Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Oyun epic seviyelerde buglı.. ama fallout 3 ten cok daha basarılı her konuda.. leziz sahneler var bir rpg severin ilacı olcak sasırtmacalar yapılmıs..Mr.House un basement olayı ..Ceasar abimizin filozofisi..ncr ın eski government ların izinden gitmesi..remnants..

Adamlara mail atıcam..bizim gibi main-side questlerin yarısına gelmeden lvl 30 olan yaratıklar icin özel bir xp sistemi kursunlar Hardcore-savage mod..%80 yan questler bitinceye kadar 30 olmasın falan..
Sosyal ağlarda paylaş

Legate'e en azından bir ghoul suratı koyabilirlermiş. Grafikleri hala yeterli hatta güzel buluyorum ancak kendi karakterinde bile yeterince surat detayı yok. Adamların önemsememesiyle birleşince Aphex Twin klibine dönüyor. Aynı suratı 30 kez görüyorsun. Dikkatli bakınca texturelarda da aynı şey geçerli. 3 texture olur ortaya karışık dizersin. Bunların 1 textureı var, hep onu döşemişler. Ha bu bize bu oyunda X tane quest, Y tane mekan, Z saat playtime olarak döndü mü? Döndü ama pepsi ne demiş, daha fazlasını iste :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya suratlar yine bozkurt bıyığı ahmet kaya sakalı derken birbirinden ayrılıyor, ben şu generic male seslendirmesine takıldım. Goodspringsdeki ringodan red rocktaki khanlara kadar bütün minor quest npclerini aynı adam seslendirmiş. Sesini değiştirmeye de tenezzül etmemiş sağolsun.

Oyun sonu sönüklüğüne benden de bi +1. Hikaye bu kadarına mı el verdi niye sağlam bi twist koymamışlar bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...