Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 7 RC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mirage said:
Format atmayı düşünüyodum zaten, bunu mu kursam acaba... Sadece oyun ve browsing için kullanıyorum. Stabil olcak mı sizce? Betanın son durumları nasıldı bilen var mı?
Stabil olacagini sanmiyorum ozellikle driver sorunu olacaktir bence.
3.1'den sonra ilk defa adam gibi windows gelicek diye heycan var bende bakalim
Sosyal ağlarda paylaş

msdnaa den indirirken product discription i aynen alintiliyorum;

said:
New to beta testing? Here's what you need to know:
Watch the calendar. The Beta expires on August 1, 2009. To continue using your PC, please be prepared to reinstall a prior version of Windows or a subsequent release of Windows 7 before the expiration date.

diger maddeler tiriviri seyler. Ne derece bi expiration tabi bilemiyorum, sigorta gibi atmiyor olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
5 Mayıs olduğu onaylandı.

MSDN ve TechNet'çiler için 30 Nisan'da geliyor. Beta'yı denememiştim ama bunu VirtualBox'a kurarım artık.

Bu arada PirateBay'ın nasıl Microsoft'tan önce yayınlamayı başardığını bilmiyorum :) Ama Microsoft virus olabilir onda kullanmayın diyor. Haklılar, Windows'dur, olur virus :)
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:
GERGE said:

MSDN ve TechNet'çiler için 30 Nisan'da geliyor.

uplaninca aklima geldi bi kontrol ettim; su gun ve saat itibariyle hala msdnaa de beta surumu indirilebilir durumda , r candi ile ilgili bir bilgi veya duyuru yok.

5 mayıs resmi tarihi eylük içinde de çıkacak şeklinde bir duyum yayıldı acer sanırım acer ın yetkilisi bir toplantıda ağzından kaçırmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yeni bir duyuru daha, 5 Mayıs'da çıkacak RC'yi 2010 Haziran'a kadar ücretsiz kullanabileceksiniz. Son versiyon da dahil bu süreye, update edebiliyorsunuz yani.

Bilgisayar'dan istedikleri de açıklandı:

Normal kullanım için: 1 GB ram, 16 GB harddisk (neden bu kadar çok?) DX9 ekran kartı.

XP Modu ile kullanım için(Pro ve üstü): 2 GB ram.

Linux ile MacOS giderek daha çok kişi tarafından kullanılmaya başlıyor, Windows'da böyle şeyler yapıyor. Ne de olsa yaklaşık 100.000.000 masaüstü bilgisayarı Microsoft ürünlerini kullanmıyor. Bir de korsan olayı var tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...