Farinal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 99da beşiktaş ve gs vardı ilk kez olaraktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 calimero said: yıllardır her çıkan fifa yı bir iki kere arkadaş zoruyla oynarım ve "bunela" diye oynamamak üzere kenara bırakırım. Bu sene bu kadar övülüyorsa bi denemek lazım konsolda ciddi ciddi. Yalnız şunu söyleyeyim ben hala "pes arcade abi" diyenleri anlayamıyorum. yani, pes fifayla karşılaştırılınca nasıl arcade olarak bulunabiliyor cidden anlayabilmiş değilim. fanboyluk falan da değil, bence pes çok daha gerçekçi. gerçek futbol tadını veriyor. ama bakalım bi fifa 2010 u deneyelim konsolda son fikrimi belirtirim... fifa 2010'u oynamadan yorum yapman cok anlamsiz. Bi oyna gor aradaki farki. Simulasyon ise derdin, olay fifadir bu yil. Pes eglenceli ama. Drogbaya topu verip kalenin icine kadar yurumek zevkli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 kornerden son falsoyu verip aşağı indirip orta yapınca gol oluyodu sonra her topa aşmış bi şekilde röveşata hayvani voleler falan vuruluyodu. röveşata demişken beşiktaşta röveşata diye futbolcu vardı lan fifa 99 da:D Edik: @azmodai Zaten oynayıp kararımı öyle vericem. bilgisayarda karşılaştırmak mantıksız zira konsolda oynıcaz bu oyunları ekseriyetle. pes 2009 rezaletti ps 3 te o zaten aşikar. fifa ezerse artık fifa oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bi oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 pes vs fifa karşılaşmasında pes eskiden daha iyiydi fifa kötüydü diye bir argümanla ne fifa10 kötülenmiş oluyor ne pes10 yüceltilmiş oluyor. geçmiş zaman ekiyle şimdiki zaman eki arasında fark var. oynayın ikisinide. şu anda fifa daha iyi diyen adamlarda zaten diyor eskiden fifa kötüydü evet diye. çok zor değil bunu düşünebilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 PES in neresi gercekci yav. Etoya ver deparla kaleciyide geciyo dumduz gir iceri. Adrianoyla orta sahanin az ilersinden zimbala kaleye. Tamam eglenceli oyun da, oyle bi gecerli biseyi yok. Fifa2010 a bakmadim bi denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 e pes 2010'a da bakmamışsın ki, git bi eto'o yla kaleye filan yürümeye çalış gel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sen de fifa 2010'a bakmamissin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Adam fifayla ilgili yorum yapmamış. Ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 iyi de ben fifa10'da kaleye yürünüyo fifa sux filan demedim ki, sadece pes'in eski pes olmadığını vurgulamaya çalıştım no offense yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 PESci patiler için Online Community: Paticik FC Pass: patipower kendi aramızda turnuvalar, maçlar yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Silphatos said: çok kötü olmuş ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 fifaboylar fena fail olmuş burda yalnız. pes 2010 da drogbayla topu alıp kaleye kadar yürüyebilen adamı öperim alnından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yine kötü yine kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Revell said: PESci patiler için Online Community: Paticik FC Pass: patipower kendi aramızda turnuvalar, maçlar yaparık Bu xbox mi yoksa ps3 mu? Bir de xbox da pes oynayip da kendini garip hissetmis bir ben mi varim? pes sanki tam bir ps3 oyunu gibi, xboxta siritiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kimle konuştuysam en iyisi pc versiyonu diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 pc versiyonu (tu). reaksiyon zamanı gerçekten biraz problem gibi. yalnız şöyle bişey de var direkt pes i alıp tuttuğu takımla oynayanlar bir de manchester, real, barça ile falan denesinler. sanırım reaksiyon zamanını bir özellik olarak eklemişler. misal şöyle örnek vereyim. rıdvan dilmen böyle hani koşar koşar o hızla cart diye dönerdi ya. biz bunu eski pes lerde her futbolcuyla yapardık. korner çizgisine yakın dön ve ortala muhabbeti. ama işte bu versiyonda bunu herkesle yapamıyoruz. messi falan yapıyor bunu ya da henry, ama ibrahim üzülmez 180 derece dönüş yapmaya çalıştımı direkt defans kapıyor topu. daha da oynayıp derinlemesine bir yorum yapmak gerek tabi, pas atmadaki reaksiyon zamanı falan gibi. Şutlarda reaksiyon zamanı ile ilgili bir problem yaşamadım hiç mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: fifaboylar fena fail olmuş burda yalnız. pes 2010 da drogbayla topu alıp kaleye kadar yürüyebilen adamı öperim alnından. sorun senin BECERIKSIZLIGINDE demekki.... asdasdfgsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bırak şimdi, fifadaki o rezalet grafikleri gördükten sonra elimi sürmem pesten başkasına. bok atmayın oyunu oynamadan ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ps3 cafeye gittik 4kişi (pc'de 1kere oynamıştım) belki bi fark vardır diye gittim ama gördügüm kadarıyla pasları geç atması çıldırtıo bazen, genel olarak çalım olayıda ölmüş gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 DoruK said: bırak şimdi, fifadaki o rezalet grafikleri gördükten sonra elimi sürmem pesten başkasına. bok atmayın oyunu oynamadan ayrıca. asil sen oynamamissin. Konsolda fifa 2010'un grafiklerine kotu diyorsan, kendini atmalisin bir yerlerden arkadasim. ARKADASIM TARTISMA YARATMA. ayrica pes 2010 olmamis. seneye, baska bahara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 e kötü ki? sizi kandırmışlar iyi bu diye siz de iyi zannedip oynuyorsunuz. türk takımlarındaki oyuncuların hepsinin driver oyunundaki adama benzemesini geçtim, messi falan epic fail olarak dolaşıyor ortalıkta, yüzler falan sıfır yani pese göre özellikle. keza formalar da aynı şekilde çok geri kalmış. çimler fifa09dan daha kötü olmuş haliyle pesten de. bi de tüm fifacı arkadaşlarım gizlice buluşup aralarında pes oynuyorlar son bikaç gündür hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ilk oyunumda toure ile 30 metreden gol attım, kaleci fifa 99 daki abuk hareketlerden birini yaptı. bir daha da oynamam. pes 2009 rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Abi doruk sen FIFA'yı ps3'te oynamamışsındır ya :/ PC konusunda haklısın da konsolda süper diyolar yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 pes09 dan iyiyse 2010 benim için sorun yok. yine arkadaşlarla toplanıp eğleniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar