Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 AŞK ÇAYI BÜYÜSÜ Aşk çayı büyüsü, Pazartesi, Salı veya Cuma günlerinde, ilk dördünden hemen sonra, dolunay olmadan yapılırsa etkili olur. Çaydan başka şunlara ihtiyacınız olacak: 3 mum (kırmızı, pembe, ve yeşil) 4 karaman kimyonu tohumu (Carum carvi) 4 rezene tohumu (Foeniculum vulgare) 3 kuşburnu yani gül meyvası 5 yenilebilir nitelikte gül taç yaprağı Eğer yenilebilir nitelikte gül taç yaprağı bulamazsanız, gülsuyu yahut gülkurusu da kullanabilirsiniz. (gülleri çaya karıştıracağınız için böcek ilaçlaması yapılmadığından emin olun). Mumları yakın ve onları çaydanlığa yakın bir yere dikin. İki bardak memba suyunu çaydanlığa dökün, diğer malzemeleri ve çayı bu suya katın ve ağır ağır kaynatın. Çay kaynarken çıkan buharın üzerinden ellerinizi üç kez geçirin ve içinizdeki aşka konsantre olun. Çayı bir fincana dökün ve rahat bir yere oturun. Eğer sevdiğiniz kişinin bir fotoğrafı varsa çayı içerken bu fotoğrafı görebileceğiniz bir yere koyun ve şu sözleri söyleyin : "I lift this cup to my lips, I drink it slow with tiny sips, Rose, tea, caraway, And fennel cause love to stay.". Götürüyorum bu fincanı dudaklarıma, Yudum yudum içiyorum onu, yavaşça, Gül, çay, karaman kimyonu, ve rezene Benim için tutun aşkı vermeyin kimseye **Dewamı gelicek beni izlemeye dewam edin :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 nihoho :-) ne manyaklar var lem:-) yazmaya üşenmemişler.....:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ŞİFALI TÜTSÜ BÜYÜSÜ Bu oldukça kolay bir büyüdür. Yalnızca tütsü yakıcısına, çabuk alevlenir mangal kömürüne ve bir çimdik gül taç yaprağına ya da civanperçemine (Achilla millefolium) ihtiyacınız var. Bu büyüyü her Salı günü yeni ay'dan sonra ve eğer mümkünse Venüs'ün saatinde yapın. Yaprakları tütsü yakıcısına atın ve duman çıkarken, bu dumanın içinde ya da kömür korlarında sevgilinizin yüzünü hayalleyin. Büyünün gerçekleştiğini hissedene dek şu sözleri tekrarlayın: "Magick herbs, burn in fire, Bring to me my heart's desire." Şifalı otlar, yanın ateşte Götürün beni kalbimin isteğine. **walla yapmayı denemein tvsiye etmiyorum mesuliyetde kabul etmiyorum :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 arkadaşımızın diğer büyüler için açtığı forumlar msg dolarken burası boş kalmış... sanırım herkes deniyo bu aşk büyülerini şu anda bişey yazmakla bile zaman kaybetmemiş adamlar yaa!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Daha var ama aşağıda olduğundan yazmıyorum walla ;-) Yakında uotrda bölüm açıcam büyüler vodoo falan diye :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 ben-ulan zombiyi beceremedim bari şu aşk çayını yapamda birilerini kendime aşık edem yaff...(2 saat soora) BOOOOOOOOOMMMMMMM!!!!!!!! gene ben-ulan şimdi nooldu karışımı dooru yaptıımdan eminim ulan ev ikinci kez fezaya uçtu iyimi?nooldu acaba?(iksiri yaptığı kazanın içini kontrol eder vee) ben-üleeaan bu ne leeaann kim yaptı bunu bi bulursam varyaaaa(arkası yarın) :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2001 Gül yetişen bahçe aradım bulamadim...Şu andan itibaren daha bi Greenpeaceciyim...Yıkınlan binalari!Lale-Gül Bahcesi yapin!%P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Szass olm bi gun toptan çarpılıcaz senin yusunden ... ama hemen denicem aşk büyüsünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Yok yok bişicik olmaz abicim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 ben hala yıldırım taşı arıyorum elinde fazla olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Szass olm bi gun toptan çarpılıcaz senin yusunden ... ama hemen denicem aşk büyüsünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 ya abi bu msj lar niye bu kadar arayla gidiyo iki kere hadi gidiceksen aynı anda gitde hata olduna bensesin suraya bak biri 2 de biri 5 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 ehü ben bi atheye uyguliim bakalım ne tepki verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 said: 2001-11-01 17:52 tarihinde, karakedi yazmış: ehü ben bi atheye uyguliim bakalım ne tepki verecek. ihtiyaç yokken uygularsan ters tepki verebilir (başıma geldide ehe)... :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 said: 2001-11-01 17:52 tarihinde, karakedi yazmış: ehü ben bi atheye uyguliim bakalım ne tepki verecek. lol sen karaman kimyonu tohumu bulana kaadaaaar hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2001 ya abi bu msj lar niye bu kadar arayla gidiyo iki kere hadi gidiceksen aynı anda gitde hata olduna bensesin suraya bak biri 2 de biri 5 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Elem tere fiş, kem gözlere şiş.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Update etsin biri şu büyüyü[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 fizban gel ben sana haduket öğretiyim boşver aşkı meşki :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Npc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 1-)Kardesim bizim oradaki actigimiz topicler buyuyle fln ilgili degil. 2-)İsteyen inanır isteyen inanmaz. 3-)Bizim yazdiklarimizi kanitlayabilirim.Ama sen kanıtlayamazsın. 4-)Eger bu tur seylerden cakmıyosan konusma ki bari senin hakkında ki dusuncelerimiz kabalasmasın. Bilmedigin konuyada sırf espri olsun diye yorum yapma cunku beceremiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Bre zındık kafir büyülere inanılırmı... hiç ehe :)[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 İslam inancına göre büyü var ama yapmak yasak yaptırmak ta aydınlattım biraz. Karanlıktı ortam :P[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 fireballdan öte büyü tanımam, neydi bakim yarasa moku bide sülfür. hah şimdi bunları karıştırıp...[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 beyler çok günah ama büyüler en günah şeylerden biri herghangi bi şekilde büyü yapmakdır[hline][Bu mesaj Chemical tarafından Çıkmaz ayın son Çarşambası tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 naapıcanız aşk büyüsünü falan. gidin tavlayın kızı.[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar