zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 odtüye yapılan trende ne yapılmadır ama.. 100 yıllardır 10m anca gidebildiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 siz buna şükredin, "%100 türk mühendislerinin ürünü saldırı tüfeği mehmetçik-1!" dediler, sonra baktık abd'nin vietnam'da 40 yıl önce kullandığı m1a4'ün modernize edilmişi çıktı. ha onu da biz modernize etmemişiz, edilmişi varmış sadece ismini değiştirip imal edeceğiz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Dennis said: Ahah buna bile eleştiri gelmiş bravo. Gelecek için önemli bir adım, ileride parçaları falan da kendimiz üretebilecek konuma geliriz böyle projeler devam ederse. burda eleştiri getirilen konu isminin kasılarak RTE yapılması. Onun dışında tamamen türk malı olarak gösterilmesi. Halkı kandırmak sizin için olağan birşey olabilir ama bu lokmaları yutmayanlar var. Önümüze konan herşeyi yiyen midesizlerden değiliz. Gördük metrobüslerin garajlara çekildiğini. Hiçbir araştırma yapılmadan satın alınıp ondan sonra ellerinde patladığını bizler gördük. Neymiş efendim gerekli eklemeler yapılacakmış. Reklam yapıp, oyları topladıktan sonra yapmanın ne anlamı var. Ama nede olsa halk oyunu kömüre, metrobüse satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Sam said: siz buna şükredin, "%100 türk mühendislerinin ürünü saldırı tüfeği mehmetçik-1!" dediler, sonra baktık abd'nin vietnam'da 40 yıl önce kullandığı m1a4'ün modernize edilmişi çıktı. ha onu da biz modernize etmemişiz, edilmişi varmış sadece ismini değiştirip imal edeceğiz heh. hayır zaten neden silah yapımından gurur duyulur, biz ürettik diye böbürlenilir onu anlamıyorum ben. Tamam yap, üret yada satın al. Bir zorunluluktur bu. Ama insan öldürmek için tasarlanan birşeyden gurur duymakta garip. Bunu sadece bizler değil tüm dünya yapıyor ona uyuz oluyorum. 100% türk malı savaş gemisi yapıp denize indirmiştik geçen senelerde mesela. Gururlu gururlu anlatıyorduk çıldırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 mani said: Dennis said: Ahah buna bile eleştiri gelmiş bravo. Gelecek için önemli bir adım, ileride parçaları falan da kendimiz üretebilecek konuma geliriz böyle projeler devam ederse. burda eleştiri getirilen konu isminin kasılarak RTE yapılması. Onun dışında tamamen türk malı olarak gösterilmesi. Halkı kandırmak sizin için olağan birşey olabilir ama bu lokmaları yutmayanlar var. Önümüze konan herşeyi yiyen midesizlerden değiliz. Gördük metrobüslerin garajlara çekildiğini. Hiçbir araştırma yapılmadan satın alınıp ondan sonra ellerinde patladığını bizler gördük. Neymiş efendim gerekli eklemeler yapılacakmış. Reklam yapıp, oyları topladıktan sonra yapmanın ne anlamı var. Ama nede olsa halk oyunu kömüre, metrobüse satıyor. Evet o konularda haklı olunabilir ama sonuçta bunlar ilk adımlar birşeyler yapabilmedeki. Kolanın kapağını yapıyoruz kolayı biz yaptık demekten farklı yani. Parçaları dışardan almamızım pek bir önemi yok, mühendisliğin düzgün yapılabilmesi önemli, ha o konuda benim de çok bir ümidim yok o da ayrı bir mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bizim bişeyler üretmemize izin vericekler mi sanıyorsunuz ciddi ciddi? daha dün aselsan mühendisleri aynı gecede enterasan(!) şekilde ölü bulunmadı mı?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BiTcH_oFBaT said: bunada DAP ismi verilseydi. ismi çok zorlama. heryere adını koycak yakında çekememezliğin doruk noktası haha az önce arkıma sordum bu ne iş diye. kendisi hyundai'de çalışıo, ulaşımın ortağı. gereken parçalar yurtdışından getirrilip burda birleştiriyorlar sonra yerli araç diyorlar dedi. ben gökhan bilgisayarı yaptım. bütün parçaları kendim birleştirdim. valla lan. yerli malı desktop almak isteyen bana ulaşsın.. talep olursa seri üretime başlicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar