Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

göz bandını çikolata sesli bir adam tops gazinosunun aslar tiyatrosunda takıyor ama hem şeker gibi adam, hem kimseye görünmeden öldürmek mümkün değil, (c4/timebomb pickpocket denemedim oyunda gerçi) hem de quest giver.

bu arada tavsiyem follower kimin muhabbeti hoşunuza gidiyorsa onu seçin, oyunu oynayamıyorsunuz zaten yanınızdaki herşeyi öldürmeye başlayınca. silahları stokladım ama ben hevesimi alamadım ufuktaki herşeyi indirince cass. veronica da önüme çıkıyor o da başka dert. neyse ki tek follower limiti var.
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten henchman lerin herseye tepkili olmasi nasil biseydir boyle. ufukta iron sight ile bi yere baksaniz boone hemen killcam e giriyor, falanca bocege crit atmis falan.

bu arada konsolda oyun ilerledikce ve haritayi actikca load screen 2-3dk oluyor deniyor, bazilari ise gidip cay falan koyuyorum ustune bekliyorum gibi yorumlar yapmis.

http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2010/10/ice_vegas.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ben on travel autosave'i devreden kaldırınca ve tweakguides.net'teki cfg dosyası ayarlarını yapınca çok hızlı hale geldi yüklemeler. hele girip çıktıysam zaten anında geliyor. nwn serisindeki yüklemeleri yaşadıktan sonra bunu öpüp başım üstüne koyarım kaldı ki heh. mass effect 2'ye filan hiç değinmiyorum zaten, amiga'da kasetten oyun yükler gibi oluyordum normandy asansörüne binince.

bir de too much talking nedir ya, basıp gitsinler gta4'e. geçen gün "speech sadece komik dialog açıyor, öldürsen daha karlı" diyeni bile gördüm. gerçi bonepart da demişti sanırım fo2 zamanlarında ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

autosave olmadan oyunu oynayabilmemin imkani yoktu, oyleki oyunun shortcut i icin klavyede makro tusu atamistim crash olunca ctrl+esc+g4 yapip reset atiyordum. Hayatimda bir oyunu oynarken hic bu kadar quicksave aldigimi hatirlamiyroum, haritada ayni yerleri kosmayayim diye bile quiksave aliyordum ki o da oyunun basli basina baska bi problemi, fast travel.

bu arada boone a ne t45 ne t51 giydiremedim, hatta vermeye kalkinca inventory de tasimiyor bile nankor, peeah faction armor bu diyip. giymese de olur, tasisa yeterdi =/.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

bu arada boone a ne t45 ne t51 giydiremedim, hatta vermeye kalkinca inventory de tasimiyor bile nankor, peeah faction armor bu diyip. giymese de olur, tasisa yeterdi =/.

Remnants power armor giyiyor (ki oyundaki en yüksek DT bunda var) power armor profisisisi var yane
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Boone'u alamadım çünkü;

Karısını arıyordu sordum soruşturdum hiç bir şey bulamadım.Bunun üzerine gece yarısı diğer sniperla bere giyip Boone'a headshot çektirdim.İşin ilginç kısmı ikimizde de bere vardı :) Sonra Boone'a gittim suçlunun o olduğunu nasıl öğendiğimi sordu bende hissettim dedim :D.Bunun üzerine ffuck u dedi.Şimdi ne zaman yanına gitsem küfür ediyor :D

Sosyal ağlarda paylaş

power armorun başında "Brotherhood" varsa faction armor oluyo haliyle giymiyo. kısaca holodiskleri toplarken aldıklarınızı giyebiliyo, bos a katılınca aldığınız faction armoru giyemiyo.

player dışıda herkes giyebiliyo zatenn power armor. denemek lazım aslında çocuklara pickpocket ile power armor vermeyi :D

lucretia

inn sahibi karının evine girip anahtarı alıp dükkandaki safe i aççan.. bu arada ne loot düştü vargastan?

Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler bu Cazador ları halletmenin veya iğnelerinden kaçmanın bi yolu falan warmı walla nezaman kırmızı çizgi çıksa radar allahım deathclaw olsunda şu cazadorlar olmasın diyorum iki kere vuruyolar level 21 im kafayı yedirttiler bana 15 kere save load yaptım biyeri
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...