Norak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 işte güneşti marduktu kıyametti uzaylıydı buzulların erimesi çilekli milkshake isyanı felan hep 2012de olcak, arkaarkaya böle tam buzullar eriyecek: bu güneş olcak bütün su puf!, tam marduk gelcek uzaylılar durduracak, tam uzaylılar saldırcak: hop kıyamet :) türkiyeye bişi olmıck tabiki hepimiz biliyoruz
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 teknoloji gitse tamamen resetlense dünya. kılıçlı savaşların zevkinden doruğa ulaşsam.
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 gezegen büyüklüğündeki ve enerjisini 150 yıldır kaybetmemiş dev bir EMP den bahsediyorsak, dünyanın durduğu gün filmini hatırlatırım. bir farkla, mekanik sistemler çalışır. elektronik diye bir şey kalmaz. kaldıkı bu boyuttaki bir empden herangibi bir şeyin çalışır çıkmasıda imkansız.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Bgn Knowning filmine gittim benzer şeyler vardı lan ölücez
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 baltam var evde satırda var et bıcağımda var teknoloji biterse bana sığının korurum ben sizi.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Norak said: işte güneşti marduktu kıyametti uzaylıydı buzulların erimesi çilekli milkshake isyanı felan hep 2012de olcak, arkaarkaya böle tam buzullar eriyecek: bu güneş olcak bütün su puf!, tam marduk gelcek uzaylılar durduracak, tam uzaylılar saldırcak: hop kıyamet :) türkiyeye bişi olmıck tabiki hepimiz biliyoruz Çok şükür kıyamet bizi teğet geçti
Astral Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bunu okuyup bizim realm down olacak mı diyen pati var mı ? :D
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 adamınbiri said: baltam var evde satırda var et bıcağımda var teknoloji biterse bana sığının korurum ben sizi. çok survivalist bi karakterim.. her halükarda bi çıkış yolu buluruz yeenim. geiger counterımı da alayım. sonra nükleer kışa da beklerim.. nereye gaçıyohnuz olm.. daha mutant keseceydik
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 kiyamet türkiyeyi teğet gecer, izmiri vurup gider.
Ninlempis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 iyi d3 çıkar, yalar yutarız o zamana.
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 ben haberlerde ki binlerce kişi ölecek kısmını anlamadım.. insanlar neden ölsün ki? biz metal değiliz sonuçta.. eğer gerçekten bilimsel otoriteler tarafından bu olacak deniyorsa ve tarih hesaplanabiliyorsa, o gün 1 günlüğünü herkes sistemlerini kapatsın.. bu şekilde sistemleri korumamız mümkün olur..
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 metal değiliz ama yaşam destek ünitesine bağlı ona muhtaç yaşayan insanlar var onlardan bahsediyor galiba solunum cihazını 1 gün boyunca elinle simüle ettiğini düşünsene.
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Teğet geçmekle ilgili bir espri yapacaktım, yazılmış Ben açıkçası inanmıyorum. Küresel ısınma filan mevzularını unutturmak için araya sokulmuş çakma konu gibime geliyor
Venator Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 O sırada açık olan ve adam gibi topraklaması yapılmamış, ESD (Electrostatic discharge) koruması olmayan devreleri vurabilir. Hatta vurur da yüksek ihtimalle. Yaşam destek uniteleri gibi aletlerde ESD koruması çok ciddi derecede yapılır, ama tabii manyetik dalganın şiddetine göre ne olacağı bilinmez.
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hadi oğlum çok sıkıldım gang gelin artık yok abi cd bekliyorum 2012 de Ultiyle beraber gircem tamam o zaman ben de itemi birleştirim
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 O zaman şimdiden bir elektrikçi falan açayım. 3 sene sonra bütün sistemlerin yeniden yapılmasından falan iyi para kırarım. Hmm hmm hmm
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Bu olay gerçekleşirse abd, ab gibi teknolojiye en bağlı ülkeler gelişmekte olan ülkelere muhtaç kalır gibi geliyor. bana. düşünsenize, hasat makinası yok, traktör çalışmıyor (ki okuduğuma göre 24 saat manyetik alanda tutulan hiç bir elektronik devreden 1 byte veri dahi kurtarılamamış bugüne kadar.)
Norak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 olayın başlangıç şeyi: tık tık amerika çalışmalara başlamış bile 2012ye denk gelebilme olasılığı da ayrı bi olay tabi :D
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yav iyi de bilginin bi yere uçtuğu yok. yani niye tarih öncesi devirlere dönelim ki ? maximum kısa bir süreliğine bazı olaylar yavaşlar/aksar. ve bazı ülkeler maddi zarara uğrar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 emp etkisini biliyür müsün babo? çiplerin vs. bütün özellikleri yalan olmahtadır.
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mithr said: teknoloji gitse tamamen resetlense dünya. kılıçlı savaşların zevkinden doruğa ulaşsam. Ben de buyu atarim arkadan
Öne çıkan mesajlar