Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout: New Vegas

Enginar

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:

axedice said:

Penthesilea said:

abi cok ikilemdeyim sirf bu yuzden ilerlemeden yaticam sanirim.

o adini unuttugum koca armorlardan

Bunu söyleyen adamın New Vegas CE ye sahip ve ben değilim. Adaletin bu mu dünya?
lan olm gece saat 3'te aklima T-51b gelmedi, zira genel olarak power armor'dan degil t-51b'den bahsediyordum, ayip ediyosun ama biz de falloutcuyuz burada =(

Power Armor desen de kabul ederlerdi muhtemelen dsfg.
Steam DL'ye başladı, heyecanla bekliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Of dise de 5k borcum var hala ödemedim. Umarım cataclysme kadar görüşmeyiz kendisiyle sdf

kertenkel said:

skid skid skid the row

Mulgear alamanyadan CE kutumu gönderene kadar ben de merrily merrily merrily merrily life is but a dream

Bu arada ilk reviewlar ağırlıklı olarak 9/10 falan vermişler, questler npcler mekanlar ve F1-F2 göndermeleri şahane ama buglar zorluyor gibi bi ortak kanı var. Obsidian oyunu olduğu için beklediğimiz bişeydi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

.harita f3 ten büyük olsun, bölgeler dip dibe olmasın.
.quest sayısı f3 ten 20kat fazla olsun 100lerce quest çözelim, xpmizi yaratık keserek değil quest yaparak alalım.
.hamamböceği, power armorlu adamı öldüremesin.
.biz power armorluyken karşıdaki power armorlu adamı tek atışta öldüremeyelim.

ben bunları istiyorum, bunlar varsa f3 ün üstüne, taamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Pfff steamden aldım oyunu ama bekliyoruz.... (fallout 3 te çok çektim bunda çekmiyim alıyım kurtulayım dedim ama dlcler korkutuyor parasal olarak ne yalan söyliyim) Bu arada hardcore mode'u okuyunca almaya karar verdim. Ama gerçektende zorluk seviyesi üstteki postlarda milletin değindiği gibi fallout 3 ün aynısı şeklinde ayarlanıyorsa gene MOD lara kaldık onlarında çıkmasına en az 2 ay var
Sosyal ağlarda paylaş

Asagidaki ilk izlenimde pek de iyi seyler yazmiyor:

http://www.rockpapershotgun.com/2010/10/19/fallout-new-vegas-old-obsidian/#more-42059

Ozellikle umutla bekledigim hardcore mode hakkinda su yazilanlari gormek hosuma gitmedi:

■The new “Hardcore” mode on offer that means your character has to eat, drink and sleep is a touch nonsensical. After 48 in-game hours where I did nothing but walk and fight, I checked my FOD, SLP and H20 meters in the nick of time, because they all showed that I only had about 50 points out of 1000 left. I drank some water, ate some fruit, and checked the meters again. They now read 0. As in, after 48 hours they hadn’t ticked from 1000 to 50. They’d ticked from 0 to 50. I could go without drinking or sleeping for weeks. Also, in Hardcore mode food still heals damage you’ve taken, it just takes a few seconds instead of being instantaneous. So you still have the ability to get shot, bring up the Pip Boy, devour 40 packets of instant mash, exit the Pip Boy and keep fighting.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

obsidian niye boyle yapiyor ya

Alpha Protocol'u oynamadın sanırım?
Bütün shitstormlara rağmen yine de bir şans vereyim dedim, ki oyunu açtım müzik yok, menüde grunt sesleri çıkıyor, düzelttim, bölüm başındaki save'e dönüyorsun, npcler yok. Oyunu kapatıp, görev öncesi save'e dönüyorsun. Yine de yılmadım, ama kamera da combat öncesinde saçma sapan hareket etmeye başlayınca bir daha açmadım oyunu.

Evet üzücü gerçekten, NWN2 oynuyorum şu an, pek mutlu.
Sosyal ağlarda paylaş

bunları halletmek isteseler tactics ve 7.62'nin sistemleri birleştirip mükemmel çözüm elde ederler. her hareket ag miktarı + skill / 2 benzeri bir faktör üzerinden ayarlanan gerçek zaman alır. pipboy'u kaldırıp iguana kebapları indiremeyiz kombat ortasında. gereksiz vats da çöpe.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında, eleman 4 rl saat oynadım diyor, oyunda 48 saat geçmiş yane, 48 saatte 0'dan 50 puana iniyorsa 1000 puanda, realda 72+ saatte yani üç günde açlık/susuzluk bizi öldürüyor. mantıklı.
böyleyse iyi bence. öbür türlü 2 rl saat oyunda 1 gün ediyor, savaşırken saat başı zırt pırt yemek yemek yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bu arada ilk reviewlar ağırlıklı olarak 9/10 falan vermişler, questler npcler mekanlar ve F1-F2 göndermeleri şahane ama buglar zorluyor gibi bi ortak kanı var. Obsidian oyunu olduğu için beklediğimiz bişeydi zaten.

valla ilk reviewlarda bahsedilen buglarin hepsi FO3 ve Oblivion'da da olan Gamebryo menseilli buglar, sadece oyunu Bethesda yapinca nedense kimse farketmedigi icin yeniymis gibi Obsidian'in uzerine yikilmis suc :P

onun disinda herkes top-notch demis valla writing icin, beklentilerimi yukseltiyorlar iyi olmayacak sonu
Sosyal ağlarda paylaş

hardcore başladım,
ehueh oyun güzel başladı valla, etraf böle az biraz yeşillik radyasyonun etkisi az olduğu için bölgede, etraftaki bazı otlar toplanabiliyor yemek ve recipeler faaln var.

silahlarda modifiye olayı var ve mermileri baruta kapsüle kadar sökebiliyoruz, başka şeylerle birleştirip başka başka şeyler craft edebiliyoruz hmm

ilk gecko questlerini yaptım, bug falan çıkmadı şimdilik, grafikler f3ten daha iyi gibi

classic dlcsi var bide hiç bitmeyen bir mataramız var galiba otomatik içiyor karakter suyu, modifiye 10mm silah falan, ilk başladığımız evdeki herşeyi toplayıp sattım gene evin sahibine lol başlangıç için baya faydası oldu, bi sürü training kitabı çıktı etraftan bolca.

"gifted" yok başlangıçta :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...