kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 arcade nerde beyler location verin gidip yapak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 freeside da strip den cikarken sagda gel abi gel yapan cocuktan biraz ilerleyince buyuk ahsap kapi , fort mormon muydu? iste orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 valla butun caravan oynayanlarin yapay zekasi yerde oldugu icin direkt para sorunu diye bir sey kalmiyor oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ben karavan oyununu anlamadım şahsen, anlamak için de kasmadım dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 aynen. o yüzden çulsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Oyun sonu slayt sorusu Ben kayzarı öldürmemiştim, öldürünce ekstra bişey çıkıyor mu oyun sonunda? Bi de oyunun son questleri sanki başlardaki tempoyu yakalayamamış gibi. Aksyon çok ama bi kopukluk var özellikle ncr questlerinde. Bi iki questte sadece tabanlarım çalıştı, belki de power armor ve bilimum silahla girdiğim için aynı tadı vermemiştir bilmiyorum. Ama legion saldırısından önce gomorrahda kapkaççılık oynamak meh dedirtti. Ama oyun çok iyiydi. Hani baya baya iyiydi, şimdi melee unarmed sneak ikinci bi evil karakter açıp kayzardan taraf bitiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 axedice said: Oyun sonu slayt sorusu Ben kayzarı öldürmemiştim, öldürünce ekstra bişey çıkıyor mu oyun sonunda? Bi de oyunun son questleri sanki başlardaki tempoyu yakalayamamış gibi. Aksyon çok ama bi kopukluk var özellikle ncr questlerinde. Bi iki questte sadece tabanlarım çalıştı, belki de power armor ve bilimum silahla girdiğim için aynı tadı vermemiştir bilmiyorum. Ama legion saldırısından önce gomorrahda kapkaççılık oynamak meh dedirtti. Ama oyun çok iyiydi. Hani baya baya iyiydi, şimdi melee unarmed sneak ikinci bi evil karakter açıp kayzardan taraf bitiricem. sezar ne zaman kayzar oldu onuda bilmiyorum ya neyse kayzar kuşatma sırasında ölüyor zaten sanırım, kuşatma öncesi öldürsek de bir şey değişmiyor, legate ile kapışıyoruz sonunda. melee iseniz kayzarın kampını dağıtmak inanılmaz kolay, mauler yapıp yapıp indirmiştim hepsini. yanlız ncr gibi peşinize takılıyorlar, black mountain e giderken 4-5 tane legion saldırdıydı mayınlarla falan zor kurtardım kelleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu boone dediğiniz adam dinazorun ağzındaki manny mi? gelmiyor bu herif benlen, öyle bir dialog çıkmıyor en azından sddfs. cass'in görevi de yaptım hayırlısı ile onu da park edip boone'u alayım diyorum. oyunun sonlarına geldim de bitirmeden side questleri bitiricem :D ama yanlışlıkla house'u aradan çıkardık ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 abi nasil bi kafa o , boone dediginiz adam manny mi ne demek? manny baska boone baska. boone 2. ogretim takiliyor dinazor agzinda. manny gunduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 9 pm den sonra dınazor agzına git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 anıl olum dayak istiyorsan özelden pm at böyle ulu orta ayar vermeler falan :P oyundaki buglar o kadar coştu ki emin olamıyorum sdgdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mermi nasıl yapıyoruz? birisi craft sistemini anlatsın özet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Loading benchleri kullandığında karşına bi ekran çıkacak, orda her merminin yapılması için gereken malzemeleri yazar. 4 çeşit malzeme var, bunlar : 1) mermi kovanı (her mermi türü için özeldir bu -ör. 9mm case) 2) barut tozu (mermi grupları için ortak, misal tabancalar için pistol powder, tüfekler için rifle powder vs.) 3) primer (yine bazı mermi grupları için ortak, bazıları tek kullanıyor. Örneğin pompalılar için shotshell primer) 4) Lead. Bütün mermiler için ortak, bunu scrap metalleri kırarak (reloading benchte tabi) elde edebilirsin. Eğer iki merminin kullandığı malzemeler aynıysa (case dışında tabi) ve elinde case varsa, bi kurşunu kırıp yerine başkasını yapabilirsin. Reçetesine göre iki farklı malzemeyi kırıp tek bi kurşuna da çevirebilirsin. Bu malzemelerden caseleri ateş ettikçe topluyorsun (boş kovan bu), primer ve powderları vendorlardan alıyorsun. Lead de zaten scrap metalden sağdan soldan fazlasıyla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 mermi yapmak zor zanaat ve asıl gerekli olan mermileri yapamıyorsun. ap/jhp yapamadıktan sonra gerisi zaten gun runners'da filan gani. ya powder bulamıyorsun, ya primer, ya case. başka şeyleri satın alıp kıracaksın. e zaten onu yapana kadar merminin kendisini alabiliyorsun. lmg veya minigun kullanmayan adamın da mermisinin bitmesi imkansız direkt. düşünce güzel ama uygulama yetersiz olmuş. hand loader perki bütün kalibreler için jhp/ap yapılmasına filan izin verse esprisi olurdu. aslında böyle dmg threshold & resistance'ı beraber getiren, perk'leri editleyen filan bir mod yapasım geldi ama ciddi uğraşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 JHP JSP falan ne kadar win/win item varsa hepsi crafttan geliyor. Hand loader perki orda inanılmaz işe yarıyor keza ne case eksikliği çekiyorsun, ne de recepie bulmak için her yeri gezmen gerekiyor. Primer ve powderlar vendorlarda gani gani satıldığı için genelde breakdownla da uğraşmıyorsun, ben sadece kullanmadığım mermileri kırarak 12 ga > 20 ga ya da 9mm powder > 20ga magnum falan gibi çevrimlerde kullandım. Ki incendary gibi çılgın atan mermileri bolca yapabiliyorsun hand loadingle. Riot shotgun / anti material combosunda baya kullandım ben mermileri, hatta 12ga larım bittiğinde this machine e dönüp .308 JSP saydırdım son görevde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 iyi de işte o dediklerin 3-4 silah için filan ki çapulculuk lvl'larını geçtikten sonra kovboy tüfeğiyle filan işim olmaz ki. pack rat ile yanıma 2000 mermi alıp geziyorum zaten, (son bölüme bende ve complarda 10k üzeri mermi vs ile başladım) fast travel da varken mermi bittiği bir kere olmadı. hand loader 5 recipe veriyor, iki tanesi filan cacık zaten. case olayını saymıyorum çünkü zaten satın alıp kırabiliyorsun case için. hand loader'dan esaslı 5.56 ve 5mm gelse birşeye benzerdi ama yok sadece kovboy silahlarına iltimas var. öte taraftan her halükarda yükselttiğin science skill'inden over charge ve max charge geliyor perk çöpe atmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Ne uraşacam o kadar mermiyle casele zırt vırtla.Aldım bumper swordu ya allah diyim girşiyorum millete de daha deathclaw görmedim büyük konuşmiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 O zaman bi Balistic Fist al, Deathclaw falan tırttttt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 valla 3-4 tane dc salsınlar son bölümü temizlerler legate horrigan dahil. abartı güç farkı olmuş oyundaki diğer her düşmanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oynayacam şimdi bakalım nasıl katletmişler wasteland'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 melee silahlarda bariz abartı fark var, ohbaby silahını alınca zaten durdurabilene aşk olsun, hayvan gibi tamir parası istiyor ama eldeki tüm silahları satınca parası çıkar herhalde. ama oyundaki en etkili melee silahı chainsaw dır bence, adam kitleniyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ilk başta quest yok diye ana queste sarılıp bitirme, 80+ side quest var yapılcak artı isimsiz free questler var bir sürü :) bide şu alet oyundaki en iyi (2h) e. weapon hem cephane kullanımı, hem verdiği dmg, hız ve kullanıdığı ap bakımından. oyunda sadece 1 tane var ayrıca, repair için npcye muhtaçsınız yani. http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20101025162646/fallout/images/thumb/b/be/PlasmaCaster.png/830px-PlasmaCaster.png edik: 1 tane upgrade i var, gunrunners da satılıyor. yoksa, 72 saat sonra yenileniyor shoplar, bida bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hay ulan ben onu uzun süredir taşıyordum. Jury Rigging olmasına rağmen tamir edecek birşey bulamamıştım. Gel de çıldırma. Kiti basayım. Silver Rush mıydı, orada tezgah üzerinde bulmuştum. Chainsaw critlemiyor o yüzden epey dandik. Genelde yüksek DT'lu düşmanlar zorluyor o yüzden Super Sledge ve türevleri çok iş yapıyor. Machete Gladius da tamiri kolay olduğundan efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 dfdfga okuldaki database projesine firma ismi bulamadık bende repconn koydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ohbaby akıskan ona sözum yok.. ama Chain saw alıp vatsta vurursan bitio adamlar..aynı sey thermal lance icinde gecerli.. ben chainsaw u companionlara veriyorum enteresan sekilde savasmaya gerek duymuyorum yok ediyolar.. Valla oyundaki en ii e.w unique gauss rifle ama aptal bi perk yuzunden alamıyorum onu lol.. gatling laser a talim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar