erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 iyi oldu iyi, önümüzdeki sezon uefadayız diyebiliriz en azından. bir de bir şeyi merak ediyorum, şimdi beşiktaş diyelim ki şampiyonlar ligine gidemedi, 3.oldu ama türkiye kupasını aldı. yine biz mi gidiyoruz uefaya türkiye kupasında final oynadığımız için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 iyi oldu.sivasın ligde şampiyon olamicağını anlamş olduk.beşiktaşta kupayı fenere bırakmaz ztn.e beşiktaş bi sezonda 2 kupa alamicağına göre.cimbom şampiyon kartal kupayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 çok güzel oldu. şu ligde yarı yarıya tribünlerle oynanacak hangi maça gitmek istersin deseler düşünmeden bjk-fb derim. keyifli bir maç olacak. inşallah alırız kupayı ama alamasak da çok üzülmem. fener de böylece uefayı büyük ölçüde garantilemiş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 forvetimizde gökhan güleç filan varken yenmiştik, bu kadro ile yenme ihtimalimiz daha yüksek yani. karşımızdaki 11 ne olursa olsun. edit: hoş daha finale bile çıkmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BiTcH_oFBaT said: oh sevindim fener finalde. yenmesi daha kolay sivasa göre uykusu geldi amcası da ondan böyle yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yenmesi daha kolay dediğiniz fenerbahçe her sene şampiyonluğun en önemli maçlarında tokatlayp durmuyormu bjk yi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 BiTcH_oFBaT said: oh sevindim fener finalde. yenmesi daha kolay sivasa görekamasutra kitabımızla geliyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 erucalavera said: bir de bir şeyi merak ediyorum, şimdi beşiktaş diyelim ki şampiyonlar ligine gidemedi, 3.oldu ama türkiye kupasını aldı. yine biz mi gidiyoruz uefaya türkiye kupasında final oynadığımız için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sanırım öncelik Türkiye kupasında, yani final oynayan diğer takım gidii diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Holy said: BiTcH_oFBaT said: oh sevindim fener finalde. yenmesi daha kolay sivasa görekamasutra kitabımızla geliyoruz! HELL YES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 beşiktaş kupayı alır ve ligde de 3. olursa hak lig 4.süne gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 finalde elenene gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gidersiniz lan UEFA'ya korkmayın. eheehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Cantona said: Gidersiniz lan UEFA'ya korkmayın. eheehhe. ehuehuehuehue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gidip Trömsö'ye elenmektense, hiç gitmemeyi tercih ederim. -Robert Koch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Tromsö maçı tarihe geçmedi. 0 Çekmek geçti. Holy Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Büyük zevkle yine başladığınız ... - 0 çektiler - trömsö - cl>uefa - 6-0 - şampiyonluk - 9 sene ... ... ilkokul kısır döngüsünü yarıda kesip kilitliyorum, topiğin ömrü bitmiş belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar