Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben yemedim, obsidian da yetememiş. hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 SUUUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ahaha abi siz fallout4 falan mı bekliyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yok infinity engine oyunu bekliyorlardi bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 icewind dale 2 grafiklerinden sonra infinitye laf yok. gayet sağlam görselleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.fallout-on-line.com/ adresinden beta tester alımı başlamış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o burdan http://forum.paticik.com/read.php?42,3595700,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abov saçmalamışım iyice... Fallout serisini bilmediğimi açığa vurmuş oldum böylelikle. Bir de oraya yazmayayım bari, görür insanlar. Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 HellHound said: yok infinity engine oyunu bekliyorlardi bence :P fallout infinity engine olmadığı için 1 puan kırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 haklisin, bununla birlikte yaptigim hata mesajin anlatmak istedigine comak sokmuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o yüzden puan kırmakla yetindim !!1111 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 arkada fallout müziği çalıyor ne güzeldir ya: http://www.gametrailers.com/video/mining-the-fallout-new/702864 64257inci kez Let's Go Sunning dinlemekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://g4tv.com/videos/48105/Fallout-New-Vegas-Senior-Designer-Interview/?quality=hd Rpg dediğin böyle tasarlanır. Böyle de tanıtılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Güzel olmuş cidden ama sırf FPS diye laf edenler çıkar yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 fps mps ben oynarım arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 axedice said: Rpg dediğin böyle tasarlanır. Böyle de tanıtılır. böyle diyecek bişi göremedim videoda, sıradan olmuş. o değil de adamların ölmeleri çok komik hahaha break dance yapan düşmanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bone a katılıyorum ayrıca o nası bir koşma animasyonu çapraz uçuyo karakter resmen, madem 3rd person var biraz uğraşsalarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 "Aşikar Yüzbaşı" said: Rpg dediğin dialogları ve seçenekler/sonuçları ile yapılır. Bu tanıtımda da gerçek rpg öğelerini ön plana çıkarmış, hype yapmadan ve epix uber giga mega demeden streamliningin önüne set çektiklerini açıkça belirtmişler. O nedenle çok başarılı bir "RPG" tanıtımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ikinci kez izledim şu an trait leri, hardcore modeu, factionları anlattı gerisi zaten fallout 3 ile aynı neredeyse diyaloglar konusunda nerdeyse hiçbirşey söylemedi tamam işte rpg böyle olur! diyecek birşey ben halen görmüyorum özellikle bir önceki oyun fallout 3 olunca oyunun iyi olması konusunda umudum çok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Oyun sektörünün gelişimine bakınca zaten baldur's gibi planescape gibi diyalogların süper olduğu RPG'ler beklemek boşa umutlanmak olur, keşke yeni oyun özellikleriyle sağlam diyalog ve sonuç ilişkisi kurabilen oyun çıksa ama çıkmıyor işte. Yıllardır çıkmadı. Dragon Age de demeyin lütfen yani.. Kotor'un farklı seçim sonuçları daha iyiydi ondan.. SAdece finale kasmışlar, gidişte hep aynı şeyleri neredeyse hep aynı şekilde yapıyordun. Sonuçta bundan sonra da bu tarz oyunlar gelecek muhtemelen çünkü oyunlar artık iyi oyun yapmak için ve oyuncular için hazırlanmıyor, para kazanmak için hazırlanıyor sadece. Elimize verilen oyunlar hep bu tarz olacak, yine fallout 3'e göre gelişme var gibi, yetinmeyi öğrenmenin zamanı artık. kotick denen bir bela varken umutlanmak sadece üzer bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yetinmeyi öğrenmek? almam, oynamam, olur biter. elin japonu gayet güzel rpg yapıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 jrpg'lere güzel diyorsun ha.. Vay be.. kaede sen misin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 güzeli var, güzel olmayanı var. bir tane doğru düzgün western rpg yok şu anda ama. yoklukta dragon quest mi fallout 3 mü deseler, dragon quest oynarım en azından kafam rahat. ps: kaede banlandı mı ki edit: haa gördüm şimdi küstürmüşler adamı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 CE sipariş etmek istiyorum, aral getirmeyecek galiba. Yalnız hangi site iyidir, nerden alırsam hızlı gelir? İlk defa dışardan kutu oyun siparişi vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 millet nasil oluyorda yazarken cinnet gecirip banlaniyor ya :) gercek hayattakini anlarimda bunu anlayamiyorum ben. bende bazen o sinira geliyorum da nedenini anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar