goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oha kesinlikle onlar süper oluyor:):):)
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Sly-One said: ilk göze çarpan detaydan en derine doğru yazıyorum -sesi -iyi giyinmesi -bakımlı olması -gözler -dudaklar -dişler -yüzünün mermer gibi duru ve saf güzelliğinden ziyade bir şirinlik de olmalı, buz kraliçe değil sempatik görüncek -memelerin dolgunlugu -belin inceliği -bacakların düzgünlüğü (buna poposunun düzgün durması da giriyo) -saçlar -ZEKİ OLMASI -mümkünse 1.70 üzeri olması -şişman ya da zayıf olmamalı, hafif ele gelmeli .p -az önce yukarıda söylediğim şirinlik harici isteyince seksi de olabilmeli (bkz zekayla doğru orantılıdır) -kıskanç olmaması, ilişkinin güven olmadan bi bok olmayacağını biliyor olması -üniversite mezunu ve işinde tutkulu olması -doğru düzgün sevişmeyi bilmesi -yemek pişirmeyi sevmesi Beyaz atlı prensini bekleme,seyise razı ol yoksa ata kalırsın
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ellerinin ve ayaklarının güzel olması. gülerken küfür etmesi (ahaha sitir lan gibi). iyi araba kullanması. her şeyi hızlı yapması.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sigara içmemesi bence çok çok önemli, hiç yakışmıyor bayanlara, ki erkeklere de yakışmıyor
Fasulyeah Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kısır olursa süper olur tasarruf :)-D
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Sly-One said: ilk göze çarpan detaydan en derine doğru yazıyorum -sesi -iyi giyinmesi -bakımlı olması -gözler -dudaklar -dişler -yüzünün mermer gibi duru ve saf güzelliğinden ziyade bir şirinlik de olmalı, buz kraliçe değil sempatik görüncek -memelerin dolgunlugu -belin inceliği -bacakların düzgünlüğü (buna poposunun düzgün durması da giriyo) -saçlar -ZEKİ OLMASI -mümkünse 1.70 üzeri olması -şişman ya da zayıf olmamalı, hafif ele gelmeli .p -az önce yukarıda söylediğim şirinlik harici isteyince seksi de olabilmeli (bkz zekayla doğru orantılıdır) -kıskanç olmaması, ilişkinin güven olmadan bi bok olmayacağını biliyor olması -üniversite mezunu ve işinde tutkulu olması -doğru düzgün sevişmeyi bilmesi -yemek pişirmeyi sevmesi ne kadar düzenli ve doğru bir saptamadır bu. bu kompozisyona anca rep basılır.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 böle çk çok hafif dalgalı saç süper bi kere, boy uzun olcak , BACAK OLCAK BACAK
-all Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Helcaraxe said: böle çk çok hafif dalgalı saç süper bi kere, boy uzun olcak , BACAK OLCAK BACAK ooo vahşi bir sokak kedisi
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Helcaraxe said: böle çk çok hafif dalgalı saç süper bi kere, boy uzun olcak , BACAK OLCAK BACAK ahahah aaah ah
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende el fetişi var diye demiyorum, bende el fetişi olmasının sebebini söylüyorum: eline bak, elin sahibini al. sanırım genetik faktörlerin %90'ını mükemmeli yakalamadan güzel bir el sahibi olunamıyor.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 megan fox diyorsun baş parmağına bakınca tiksiniyon :D
huun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 günümüzde bir kadının en büyük düşmanı google eheh megan fox no make up diye aratınca ilk sayfalarda bir tek bu çıkıyor ki bunda da en az 2 kilo boya var. eller yalan söylemez asla, sen gel beni dinle.
Hüsnü Þenlendirici Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 deniz seki gibi olcak bele lömbür
balon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 abi bi kadında kalça olcak .çoğunuz için iğrenç olabilir ama öyle. yani kibarca söylersem "eğildiğinde" ortaya çıkıcak . çok önemli. yüz,göz,meme ekstra şeyler.
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 sesi, mizah anlayisinin olmasi, durusu, gomlek giymesi
Öne çıkan mesajlar