adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 pogodi said: ne gibi ayrıcalıklarınız var? hiç bi zaman yaşını göstermiyosun çok güzel oluyo barlarda sorun çıkarmıyolardı küçükken bikere kimlik sorulduğunu hatırlamam ayrıca 80ler kuşağındanız biz!!!!! tabi bu yine benim düşüncem katılmak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ıyykk 90lılar iğrendim forumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben de tiksindim kendimden şimdi o kız doksanlıymış uf muhabbeti de yalan oldu ya hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 paticik yaş bilmem nesi vardı onun anketini açan oldu mu hiç ? açılmadıysa açılsın lütfen. düzgün açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 80'ler en iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yatıyorum ben iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 iyi geceler saçmaladın adam naber bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 90lılar erken uyur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 adamınbiri said: pogodi said: ne gibi ayrıcalıklarınız var? hiç bi zaman yaşını göstermiyosun çok güzel oluyo barlarda sorun çıkarmıyolardı küçükken bikere kimlik sorulduğunu hatırlamam ayrıca 80ler kuşağındanız biz!!!!! tabi bu yine benim düşüncem katılmak zorunda değilsin. katıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 89 lu birinin 85 li biriyle çıkma ihtimali, 90 lının çıkma ihtimalinden daha fazla mesela öyle de bi avantaj var. 100TL ile 99.99TL arasındaki göz boyayıcı fark gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ya 90lı nedir ya bebek dediğin 80lerde doğar daha doğmasın mümkünse. Hatta 80leri görmeli yaşamalı. 90 ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Voys said: 89 lu birinin 85 li biriyle çıkma ihtimali, 90 lının çıkma ihtimalinden daha fazla mesela öyle de bi avantaj var. 100TL ile 99.99TL arasındaki göz boyayıcı fark gibi ama buna katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 90 nesli kalabalıkmıdır bana mı öyle geliyo kimi gördüysem ya 88 ya 90lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 birader 2000 da doğun 90 da doğmayın nedir bu rezillik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 voys arkadaşımıza bu konuda katılıyorum ve destekliyorum bodrumda minibüs'e bindiğinizde 89lu olduğunuzu söylerseniz çok garip muhabbetler dönebiliyo bide çok acayip bişi lan 89lu olmak böyle acayip acayip bi garip sanki öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 89dan adam çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 90 nedir aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sinad arkadaşım sen blackchaos değil misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cadde çocukları doksanlılar. pasajda top bile oynayamamışlardır. direk bilgisayar fifa zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Abso hazretleri burayi gelip okusun, uc bes hayat dersi versin ehah. Cadde cocuklari bilgisayarda facebook ve msn disinda baska bir aktivite yapmiyorlar bu arada, genellikle 16-17 yasinda mutlaka altta orta/ust sinif araba oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu kız da doğuştan vatkalı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Dei said: 89dan adam çıkmaz. taşlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 @masq Abi bu hatun süt vercekse 92li de olabilirim yani sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Flassh said: BloodyBeast said: lan verseler döve döve emo yaparım ben onu. en azından kendiyle barışık olur apaçilerin yeni evrimleşmiş halleri emoçi soldaki elemandaki pantolonu bir bağyanda görmem ve paçalarının böyle dar olmaması. oh noes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 PhysX said: cadde çocukları doksanlılar. pasajda top bile oynayamamışlardır. direk bilgisayar fifa zart zurt Oynadım o yankıyı da duydum..92 sonrası fifa nba çocuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar