soulberry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 enaa mario. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 saray muhallebicisi iyi yapar . bolulu hasan usta falan da fena değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bende dayanamadım gittim yedim yanına da limonata içtim dsfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kazandibi diilde keşkul aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Laraken said: peynir tatlısı yönetir olum gerisi yalan. http://resimler.balikesir.gen.tr/urunler/koyunoglu5788.jpg höşmerim yönetir!! yazın bööle kovayla alıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ıy midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mohi said: Laraken said: peynir tatlısı yönetir olum gerisi yalan. höşmerim yönetir!! yazın bööle kovayla alıyorum:D ANAM ANAM ANAM ANAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ıykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 afiyetle yiyicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Höşmerimi kovada görüp ıyk vıyk eden kibar arkadaşlar için tabaktaki kaymak eklenmiş masum hali:D http://resimler.balikesir.gen.tr/urunler/koyunoglu5787.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mohi said: Höşmerimi kovada görüp ıyk vıyk eden kibar arkadaşlar için tabaktaki kaymak eklenmiş masum hali:D bu nası bişey ya? ik kez gördüm? neyden yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 peynir... 1 Kg. tuzsuz peynir tencereye konur. İçine bir çay kaşığı kabartma tozu atılır. İçine iki yumurta sarısı, çalkalanarak ilave edilir. Hafif ateşte karıştıra karıştıra yağı çıkıp bal rengi sarısına bürünene kadar bir saat pişirilir. Kıvama gelmiş olan peynire 250 gr. irmik, 100 gr. un , 1Kg. toz şeker ilave edilir. Şeker eriyip yağ salana kadar bir süre karıştırılarak pişirilir. Soğutularak servis yapılır. edüt: yalnız yöreden yöreye değişebilir tarifi ve ortaya çıkan tatlı. ben balıkesirde yiyiyorum ve bu tarife göre yapıldığını biliyorum. resimdeki de balıkesir höşmerimine kaymak eklenmiş hali. marketlerde falan da bulabilirsiniz, kazandibi gibi ufak kaselerde olur süt reyonlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bolulu hasan ustanın kazandibisini yerken bu topici gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 tavukgogsu kazandibi icin cocugumu keserim su an, ozsut'ten olcak bolulu'nun sekerparesi (kaymakli ohhss), firinda sutlac'i bi de karadutlu dondurmasi uberdir ozsut'un cikolatali suflesi de baya iyi uhuhuhuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Memleketini özledi yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Penthesilea said: tavukgogsu kazandibi icin cocugumu keserim su an, ozsut'ten olcak bolulu'nun sekerparesi (kaymakli ohhss), firinda sutlac'i bi de karadutlu dondurmasi uberdir ozsut'un cikolatali suflesi de baya iyi uhuhuhuhuh olm sakızlı muhallebili trio diyorum. ne diyorum. kime diyorumm. acaip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mohi said: peynir... 1 Kg. tuzsuz peynir tencereye konur. İçine bir çay kaşığı kabartma tozu atılır. İçine iki yumurta sarısı, çalkalanarak ilave edilir. Hafif ateşte karıştıra karıştıra yağı çıkıp bal rengi sarısına bürünene kadar bir saat pişirilir. Kıvama gelmiş olan peynire 250 gr. irmik, 100 gr. un , 1Kg. toz şeker ilave edilir. Şeker eriyip yağ salana kadar bir süre karıştırılarak pişirilir. Soğutularak servis yapılır. edüt: yalnız yöreden yöreye değişebilir tarifi ve ortaya çıkan tatlı. ben balıkesirde yiyiyorum ve bu tarife göre yapıldığını biliyorum. resimdeki de balıkesir höşmerimine kaymak eklenmiş hali. marketlerde falan da bulabilirsiniz, kazandibi gibi ufak kaselerde olur süt reyonlarında. oo irmik varsa güzeldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ben de kumpir yedim demin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kumpir tatlısı de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 CANIM ÇEKTİ ULAN ALLAHSILAR. kazandibi istiyorum hem de kazanlarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ulan sabahtan beri göğüs istiyorum bi gidip alan yok bi yerim şişcek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 kazandibi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 of hoşmerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar