arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Yüksek int varsa, skill book, comprehension falan olmadan da çoğunu yüksek değerlere getirebiliyorsun çünkü level bitiyor, quest ve mekan bitmiyor. Science FO3'de kritikti. Bu oyunda terminal dağılımında aynı özeni göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 burda çok miktarda "bu noktada science da kullansanız, lockpick de kullansanız olur" şeklinde hazırlamışlar, benim de hoşuma gitmedi o. xp için önce kasayı açıp sonra kasa kilidini açan bilgisayarı kırdım filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Perk Every Level <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 şu recuit a sexbot kısmında bi bug oluştu çıkartamıyorum robotu science ile hackledim bilgiyarı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bug değil, gidip freeside'daki ralph & mick ile konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 paranoya oldu ya o kadar çok bug var ki terslik falan çıkarsa üstelemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Oyun epic seviyelerde buglı.. ama fallout 3 ten cok daha basarılı her konuda.. leziz sahneler var bir rpg severin ilacı olcak sasırtmacalar yapılmıs..Mr.House un basement olayı ..Ceasar abimizin filozofisi..ncr ın eski government ların izinden gitmesi..remnants.. Adamlara mail atıcam..bizim gibi main-side questlerin yarısına gelmeden lvl 30 olan yaratıklar icin özel bir xp sistemi kursunlar Hardcore-savage mod..%80 yan questler bitinceye kadar 30 olmasın falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu caesara kılım ben direkdalıyorum legiona nerde görsem. git falan dediler mark of caesar verdiler ama yok yea ne gidecem o gelsin .> bu arada lucky diye tabancam vardı mysterious magnum bulunca pabucu dama atılmıştı. en son da ranger sequoida diye bişey buldum o daha fenaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hayır sezar o kadar felsefe yapıyor da adama 10 int'le "senin sistemin daha iyi sanki biyürügit" diyemedim, ondan şikayetçiyim tek. 100 speech ve 10 int'le takır takır saydırabilmem lazımdı forum warrior gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sonunda legate i kaçırmaya yarıyor bi tek, onu da über bir melee karakter değilsen yapman lazım yoksa blade of east i kafana geçiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yoo, üçüncü adımını atamadan parçalıyorum ben yanıma gelmek şöyle dursun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ohbaby ile bile patlamadım kafasını, yoksam bilmenenin campain sniperi ilen mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 unique minigun & ap 5mm & psycho = 500dps filan legate üzerinde. zaten 900hp. minigun dönmeye başlaması filan da gelince 2,5sn filan sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ya yanında Boone varken Caesar'ın oraya girilemiyor mu? Ben sahildeki herkesi temizledim botla gidicem öbür tarafa da direkt savaşa mı girmem gerekiyor. boone da aslan gibi maşallah vazgeçmek istemiyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 boone'u oturt çay içsin cottonwood'da. sen gidip görüş işini. olmuyorsa "yallah git" dersin, sonra gidip geri alırsın novac'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 legate nin hikayesinde yüzünün yaralandığını caesar ın ona bi maske verdiği anlatılıyor.kafasını koparmadan öldürüp maskeyi bi çıkarttım cillop gibi suratı var çizik yok maşallah .onu da düşünse yapımcılar ii olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Legate'e en azından bir ghoul suratı koyabilirlermiş. Grafikleri hala yeterli hatta güzel buluyorum ancak kendi karakterinde bile yeterince surat detayı yok. Adamların önemsememesiyle birleşince Aphex Twin klibine dönüyor. Aynı suratı 30 kez görüyorsun. Dikkatli bakınca texturelarda da aynı şey geçerli. 3 texture olur ortaya karışık dizersin. Bunların 1 textureı var, hep onu döşemişler. Ha bu bize bu oyunda X tane quest, Y tane mekan, Z saat playtime olarak döndü mü? Döndü ama pepsi ne demiş, daha fazlasını iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Abi Dragon Age bir numaraydi orada, su hapishaneden kurtardigin Grey Warden'in kafasi 20 karakterde falan vardi. Isin kotusu benim karakter de oydu sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oyunun sonu yine sönük kalmış ama sanırım hiç bir zaman bir master ile karşılaştığımdaki dumuru yaşayamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ya suratlar yine bozkurt bıyığı ahmet kaya sakalı derken birbirinden ayrılıyor, ben şu generic male seslendirmesine takıldım. Goodspringsdeki ringodan red rocktaki khanlara kadar bütün minor quest npclerini aynı adam seslendirmiş. Sesini değiştirmeye de tenezzül etmemiş sağolsun. Oyun sonu sönüklüğüne benden de bi +1. Hikaye bu kadarına mı el verdi niye sağlam bi twist koymamışlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ozellikle additional voices aktorleri "aha bu Duncan, aha bu fade'de hapis olan herif" diye dinlemekle gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 iki kişi daha ekleselermiş bu kadar sırıtmazdı, sanırım persona 3 portable'deki akihiko 327864718 npc seslendirmiş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 said: .Mr.House un basement olayı bu gerçekten çirkindi evet adamı canlı bıraktım sürünsün manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 arcane said: Science FO3'de kritikti. Bu oyunda terminal dağılımında aynı özeni göremedim. her ne kadar hikaye için kritik olmasa da yine de enteresan şeyler yapabiliyorsun follower of the light questinde olduğu gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ya asil benim adamim yok oyunda, fallout 3 de gene burke u seslendirmsiti, new vegas a almamislar QQ bir oblivioni onun sesi ile oynadik lan http://www.youtube.com/watch?v=OCsMKypvmB0 up tis up tis up tis up tis up tis http://www.youtube.com/watch?v=r_2Jduxc2P8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar