nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bitirme olm, devam edilmiyo yazık. Her yeri gez, girilmedik delik bırakma. Ayrıca bi dahaki oynayışımda melee thief mi açsam ne yapsam, çok övüyosunuz meleeyi. Thief olmak istiyorum bi de.. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 melee saglam dmg koyuyo ya adam gibi silah bulursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben tüm haritayı açma perki aldım ya geziyorum heryeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 human'lara karşı iyidir de tek silahı pençesi yada ağzı olan yaratıkların dibine girmek tehlikeli geliyo işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ya su nevoc'da hostageleri kurtar var. abi 4 legion basinda duruyor lan olmuyorlar. hani birini indiriyoruz vats ile ama kalan 3'u biciyorlar. deathclaw gibiler. novac'da welcome to nevada tabelasini kasina al. sag carpraza dogru git ve daga tirman. average lock'lu magara var. rad suit iceride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 nileppezdel said: human'lara karşı iyidir de tek silahı pençesi yada ağzı olan yaratıkların dibine girmek tehlikeli geliyo işte :D bi perk vardı yaratıklara karşı %75 daha güçlü dmg vuruyosun onla ezersin baya killer lordu da aldınmıydı kimse tutamaz seni vurun gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 silver rush'a stealth boy kullsnıp girerseniz içerdeki silahları vb çalabiliyorsunuz karma kaybetmeden, tabi önce questlerini yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oyun boyunca hiç stealth boy görmedim yav nerden alınıyor bu ? gerçi stealth 10 ama fsddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 nightkin temizleme questinde düşüyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Innuendo said: ya su nevoc'da hostageleri kurtar var. abi 4 legion basinda duruyor lan olmuyorlar. hani birini indiriyoruz vats ile ama kalan 3'u biciyorlar. deathclaw gibiler. demin orayı yaptım, dağın tepesinden barrett ile parçaladım hepsini. one shot one kill silahı tam barrett. yanlarında birisi parçalanınca dellenip bakındılar, kıpırdamadan durunca kendileri de patladı. bloody mess sağolsun. frapsladım hatta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 1) bu harita çok mu küçük yoksa bana mı öyle geliyor. sanki önceki oyun daha büyüktü. 2) nipton'da power ganger armoru giyip power gangerlara dost gözükeyim diyorum da, kapının önünde iki köpek var. onları nasıl geçicem? köpeklere ateş ettiğimde herkes bana düşman oluyor. Lelouch said: oyun boyunca hiç stealth boy görmedim yav nerden alınıyor bu ? gerçi stealth 10 ama fsddf stealth boy loot olarak çıktı bende hatta sanırım 2 tane (daha oyunun başındayım öyle düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 crimson caravanda blake satıyo 2 tane rad suiti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 gecko said: nileppezdel said: Oyuncak silaha 1000caps mi vermiş? oyuncak silah değil o onun üstündeki logoya dikkatinizi çekerim, oyunun introlarında bir uzay şirketi gibi bişey var onunla aynı gerçi istemeden verdim 1000 capsi harbi malım :( o değilde ne çabuk geldin lan vegasa spospospo o silah archimedes 2 uydusunun kumandası archimedes 2 yi quest esnasında rangerler tarafından korunan güneş enerjili santralden enerjiyi uyduya yönlendirerek ktifleştiriyorsununz ben questte enerjiyi bölgeye dağıtmayı secmistim. ama archimedes 2 cok bomba birşeye benziyor günde bir defa kullanılıyor falan gökten ışın hüzmesi falan fırlatıyor düşmana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ha bu arada o oyuncak silahı gece cocuktan pickpocket yapabilirsiniz. 1000 caps vermeye gerek yok bosyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 arşimet süpermiş! ::o yalnız ncr'da türk varmış lol, camp forlorn hope'un kumandanı ülkücü bıyıklı binbaşı polatlı. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 oahahahha ben archimed hedesini ncrları kızartmak için otomatik olarak kullandırttım oololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 türk çok var ya ülkücü bıyıklı en güneydeki ranger outpostundaki lider herif var bi tane yol üstünde gitar çalan bi tip var filan lol ya karakteri önden gösteren bi olay yok mu? çok karizma oldum desperado hat ranger armor ve güneş gözlüğüyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Change camera düğmesine basarken fareyi çevirmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 fareyi çevirirken change camera düğmesine basarsanda olur. böle hurafe reçeteler yazmayalım insanların dertlerine hocam ayıp oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 benim verdiğim tarifi yapabilmek için science, survival, medicine 100'lemek ve 10 int lazım. olmuyorsa charınızda suç. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi rad suitle gittim tabi vault 34'e de, yetmiyo aklinizda olsun. evet ghoul questinden aldim ben de rad suiti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 UI'de aranan tad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 evet o ui süper olmuş (aslında pc sürümünde öyle olması lazım ama basiretsiz pc portları işte) ama bug olur mu diye çekindim. sorun çıkarmıyorsa söyleyin de yükleyelim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Mach said: gecko said: nileppezdel said: Oyuncak silaha 1000caps mi vermiş? oyuncak silah değil o onun üstündeki logoya dikkatinizi çekerim, oyunun introlarında bir uzay şirketi gibi bişey var onunla aynı gerçi istemeden verdim 1000 capsi harbi malım :( o değilde ne çabuk geldin lan vegasa spospospo o silah archimedes 2 uydusunun kumandası archimedes 2 yi quest esnasında rangerler tarafından korunan güneş enerjili santralden enerjiyi uyduya yönlendirerek ktifleştiriyorsununz ben questte enerjiyi bölgeye dağıtmayı secmistim. ama archimedes 2 cok bomba birşeye benziyor günde bir defa kullanılıyor falan gökten ışın hüzmesi falan fırlatıyor düşmana. ZAAAAAAAAAA NOLDU BERK ahahahaha benim şansım çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Hmm deneyelim şu UI olayını. Ama hala beklediğim gibi grafik paketleri çıkmadı. Oyun çıkalı 1 hafta olunca doğal tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar