Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

an itibariyle bitirdim :)

tahmin edilebilecek en iyi şekilde bitirdim heralde legion ve ncr'ı haritadan sildim yes man ile bağımsız bir vegas kurduk. level 28 de bitti oyun, 29'a ramak kalmıştı ama. çok uğraştım 30 yapıp bitireyim diye ama sonlara doğru iyice sıkıldım. bi de ncr ile ters düşünce remnants'ın gelip bize dalması hoş olmuş karambolde onları da harassladım dfgdf.

sonuç itibariyle:
war. war never changes...
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bi de birileri tavsiye vermişti ama arkada kaldı

science, repair, lockpick gibi skilleri kasmak faydalı mıdır?

science hacking için gerekiyor, pek karşına çıkmıyor ama, lazer silahları ve robotları bayağı etkiliyor. strip te kings e uğramadan içeri dalabilirsin mesela robotu etkileyip. ben yine de pek faydasını görmedim, hack yapmam gereken yerlerde aynı zamanda lockpick de gerekiyor o yüzden;

repair olmazsa olmaz zaten

lockpick de aynı şekilde, ama 100 e getirmezsen bir anlamı kalmıyor.

kingpin said:

ya bi de aklıma gelmişken sorayım ben sniper için bi ton parça aldım ama takamıyorum bunları misal: susturucu

pipboy da silahın üstüne gelip x e bas onunla ilgili parça çıkacaktır, ben varmint rifle a dürbün takmıştım mesela
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

ya combat bana pek zevk vermiyo bea... FO3'ü oynamamıştım, ilk burda tanıştım bu sistemle. ne bileyim fps desen değil, skill ağırlıklı felan desen değil... ya deus ex 1 yada silent storm gibi bişey yapsalarmış keşke.

Bu yine iyi. Fallout3te 0 skill ve düşük str ile rahat rahat minigun bile kullanabilirken new vegasta small guns silahları bile str-skill yetmiyorsa sapıyor.

Kingpin aldığın modların sniper modu olduğuna emin misin? Ben sadece susturucu alıp takmıştım sniperıma, bi sorun da çıkmamıştı. Bi de unique sniper var bi tane ona mod takamıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

gerçi anti material'a takmaya çalışıyordum ben :P

ona takılabilen mod yok. silahın adı yazar zaten modun üzerinde.
Ardeth said:

bi de birileri tavsiye vermişti ama arkada kaldı

science, repair, lockpick gibi skilleri kasmak faydalı mıdır?

lazım, comprehension alıp, hepsini 80'e getirip geçici skillbook kullanmak en doğrusu ama. 100 isteyen çok nadir var, onlar gelince de kitabı basıyorsun hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...