Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu arada, hardcore oynayanlara (normal oynayanlara zaten sözüm yok :p ) pack rat'i tavsiye ediyorum. çok rahatlattı. rahat rahat mermidir kit'tir taşıyabilir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 9 STR, 9 LUK ile açtım melee karakter, VATS mats dinlemeden broad machete ile girişiyorum ortalığa, üstümde de 12 DT'li metal armor var. Çok zevkli ilerliyor da, side quest bulamadım gibi hiç. Primm'de deputy/sheriff olayını hallettim, normal mi bu? (Normal Diff, Hardcore değil tabiki) MTUI baya iyi iş görüyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 şu falloutu hep merak ettim bi oynayamadım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya ben special puanlarını, skilleri falan mal gibi dağıttım ya. haxxor falan basıp resetleme var mı bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 goodsprings'den çıkarken resetlemene izin veriyor herşeyi bir kerelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Pack rat gerçekten çok işe yarayabiliyor. Hele mermi ağırlığı olacağını düşünürsek eminim hardcore oyunu baya kolaylaştırır. Ben şu halimle bile ağırlık sorunu çekiyorum. Neredeyse eşyaların yarısını Lucky 38'e bıraktım ama :D O veledin elindkei tabancanın işe yarar bişey çıkacağını biliyordum! Gerçi ben enerjiyi çoktan başka taraflara aktardım ama bir sonraki oyuna artık :D O Vegas'ın yukarısında bir hava üssü var girmeye çalıştığınızda bombardımana tutuyorlar. Oraya ulaştıktan sonra quest sayısı çılgın gibi arttı. Şimdi onlarla uğraşmaktan başka bir şey yapamaz olduk ya. Bitişini zor görücem gibi oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 benim karakter şu anda böyle, nasıl devam etmem daha mantıklı olur? screenshots http://img28.imageshack.us/img28/3391/screenshot0tw.png http://img19.imageshack.us/img19/9426/screenshot1wg.png http://img204.imageshack.us/img204/5803/screenshot2zc.png http://img9.imageshack.us/img9/8500/screenshot3ke.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Per ve cha 1 olacak, end ve int 9 olacak, str en az 6, gerisi keyif. Hoş gerçi bisi kalmadı ama sistemi batırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ya ben hiç sevmiyorum min-max olayını .verdim kafama göre nasılsa biter oyun ,bide oynamaya fırsat olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 o üstteki ui güzel fakat uzun text lerde bazen üstüste gelebiliyor düğmelerde, ben kurmuştum silicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 karizmayı nie 1 yapıyoruz? işe yaramıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 int i 10 ladiydim ben ama gerek yok sanirim max diyalog int 7-8 ve skill de 15 puan veriyo 10 inte, 8de de 15 olabilir. speech i 100 leyin oyun sonunda i$inize yarar. gerci 100 lemeseniz de olur, her turlu bitiyo oyun. oyunda lazer silahlar baya dandik, tribeam lazerden tut turbo plazmaya kadar kullandim, hicbiri sniper rifle kadar olamadi, ya da komando carbine gibi dmg veremedi. belki lazerler icin ozel perki alsam kar$idakinin armorunu indirebilirdim biraz daha o zaman i$e yarayabilirdi, bilemiyorum. ama fo3 te daha iyi vuruyodu lazerler. luck in da bi onemi var mi bilmiyorum, sniper perkini alinca imbazor oluyo zaten. hardcore oynayacaklar icin endurance onemli olabilir. survival skilli onemli olur 40-50lemek falan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yarıyor da inti maxlamak, yüksek endurance falan daha faydalı oluyor. Crimson Caravan'dan alınan Gunrunners'ın yöntemlerini öğren questinde mekanın kapısı kilitli, 50 skill istiyor, bende yok. Sewersdan falan başka bir giriş var mı? Malesef survivalın hardcore dahil bir önemi yok. Sadece Hydra yapabilmek için 50 falan lazım. Keyif için alınır. Şahsen tagledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bi de agilitynin cok onemli oldugunu du$unmuyorum , bana 6 agi hayli hayli yetti. bi tek deathclawlarda sikinti olur heralde vatsa gecmeyince ama sniperla uzaktan gelene kadar indiriyosunuz zaten. tek sorun 3er 5 er gelince yapacak bi$ey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Gunrunners binasına tek giriş o kapıdan olması lazım ben içerdeyken başka bir çıkış bulumamıştım çünkü, zaten ufak bi yer. stealth olmadan çıkarsan dışarı, düşman oluyorlar boş yere. bide içerdeki işçilerin çalıştığı masalardaki silahları çalabiliyorsunuz, gece kimse yok karma felanda vermio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Millet bu Deathclawlara tek attığını falan söylemiş Unarmed (ve alakalı perkler) ile, merak ettim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Yürümek çok sıkıcı geliyor bana oyunda araç yok mu hiç?Bisiklet bile olabilir yeter ki bir şey olsun.Borderlandsteki gibi olsa keşke. Grafik opsiyonlarını yüksek tutmama rağmen pek güzel değil sanki grafikler.Şu an daha başlardayım,Niptona geldim ama sıkıldım biraz.Fallout 2'den aldığım tadı alamıyorum oyunun role playing öğeleri yetersiz geldi bana.Konuşmacalı Counter-Strike 1.6 oynuyormuşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Deathclaw'a 50% damage perk var. Unarmed'ın özel atağı da damage bonus veriyorsa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Purifier sanırım. Ninja, Super Slam falan stacklenince olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Gangren said: Millet bu Deathclawlara tek attığını falan söylemiş Unarmed (ve alakalı perkler) ile, merak ettim açıkçası. killer lord perkini alınca super sladge i paladinin kafaya geçirdim tek seferde öldü. daha deathclaw öldüremedim ama, melee weapon un 8 olduğunu düşünürsek sadece bu halde bence mümkündür. oyun bitsin 2. karakterimi açıp sadece kas gücüne dayanan bir karakter yapıp deniyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 mümkündür gayet, ben barrett ile sıfır perk ile tek atıyorsam, 2187216712671928 perk'li melee/unarmed atar hayli hayli. yalnız cidden oyunun perk dağılımı ve perkleri çoooook kötü. fasafiso, geyik milyon tane perk var. gameplay'i etkileyen perk'lerin hepsi ya vats ya unarmed/melee. ya da post-apo kovboyu olacaksınız. hala en iyi perk dağılımlı oyun tactics bütün seride sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 lucretia85 said: Yürümek çok sıkıcı geliyor bana oyunda araç yok mu hiç?Bisiklet bile olabilir yeter ki bir şey olsun.Borderlandsteki gibi olsa keşke. Grafik opsiyonlarını yüksek tutmama rağmen pek güzel değil sanki grafikler.Şu an daha başlardayım,Niptona geldim ama sıkıldım biraz.Fallout 2'den aldığım tadı alamıyorum oyunun role playing öğeleri yetersiz geldi bana.Konuşmacalı Counter-Strike 1.6 oynuyormuşum gibi. fallout 2'den aldığın tadı almayı bekleyerek oynaman hata zaten, çok zor bir şey çünkü ve esasında öyle bir iddiaları da yok. Aynı setting'de geçen daha farklı tür bir oyun adamların yaptıkları. Konsol etkisi de olunca böyle çok süpre rpg öğeleri beklemeden oynamak lazım. Kendi rp'ni kendin yap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bu arada vats kullanmak istemeyenler için bullet time addonnu iyi gibi bir deniyecem akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Sam said: mümkündür gayet, ben barrett ile sıfır perk ile tek atıyorsam, 2187216712671928 perk'li melee/unarmed atar hayli hayli. yalnız cidden oyunun perk dağılımı ve perkleri çoooook kötü. fasafiso, geyik milyon tane perk var. gameplay'i etkileyen perk'lerin hepsi ya vats ya unarmed/melee. ya da post-apo kovboyu olacaksınız. hala en iyi perk dağılımlı oyun tactics bütün seride sanırım. roleplay perklerinin olması güzel aslında oyunda. rp yapmak isteyen gider o perklere verir. gerçi fallout 3te olan bikaç rp perki burda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ahahaha heliosdaki bilgisayarda bulunan can i tell him çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar