Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
"Aşikar Yüzbaşı" said:

Rpg dediğin dialogları ve seçenekler/sonuçları ile yapılır. Bu tanıtımda da gerçek rpg öğelerini ön plana çıkarmış, hype yapmadan ve epix uber giga mega demeden streamliningin önüne set çektiklerini açıkça belirtmişler. O nedenle çok başarılı bir "RPG" tanıtımı.
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci kez izledim şu an
trait leri, hardcore modeu, factionları anlattı gerisi zaten fallout 3 ile aynı neredeyse
diyaloglar konusunda nerdeyse hiçbirşey söylemedi
tamam işte rpg böyle olur! diyecek birşey ben halen görmüyorum özellikle bir önceki oyun fallout 3 olunca oyunun iyi olması konusunda umudum çok yok
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun sektörünün gelişimine bakınca zaten baldur's gibi planescape gibi diyalogların süper olduğu RPG'ler beklemek boşa umutlanmak olur, keşke yeni oyun özellikleriyle sağlam diyalog ve sonuç ilişkisi kurabilen oyun çıksa ama çıkmıyor işte. Yıllardır çıkmadı. Dragon Age de demeyin lütfen yani.. Kotor'un farklı seçim sonuçları daha iyiydi ondan.. SAdece finale kasmışlar, gidişte hep aynı şeyleri neredeyse hep aynı şekilde yapıyordun.

Sonuçta bundan sonra da bu tarz oyunlar gelecek muhtemelen çünkü oyunlar artık iyi oyun yapmak için ve oyuncular için hazırlanmıyor, para kazanmak için hazırlanıyor sadece. Elimize verilen oyunlar hep bu tarz olacak, yine fallout 3'e göre gelişme var gibi, yetinmeyi öğrenmenin zamanı artık. kotick denen bir bela varken umutlanmak sadece üzer bizi :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...