Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkada fallout müziği çalıyor ne güzeldir ya:
http://www.gametrailers.com/video/mining-the-fallout-new/702864

64257inci kez Let's Go Sunning dinlemekten iyidir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
axedice said:

Rpg dediğin böyle tasarlanır. Böyle de tanıtılır.

böyle diyecek bişi göremedim videoda, sıradan olmuş.

o değil de adamların ölmeleri çok komik hahaha break dance yapan düşmanlar...
Mesaj tarihi:
"Aşikar Yüzbaşı" said:

Rpg dediğin dialogları ve seçenekler/sonuçları ile yapılır. Bu tanıtımda da gerçek rpg öğelerini ön plana çıkarmış, hype yapmadan ve epix uber giga mega demeden streamliningin önüne set çektiklerini açıkça belirtmişler. O nedenle çok başarılı bir "RPG" tanıtımı.
Mesaj tarihi:
ikinci kez izledim şu an
trait leri, hardcore modeu, factionları anlattı gerisi zaten fallout 3 ile aynı neredeyse
diyaloglar konusunda nerdeyse hiçbirşey söylemedi
tamam işte rpg böyle olur! diyecek birşey ben halen görmüyorum özellikle bir önceki oyun fallout 3 olunca oyunun iyi olması konusunda umudum çok yok
Mesaj tarihi:
Oyun sektörünün gelişimine bakınca zaten baldur's gibi planescape gibi diyalogların süper olduğu RPG'ler beklemek boşa umutlanmak olur, keşke yeni oyun özellikleriyle sağlam diyalog ve sonuç ilişkisi kurabilen oyun çıksa ama çıkmıyor işte. Yıllardır çıkmadı. Dragon Age de demeyin lütfen yani.. Kotor'un farklı seçim sonuçları daha iyiydi ondan.. SAdece finale kasmışlar, gidişte hep aynı şeyleri neredeyse hep aynı şekilde yapıyordun.

Sonuçta bundan sonra da bu tarz oyunlar gelecek muhtemelen çünkü oyunlar artık iyi oyun yapmak için ve oyuncular için hazırlanmıyor, para kazanmak için hazırlanıyor sadece. Elimize verilen oyunlar hep bu tarz olacak, yine fallout 3'e göre gelişme var gibi, yetinmeyi öğrenmenin zamanı artık. kotick denen bir bela varken umutlanmak sadece üzer bizi :(
Mesaj tarihi:
güzeli var, güzel olmayanı var. bir tane doğru düzgün western rpg yok şu anda ama. yoklukta dragon quest mi fallout 3 mü deseler, dragon quest oynarım en azından kafam rahat.

ps: kaede banlandı mı ki
edit: haa gördüm şimdi küstürmüşler adamı ahaha
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
millet nasil oluyorda yazarken cinnet gecirip banlaniyor ya :)

gercek hayattakini anlarimda bunu anlayamiyorum ben.

bende bazen o sinira geliyorum da nedenini anlamiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...