Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

liseli said:

Masticore said:

New Vegas'ı ilk kez oynuycam bana iyi bir başlangıç stats/perks ayarı söylermisiniz.İyide kasıt oyunun tadını çıkarmak için (kolaylık değil)

Kesinlikle ilk başta 8 Endurance 6 intelligent başla son puanıda str yapmanı öneririm yoksa cok overweight olcaksın.VE nexus daki Dlc leri kesinlikle yükle.Skill olarak Sneak,Guns (hardcore ve very hard mode oynuyorsan şart zaten bu yakında geckolar 2 vuruşta fln öldürüyorlar vurabilirlerse tabi) 3. de Science yada lock pick.Survival da olabilir ama ben gecko eti yemeyi sevdiğim için vermedim. 25 Survival ile geko eti pişirip afiyetle yiyebiliyorum.REalistik eklentisinde biraz değiştirdim kendi karakterime göre yaptım oyunda acıkma susama yorulma str ye göre taşıma vs vs çokta güzel oldu suanda Hala vermint rifle ve melee ağırlık takılıyorum criple olmaktan artık doctor achievementsini açtım :D

http://www.gamesradar.com/f/fallout-new-vegas-character-build-guide/a-201011021181145075/p-5

hardcore mod için şu build'e uysammı acaba endurance 7 & int 6 yapıp yoksa senin dediğin gibimi yapıyım... Bi goodspring'ten ayrılamadım şöylemi böylemi yapıyım demekten :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi endurance çok önemli geko 3 vuruo ölüorsun.Sneak ile head crit shot dene sürekli yoksa cok problem cıkıor :D ama ben deli gibi melee uğraşıyorum.Cazador mu ne öle bi böcek var kolaydır diye atladım önüne 2 soktu öldüm AHAH o gün bugundür silahla sneak crit shot yapıyorum artık caesar legion a düşman oldum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

cazadorlar level 30'da bile öldürüyor adamı sdf

illet bişey yaa... Allahtan Şu önceden bos ta olan eli elektronik hatun var bi vuruo yamuluo herkes ED-E var bide yanımda ikisi öldürüyor hep :D bi kere veronica yı öldürttüm farkında olmadan poison baya uzun sürüyormuş cazadorların Load teee tekrar yürü okadar yol vs vs.Şimdi önüme gelen herşeyi öldürüorum ya önceden kacıordum fire geckolardan fln. Level 11 olcam :D de fazla side quest yapamadım ya kafayı yiyecem... ana görevde yolladığı şehirde bir sürü quest alırım diyorum bi gidiorum 1 tane zor cıkıor :(((

@Cons

Hacım new vegasta kuriyesin biyerden bi yere bişey götürürken sanırım great khan saldırıor sana esir alıyor sonra mezar kazıyorsun falan garip bişeyler güzel ama oyna derim DLC leri indirip.Ilk defa bu kadar realistik gerçekçi oyun oynuorum :D Birde great khan ları para karşılığı serbest bıraktırdım ncr a :( pişmanım bunu yaptığıma quick save de yapmış:( gidip kesicem bütün great khanları şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha ya gidip ncrcıların gözü önünde ncrdan çalarsan tabii ki dalarlar, benim bahsettiğim sana ait olmayan eşyaları aldığında normalde gelen negatif karma. Yoksa zorlukla falan bi alakası yok onun. Hırsızlık yapacaksanız aynı zamanda stealthe gidin, kimse görmüyorken yaptığınız hırsızlıklar tıpkı stealth killler gibi sizi o factiona düşman yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...