Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk büyüleri gel kaçırma sende gel

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

AŞK ÇAYI BÜYÜSÜ

Aşk çayı büyüsü, Pazartesi, Salı veya Cuma günlerinde, ilk dördünden hemen sonra, dolunay olmadan yapılırsa etkili olur.

Çaydan başka şunlara ihtiyacınız olacak:

3 mum (kırmızı, pembe, ve yeşil)
4 karaman kimyonu tohumu (Carum carvi)
4 rezene tohumu (Foeniculum vulgare)
3 kuşburnu yani gül meyvası
5 yenilebilir nitelikte gül taç yaprağı

Eğer yenilebilir nitelikte gül taç yaprağı bulamazsanız, gülsuyu yahut gülkurusu da kullanabilirsiniz. (gülleri çaya karıştıracağınız için böcek ilaçlaması yapılmadığından emin olun).

Mumları yakın ve onları çaydanlığa yakın bir yere dikin. İki bardak memba suyunu çaydanlığa dökün, diğer malzemeleri ve çayı bu suya katın ve ağır ağır kaynatın. Çay kaynarken çıkan buharın üzerinden ellerinizi üç kez geçirin ve içinizdeki aşka konsantre olun. Çayı bir fincana dökün ve rahat bir yere oturun. Eğer sevdiğiniz kişinin bir fotoğrafı varsa çayı içerken bu fotoğrafı görebileceğiniz bir yere koyun ve şu sözleri söyleyin :

"I lift this cup to my lips,
I drink it slow with tiny sips,
Rose, tea, caraway,
And fennel cause love to stay.". Götürüyorum bu fincanı dudaklarıma,
Yudum yudum içiyorum onu, yavaşça,
Gül, çay, karaman kimyonu, ve rezene
Benim için tutun aşkı vermeyin kimseye
**Dewamı gelicek beni izlemeye dewam edin :-p
Sosyal ağlarda paylaş

ŞİFALI TÜTSÜ BÜYÜSÜ

Bu oldukça kolay bir büyüdür. Yalnızca tütsü yakıcısına, çabuk alevlenir mangal kömürüne ve bir çimdik gül taç yaprağına ya da civanperçemine (Achilla millefolium) ihtiyacınız var. Bu büyüyü her Salı günü yeni ay'dan sonra ve eğer mümkünse Venüs'ün saatinde yapın.

Yaprakları tütsü yakıcısına atın ve duman çıkarken, bu dumanın içinde ya da kömür korlarında sevgilinizin yüzünü hayalleyin. Büyünün gerçekleştiğini hissedene dek şu sözleri tekrarlayın:

"Magick herbs, burn in fire,
Bring to me my heart's desire." Şifalı otlar, yanın ateşte
Götürün beni kalbimin isteğine.
**walla yapmayı denemein tvsiye etmiyorum mesuliyetde kabul etmiyorum :-p
Sosyal ağlarda paylaş

ben-ulan zombiyi beceremedim bari şu aşk çayını yapamda birilerini kendime aşık edem yaff...(2 saat soora)
BOOOOOOOOOMMMMMMM!!!!!!!!
gene ben-ulan şimdi nooldu karışımı dooru yaptıımdan eminim ulan ev ikinci kez fezaya uçtu iyimi?nooldu acaba?(iksiri yaptığı kazanın içini kontrol eder vee)
ben-üleeaan bu ne leeaann kim yaptı bunu bi bulursam varyaaaa(arkası yarın) :-D
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
1-)Kardesim bizim oradaki actigimiz topicler buyuyle fln ilgili degil.
2-)İsteyen inanır isteyen inanmaz.
3-)Bizim yazdiklarimizi kanitlayabilirim.Ama sen kanıtlayamazsın.
4-)Eger bu tur seylerden cakmıyosan konusma ki bari senin hakkında ki dusuncelerimiz kabalasmasın.

Bilmedigin konuyada sırf espri olsun diye yorum yapma cunku beceremiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...