Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 oranın doğusuna doru ilerle nehir var karşıya geçince bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 uçurumdan aşağı atlıyoruz bildiğin? sdgfds. bi de veronica'ya balistic fist verdim uçtu gitti. unarmed klasmanında en baba silah balistic mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 paladin toaster mı ne var gauss rifle la aynı patlama efekti çıkan unarmed sanırsam en iyi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 paladin toaaster pulse gun ın melee olanı die hatırlıyorum.robot ve power armorlulara karşı kullanıcan.ballisic fist en güçlü unarmed silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pushy var unique ballistic fist, en iyisi o. cazador gg oluyor düzgün burst silahlarla yaklaşamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Pushy sanırım unique displacer glove, ballistic fistin unique versyonunun olmaması lazım. En azından fallout wikiye göre öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 love and hate diye bişey bulmuştum ben. o da fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 doğrudur, melee/unarmed kullanmadığımdan çok dikkat etmedim onların çeşitlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 an itibariyle bitirdim :) tahmin edilebilecek en iyi şekilde bitirdim heralde legion ve ncr'ı haritadan sildim yes man ile bağımsız bir vegas kurduk. level 28 de bitti oyun, 29'a ramak kalmıştı ama. çok uğraştım 30 yapıp bitireyim diye ama sonlara doğru iyice sıkıldım. bi de ncr ile ters düşünce remnants'ın gelip bize dalması hoş olmuş karambolde onları da harassladım dfgdf. sonuç itibariyle: war. war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gidilmedik yer bırakmıcam haritada. 30 olalı çok oldu ama yine de bitirmicem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 30 bile olmadan bitirenler hiç bitirdim demesin, ne kadar yeri ve questi atladığınızı tahayyül bile edemiyorum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yeni tabanca buldum ama mermisi az ya. allahtan yapılabiliyor yenisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 valla bi ton yer vardı gidilecek ama dediğim gibi sıkıldım =) kings olayına giç girmedim mesela bi de legendary deathclaw kesmeden bitirdik neyse olmadı load yapıp baştan oynarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi ben böyle günde 2 saat 2 saat 1 yılda bitirmeye karar verdim bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bi de birileri tavsiye vermişti ama arkada kaldı science, repair, lockpick gibi skilleri kasmak faydalı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ya bi de aklıma gelmişken sorayım ben sniper için bi ton parça aldım ama takamıyorum bunları misal: susturucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ya combat bana pek zevk vermiyo bea... FO3'ü oynamamıştım, ilk burda tanıştım bu sistemle. ne bileyim fps desen değil, skill ağırlıklı felan desen değil... ya deus ex 1 yada silent storm gibi bişey yapsalarmış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Ardeth said: bi de birileri tavsiye vermişti ama arkada kaldı science, repair, lockpick gibi skilleri kasmak faydalı mıdır? science hacking için gerekiyor, pek karşına çıkmıyor ama, lazer silahları ve robotları bayağı etkiliyor. strip te kings e uğramadan içeri dalabilirsin mesela robotu etkileyip. ben yine de pek faydasını görmedim, hack yapmam gereken yerlerde aynı zamanda lockpick de gerekiyor o yüzden; repair olmazsa olmaz zaten lockpick de aynı şekilde, ama 100 e getirmezsen bir anlamı kalmıyor. kingpin said: ya bi de aklıma gelmişken sorayım ben sniper için bi ton parça aldım ama takamıyorum bunları misal: susturucu pipboy da silahın üstüne gelip x e bas onunla ilgili parça çıkacaktır, ben varmint rifle a dürbün takmıştım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 science in çıkmadığı yer yok ki, alınması lazım muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Evet ya oyunun en iyi kısmı vault 11 overseer office altı... .... Can you see them...good! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bayağı şaşırmıştım orada, her vaultta niye yok o sistemden anlamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 orda house konuşurken sacrifice falan diyince kıllanıp sandalyeden kalkıp köşeye pusmuştum ben ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 fenris said: ya combat bana pek zevk vermiyo bea... FO3'ü oynamamıştım, ilk burda tanıştım bu sistemle. ne bileyim fps desen değil, skill ağırlıklı felan desen değil... ya deus ex 1 yada silent storm gibi bişey yapsalarmış keşke. Bu yine iyi. Fallout3te 0 skill ve düşük str ile rahat rahat minigun bile kullanabilirken new vegasta small guns silahları bile str-skill yetmiyorsa sapıyor. Kingpin aldığın modların sniper modu olduğuna emin misin? Ben sadece susturucu alıp takmıştım sniperıma, bi sorun da çıkmamıştı. Bi de unique sniper var bi tane ona mod takamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gerçi anti material'a takmaya çalışıyordum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kingpin said: gerçi anti material'a takmaya çalışıyordum ben :P ona takılabilen mod yok. silahın adı yazar zaten modun üzerinde. Ardeth said: bi de birileri tavsiye vermişti ama arkada kaldı science, repair, lockpick gibi skilleri kasmak faydalı mıdır? lazım, comprehension alıp, hepsini 80'e getirip geçici skillbook kullanmak en doğrusu ama. 100 isteyen çok nadir var, onlar gelince de kitabı basıyorsun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar