Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

ya su nevoc'da hostageleri kurtar var. abi 4 legion basinda duruyor lan olmuyorlar. hani birini indiriyoruz vats ile ama kalan 3'u biciyorlar. deathclaw gibiler.

novac'da welcome to nevada tabelasini kasina al. sag carpraza dogru git ve daga tirman. average lock'lu magara var. rad suit iceride.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

human'lara karşı iyidir de tek silahı pençesi yada ağzı olan yaratıkların dibine girmek tehlikeli geliyo işte :D

bi perk vardı
yaratıklara karşı %75 daha güçlü dmg vuruyosun
onla ezersin baya
killer lordu da aldınmıydı kimse tutamaz seni
vurun gayri
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

ya su nevoc'da hostageleri kurtar var. abi 4 legion basinda duruyor lan olmuyorlar. hani birini indiriyoruz vats ile ama kalan 3'u biciyorlar. deathclaw gibiler.

demin orayı yaptım, dağın tepesinden barrett ile parçaladım hepsini. one shot one kill silahı tam barrett. yanlarında birisi parçalanınca dellenip bakındılar, kıpırdamadan durunca kendileri de patladı. bloody mess sağolsun. frapsladım hatta:

Sosyal ağlarda paylaş

1) bu harita çok mu küçük yoksa bana mı öyle geliyor. sanki önceki oyun daha büyüktü.

2) nipton'da power ganger armoru giyip power gangerlara dost gözükeyim diyorum da, kapının önünde iki köpek var. onları nasıl geçicem? köpeklere ateş ettiğimde herkes bana düşman oluyor.

Lelouch said:

oyun boyunca hiç stealth boy görmedim yav

nerden alınıyor bu ? gerçi stealth 10 ama fsddf

stealth boy loot olarak çıktı bende hatta sanırım 2 tane (daha oyunun başındayım öyle düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

nileppezdel said:

Oyuncak silaha 1000caps mi vermiş?

oyuncak silah değil o
onun üstündeki logoya dikkatinizi çekerim, oyunun introlarında bir uzay şirketi gibi bişey var onunla aynı
gerçi istemeden verdim 1000 capsi harbi malım :(
o değilde ne çabuk geldin lan vegasa

spospospo

o silah archimedes 2 uydusunun kumandası archimedes 2 yi quest esnasında rangerler tarafından korunan güneş enerjili santralden enerjiyi uyduya yönlendirerek ktifleştiriyorsununz ben questte enerjiyi bölgeye dağıtmayı secmistim. ama archimedes 2 cok bomba birşeye benziyor günde bir defa kullanılıyor falan gökten ışın hüzmesi falan fırlatıyor düşmana.

Sosyal ağlarda paylaş

Mach said:

gecko said:

nileppezdel said:

Oyuncak silaha 1000caps mi vermiş?

oyuncak silah değil o
onun üstündeki logoya dikkatinizi çekerim, oyunun introlarında bir uzay şirketi gibi bişey var onunla aynı
gerçi istemeden verdim 1000 capsi harbi malım :(
o değilde ne çabuk geldin lan vegasa

spospospo

o silah archimedes 2 uydusunun kumandası archimedes 2 yi quest esnasında rangerler tarafından korunan güneş enerjili santralden enerjiyi uyduya yönlendirerek ktifleştiriyorsununz ben questte enerjiyi bölgeye dağıtmayı secmistim. ama archimedes 2 cok bomba birşeye benziyor günde bir defa kullanılıyor falan gökten ışın hüzmesi falan fırlatıyor düşmana.

ZAAAAAAAAAA NOLDU BERK ahahahaha benim şansım çok yüksek
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...