Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 fede tam olarak istemediğim şeyi istiosun hehe asalet görünüşle olmaz
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 lan tamam ben de onu diyorum işte. görünüş çirkin ama ama asil hatunlar. aynı şeyi diyoruz
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sly, -sesi -iyi giyinmesi -bakımlı olması -gözler -dudaklar -dişler -yüzünün mermer gibi duru ve saf güzelliğinden ziyade bir şirinlik de olmalı, buz kraliçe değil sempatik görüncek -memelerin dolgunlugu -belin inceliği -bacakların düzgünlüğü (buna poposunun düzgün durması da giriyo) -saçlar -ZEKİ OLMASI -mümkünse 1.70 üzeri olması -şişman ya da zayıf olmamalı, hafif ele gelmeli .p -az önce yukarıda söylediğim şirinlik harici isteyince seksi de olabilmeli (bkz zekayla doğru orantılıdır) -kıskanç olmaması, ilişkinin güven olmadan bi bok olmayacağını biliyor olması -üniversite mezunu ve işinde tutkulu olması -doğru düzgün sevişmeyi bilmesi -yemek pişirmeyi sevmesi şu boldladığım yerden itibaren kayış kopuyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 du lan ararken bi sürü "çirkin ingililer" başlığı buldum (298,000tane falan) ama şu süper pretty polish girls have become targets of jealousy british school girls
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 o boldladığın kısma sahip kızlar mevcut az da olsa ama başka 1-2 bişey eksik ^^ zaten bulsam hepsi olan kız şu an basıcam nikahı kariyer mariyer 2. plana atıp asddfsdf
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 haberi yazan poliş kızlara iş atmış başka bi şey diil
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Abi yemek yapmayı bilen kızı napacan. kız dediğin ev işlerinden zerre anlamıyacak, ama öğrenmek için hevesi olacak.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hayır abi o bildiğin pazarlama taktiği ama hevesliyim diyip evlendikten sonra yan gelip yatan kız modeli bildiğin hevesi olan kız öğrenir beklemez
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ya şu dediklerinizn olması için azıcık kafasının basması yeterli zaten. ana etken o
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 kafası basıp çirkin olabiliyor işte güzelse de ben ne uğraşıcam o işlerle erkek dediğin kölem olcak diyor ondan böyle optimum arayışındayım işte, çok çok güzel olmasın ama kafası bassın, süründürmesin. zor tabi.
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Sly-One said: hayır abi o bildiğin pazarlama taktiği ama hevesliyim diyip evlendikten sonra yan gelip yatan kız modeli bildiğin hevesi olan kız öğrenir beklemez hevesli ama bilmeyen kız > hevessiz ve bilmeyen kız > hevessiz ama bilen kız > hevesli ve bilen kız
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ne alaka lan. en önemliyi niye en küçüğe kyodun
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 aga hevesli ve bilen kız hiç çekilmez. hiç ev işi bilmesin. aman.
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 hevesli ve bilmeyen kızdan cacık olmaz çok yanlışın var görürsün bildiğin kekliyor demek o öyle heves mi olur
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Abi yemeği ev işini falan tamamen kıza mı verecen sanki, ayak bağı olmasın o önemli, birazcık işin ucundan tutsun, heves dediğimiz o. yoksa karıya kıza yemek falan yaptırılır mı lan. ıy. ben yaparım, yesin salak. kimbilir nası yapacak.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ağzı kokmasın bide mümkünse bikere yaşadım bu olayı feciydi..
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ginaly said: Abi yemeği ev işini falan tamamen kıza mı verecen sanki, ayak bağı olmasın o önemli, birazcık işin ucundan tutsun, heves dediğimiz o. yoksa karıya kıza yemek falan yaptırılır mı lan. ıy. ben yaparım, yesin salak. kimbilir nası yapacak. burhan altıntop =D
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 GwindonSurion said: ağzı kokmasın bide mümkünse bikere yaşadım bu olayı feciydi.. kızın karnını doyurmuosunuz sora agzı kokuo :)
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Pis fakirler nefesiniz kokuyo sdfg.
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 [fakir muhabbetine son] fakir diyenler, acaba sizi medine dilencileri mi ...ti de böyle bi gurur, kompleks, çekememezlik, kibir falan gibi hassasiyetler oluştu? [/fakir muhabbetine son] AĞILLI OLUN!
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bir kız olarak , gülüş ve dudaklar rulez !
Öne çıkan mesajlar