Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Herşey şans eseri 1 hafta önce arkadaşımı beysukente eve bırakırken, köpek sevgimden dolayı bi veterine dalmamla başladı. Bakiyim ne var ne yok dedim. O da ne?! Daha 2.5 aylık bir Rottweiler yavrusu. Ilk görüşte aşk. 1 haftadır allahın her günü görmeye gidiyorum onu veterine bıktı artık , bitaraftanda evde kaos yaratıp izin koparmaya çalışıyorum evdekilerden. Ev içinde %15lik bir aşama kaydettim şimdilik. Perşembeye kadar bu kaos ortamını devam ettiricem. Başaramazsam günah benden gitti dayanamıyorum alıcam gelicem direk eve. Şans dileyin son 2 gün artık. Rottweiler eğitimi itina ister biliyorum, ama herşeyine hazırım ben. Çok çok iyi olacak herşey. Siz buraya candostlarınızın resmini koyarken öyle isterdimki bende buraya oğlumun yada kızımın resimlerini koymak... 6 yaşımda komşumuzun kopegi alex vefat edene kadar 2 yıl boyunca hergün beraberdik sanırım onla. Daha o zaman başladı bendeki köpek sevgisi. O gün bugündür kendi köpeğim olsun isterim. Neyse öyle işte. Şans dileyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 mey dı fors vit yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 abi iki şey söliyim. 1- direk al köpeği eğer gerçekten istiyosan ve ilgilenebiliosan. öle sorayım onay alayım dersen uzar gider alamazsın. 2- döverek eğitmeyin şu köpekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Breedan said: 2- döverek eğitmeyin şu köpekleri öyle köpek eğitilmez zaten. adı üstünde eğitim. öyle eğitenlerinde(eğittiklerini sananlarında).... Pittbullarında rottweilerlarında bu kadar adını çıkaran böyle adamlar zaten. Tamam genlerinde agresiflik var, ama sen güzelce eğitirsen o köpeği yapacağı en büyük agresifite seni yalamak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ama tabi korumacı özelliğide var köpeğin yabancılardan da pek haz etmiyo bildiğim kadarıyla karakteristik olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 evet öyle bir özelliği var hatta bi laf vardır. "doberman içeri almaz, rottweiler içeri alır, dışarı çıkarmaz." ama işte bunlar hep eğitimle alakalı. yavruyken herşeyi güzelce öğretir eğitirsen asla birşey olmaz. fazlasıyla duygusal ve hassas bi köpek zaten. olay onu eğitenlerde bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 herşey böyle başlıo ztn.o yavru dana gibi olunca ve yıllar geçtikçe ev içinde bildiğin kavga ediosun hayvanla cıkıp gezdirmeye üşeniosun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 napcan olm köpeği, balık al. akmaz kokmaz temiz hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Red said: herşey böyle başlıo ztn.o yavru dana gibi olunca ve yıllar geçtikçe ev içinde bildiğin kavga ediosun hayvanla cıkıp gezdirmeye üşeniosun falan filan abi ayrı evdeyken arkadaşın köpeğine 5 ay ben baktım zaten ilerde gezdirmeye üşenecek adam almasın köpek zindan etmesin hayatı hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 5 ay birşey değil :) burda 10 küsür senelerden bahsediyorum.köpek beslemek çok güzel birşey.ama gerçekten zor.15 sene kocaman köpek baktım ordan biliyorum :) çok uzun zamanlar bunlar.5 ayla bitse keşke.bi aşkla alınan köpek için ilerde üzülebilirsin.üzülme derken maddi durum ,sora senin hayat koşulları degişir falan birsürü şey. köpek büyük sorumluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Red said: 5 ay birşey değil :) burda 10 küsür senelerden bahsediyorum.köpek beslemek çok güzel birşey.ama gerçekten zor.15 sene kocaman köpek baktım ordan biliyorum :) çok uzun zamanlar bunlar.5 ayla bitse keşke.bi aşkla alınan köpek için ilerde üzülebilirsin.üzülme derken maddi durum ,sora senin hayat koşulları degişir falan birsürü şey. köpek büyük sorumluluk anlatamıyorumki ben orda alıpta beslemeyenler açısından soylemiştim =) onun köpeğiydi onun yerine ben baktım zaten gibisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Haydiii şimdi gaza geldim benim de aile izin vermiyo köpeğe gidip alıp getirsem direk...alışırlar heralde ya al bence affetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben ilk dobermanımı emrivaki yapmıstım aldım getirdim eve, ve buyuk kavgalar ettim ailemle, ha degermi? orasını bilemem cok iyi bi dost alısıyosun vs ama aileyle kavga etmeden alabilmek cok muhim bence. babam cok karsıydı hatta, sımdı ben ayrı eve cıktım hafta sonları gelıp alıyor kopegi ozledim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Zegna said: ben ilk dobermanımı emrivaki yapmıstım aldım getirdim eve, ve buyuk kavgalar ettim ailemle, ha degermi? orasını bilemem cok iyi bi dost alısıyosun vs ama aileyle kavga etmeden alabilmek cok muhim bence. babam cok karsıydı hatta, off of benimde durum bu zegna. annemide yumuşatsam babamı bi şekilde ikna ederdimde... abi günler daralıyo ya ... bayada kavga ettik zaten şimdiden babamlarla hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 alma ya napıcan dert sahibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 golden al göndermeye kıyamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 sevgin çok hoş da yinede aileni de es geçme ,snçta sorumluluk alıyorsunuz yarın birgün 2 hafta biryere gitmen gerekse onlar bakacak yine,öyle yada böyle bir şekilde onların üstünede sorumluluk yükleyecen yni.o yzden hesabını ii yap derim bn,hani bakamıcak mekan,zaman veya maddiyat yoksa eziyetten başka bişi gelmez köğeğin başına diye düşünüyorm,ii şanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 mekan zaman maddiyat hepsi varda izini koparamadık hala aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 evde kopek beslenir mi ya hayvana eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 eziyet olur mu hic hayvan sevgisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 abi ev var, ev var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Bence hiç düşünme al abi =) ben de benzer planlar kuruyorum bakalım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 eee noldu aldınmı almadınmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şuan öyle bir durumdayımki hem aldım hem almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şimdi öncelikle köpeğin suratı bi daha gözünün önüne getir ama bu sırada gözler kapalı olsun. yada böle kafayı yere koymuş mahur mahur sana bakarken ki hali...evet gidip almalısın o yaratığı. manita gidici, köpek kalıcıdır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar