unity100 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 - Geldim, buyur kocum ne vardi ? - Ee simdi balrog abi, soyle; biz eee, aslinda ask buyusu yapacaktik da, ama arkadas obur caydanliga PORÇÖZ dokmus... oyle olunca da bu demligi seettik yanlis oldu. - Gel bi konusalim senle surda...[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 - Geldim, buyur kocum ne vardi ? - Ee simdi balrog abi, soyle; biz eee, aslinda ask buyusu yapacaktik da, ama arkadas obur caydanliga PORÇÖZ dokmus... oyle olunca da bu demligi seettik yanlis oldu. -Aşk büyüsüydü di mi bu? İyi. Gel bakalım..[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Oy oy :) Çok hoş bir örnek diyalog olmasa bile..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 - hoca bu fireball'u nereye bırakıyoruz? - aman diyim durun hele bir bahçeye çıkalım..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 lol ben geçen up olduğunda görmemişim topici 3 sene sonra okudum way be oldum :=) buna up direk belkim hala ihtiyac duyanlar vardır :P mesuliyet kabul etmiyom hiçbiri denememiştir yane...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 büyüyle olan aşk güzel olmazsa!en safınfan,en temizinden,katkısız iki kişinin sevgisiyle güzel olur ;-).[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Abi szass bunu içersem kesin zehirlenirim ya ben. :)[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Bu topici szass açtığında hepiniz hamside vitamindiniz. Zamanında modaydı bunlar azmı kız tavladık böyle be... Ulan münafıklar akıl var nizam var 3 sene önceki topicmi uplanır???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ya ne zalak bişi bu yaa :-)[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ooh benim ihtiyacım yokkiii tahtaya vuriim nazar değmesin[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar