isletim sisteminin betasi cekilmez. windows'un betasi hic cekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 5 Mayıs olduğu onaylandı. MSDN ve TechNet'çiler için 30 Nisan'da geliyor. Beta'yı denememiştim ama bunu VirtualBox'a kurarım artık. Bu arada PirateBay'ın nasıl Microsoft'tan önce yayınlamayı başardığını bilmiyorum :) Ama Microsoft virus olabilir onda kullanmayın diyor. Haklılar, Windows'dur, olur virus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bunu kurmak için ekstra bir bilgi gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 GERGE said: MSDN ve TechNet'çiler için 30 Nisan'da geliyor. uplaninca aklima geldi bi kontrol ettim; su gun ve saat itibariyle hala msdnaa de beta surumu indirilebilir durumda , r candi ile ilgili bir bilgi veya duyuru yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 KHaRoN said: GERGE said: MSDN ve TechNet'çiler için 30 Nisan'da geliyor. uplaninca aklima geldi bi kontrol ettim; su gun ve saat itibariyle hala msdnaa de beta surumu indirilebilir durumda , r candi ile ilgili bir bilgi veya duyuru yok. 5 mayıs resmi tarihi eylük içinde de çıkacak şeklinde bir duyum yayıldı acer sanırım acer ın yetkilisi bir toplantıda ağzından kaçırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 MrLevie said: bunu kurmak için ekstra bir bilgi gerekiyor mu? gayet basit şip şak hiç bir bilgi gerektirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Yeni bir duyuru daha, 5 Mayıs'da çıkacak RC'yi 2010 Haziran'a kadar ücretsiz kullanabileceksiniz. Son versiyon da dahil bu süreye, update edebiliyorsunuz yani. Bilgisayar'dan istedikleri de açıklandı: Normal kullanım için: 1 GB ram, 16 GB harddisk (neden bu kadar çok?) DX9 ekran kartı. XP Modu ile kullanım için(Pro ve üstü): 2 GB ram. Linux ile MacOS giderek daha çok kişi tarafından kullanılmaya başlıyor, Windows'da böyle şeyler yapıyor. Ne de olsa yaklaşık 100.000.000 masaüstü bilgisayarı Microsoft ürünlerini kullanmıyor. Bir de korsan olayı var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Buyurun http://technet.microsoft.com/en-gb/evalcenter/dd353205.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Vistayı paintle düzenlemişler,performanslarından sorunlarına kadar birebir aynı.Ha artık xp ile devam etmek zorlaşıyor,mecburen geçicez ama sinir oldum microsofta,windows 7 diyipte aynı sistemi nasılda veriyor insanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Şimdi ben bunun 64 bit versiyonunu XP ile birlikte kullanmayı planlıyorum. Önemli her şeyin yedeğini almalı mıyım? Yoksa windows 7' nin kurulu olduğundan farklı bir partisyonda tutsam yeterli olur mu? Sürücü olarakta vista' nın 64 bit sürücülerini kullanmam lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Devamlı sorun çıkarıyor diyen arkadaşlar biraz daha detaylandırsa sorunlarını? Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum betayı ve şu ana kadar gördüğüm tek sorun media player'da album art ekleyememek, ki bunun da yeni sürümle giderildiğini sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar