Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 21'inde başlıyor işte, ama key gönderiyor mu acaba, onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 steam key göndermiyor bildiğim kadarıyla direk download ediyorsun, ordan launch ediyor oyunu yani beklemen gerekir steamden alırsan her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 burda alexi ya katilmak durumundayim. Steam e yabanci bi insan icin sorulmasi gayet dogal bi soru gibi geliyor bana. zira devamli kullanmayan insanlar steam in kendi platformunda cikan oyunlar icin key vermedigini, sadece zamanli hesap aktivasyonu yaptigini, retail ile steam platformu arasinda release ve patch farklari olabildigini bilemeyebilirler. 4-5 adet mesaj boylesine silinmek yerine sakincali gorulen yerler uyarilarak editlenebilirdi belki cevap acik kalacak sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Battlefieldlar için gayet key vermişti mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 onlar steam degil ea oyunu, ea ve windows games live gibi kendi platformunu zorlayan oyunlar key veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 şimdi arkadaşlar, kurallar hakkında başlığımız var yukarıda öncelikle. kuralları ben koymadım/koymuyorum. uyguluyorum. forumumuzda iyi niyetli de olsa, kanuni de olsa bazı konuların konuşulması yasak. oyunlar çıkmak üzereyken hele alıp başını gidiyor bu mesajlar. oyunu aldınız veya almadınız, ben bununla alakadar değilim. sizin bileceğiniz. nasıl isterseniz öyle yaparsınız, yargılamıyorum veya suçlamıyorum. forum kurallarını uyguluyorum. steam'de yaşanan sorunla ilgili steam'in kendi forumu var, orada sorulabilir bu şayet forumumuzda izin verilmiyorsa. lütfen ısrarcı olmayın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 almanyaya daha gelmemiş oyun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 avrupa cikis tarihi bu cuma cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oo iyi haftasonu bomba bomba oynarım dfgdf sc2 ce 200lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 KHaRoN said: 4-5 adet mesaj boylesine silinmek yerine sakincali gorulen yerler uyarilarak editlenebilirdi belki cevap acik kalacak sekilde. eğer sakıncalı olan konular dışında bir içeriği olsaydı mesajların, o zaman editlerdim. cevapların açık bırakılması sözkonusu değil. öm kullanabilirsiniz. tatsızlık çıkmasını istemiyorum ama kuralları kişi veya istisna gözetmeden uygulamak zorundayım. anında parlıyor yoksa fırsattan istifade sürüyle mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sam said: şimdi arkadaşlar, kurallar hakkında başlığımız var yukarıda öncelikle. kuralları ben koymadım/koymuyorum. uyguluyorum. forumumuzda iyi niyetli de olsa, kanuni de olsa bazı konuların konuşulması yasak. oyunlar çıkmak üzereyken hele alıp başını gidiyor bu mesajlar. oyunu aldınız veya almadınız, ben bununla alakadar değilim. sizin bileceğiniz. nasıl isterseniz öyle yaparsınız, yargılamıyorum veya suçlamıyorum. forum kurallarını uyguluyorum. steam'de yaşanan sorunla ilgili steam'in kendi forumu var, orada sorulabilir bu şayet forumumuzda izin verilmiyorsa. lütfen ısrarcı olmayın bu kadar. PM'de attım uzun uzun, ama buraya tekrar yazıyorum madem sen de postlamışsın, yaptığım şey illegal değil, forum kurallarıyla da çakışmıyor. - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil. Eğer kuralları ben koymuyorum edebiyatına devam edeceksen diye söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Alexi_Septimus said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil. Eğer kuralları ben koymuyorum edebiyatına devam edeceksen diye söylüyorum. kural okumaya üşenen başkaları da görsün bu vesileyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Sam said: Alexi_Septimus said: - Telif hakkı ihlali sayılan herşeyin ör:crack, serial, warez, download link(veya site adı), p2p link verilmesi, istenmesi, duyurusu vb. yasak. Crackden, korsan oyundan doğan sorunlar ve çözümleri yasak. Özetle ve burada kapsanmamış kısımlarla birlikte warez muhabbetinin yeri Paticik değil. Eğer kuralları ben koymuyorum edebiyatına devam edeceksen diye söylüyorum. kural okumaya üşenen başkaları da görsün bu vesileyle. sdfgd, ciddi misin, yoksa şaka mı yapıyorsun? Warez kısmını atlamışsın be Sam. Warez refers primarily to copyrighted works distributed without fees or royalties, and may be traded, in general violation of copyright law. Clonedvd bildiğimiz üzere ürünün rightful owner'ları tarafından yapılması tamamen legal olan bir hadise. Benim bahsettiğim olay da key satın almak olduğu için, maalesef warez muhabbetine çekemiyoruz bu konuyu ne kadar gayret etsen de, özür dilerim. Zaten yapamıyormuşum bahsettiğim şeyi, ziyanı yok ama bu kadar da debelenmez ki bir insan yahu. //Gerçekten yani başlığa aktif bakan 2-3 kişi olmasa, dan dun sildiğin postlardan dolayı almak istediğim bilgiyi alamayacaktım yani, bu kadar cılkını çıkartmayın işin, adam gibi de izah etmeye çalıştım mevzuyu 10 kere, inatla forum kurallarına aykırı olduğunu iddia ettin. Uzamasın bu konu daha fazla, ama anlayış göstermesi gereken taraf ben değilim özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 silinen mesajlar mı var? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kuralları beğenmeyen arkadaşlar yöneticilerle temasa geçerek rahatsızlıklarını belirtebilir. başlığı oyunla ilgili konularda tutmaya özen gösterelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haksızsın ve laflar hazırladım alexi. adamlar "2. el sattığınız ürünün de parasını alıcaz sizden" diyorlar, sen clonedvd'ye legal diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Kurallara aykırı olmadığını gerek PM gerek burdan defalarca söyledim, almak istediğim bilgiyi de aldım zaten, clonedvd'ye de illegal/kural dışı dersen (ki ikisi de değil), zaten onunla da ilgili bir bilgi almaya çalışmadım hiç bir zaman, Steam'den oyunu satın alırsam CD Key'ini kullanıp kullanamayacağımı sordum. Bu noktada yöneticilere ağlamanın bir anlamı olduğunu ya da bir amaca hizmet edeceğini düşünmüyorum, zira öğrenmem gerekeni de öğrendim. Bunca senedir burada beraberiz ayrıca, bu kadar formal olmaya gerek yok bence. Devlet makamındaki koltuğuna hakarette bulunmuş olduğumu düşünmüyorum zira doğu bloğu ülkesinde yaşamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Clone-dvd bu devirde hala cd/dvd/bluray rom'dan okuyarak oynama çaşıtlığını yapmak mecburiyetinden kurtarmak için yapılabilen legal bir şey diye biliyorum yalnız ben. Aldığım cd takılı zorunluluğu olan her orjinal oyunda da kullandım tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bone said: haksızsın ve laflar hazırladım alexi. adamlar "2. el sattığınız ürünün de parasını alıcaz sizden" diyorlar, sen clonedvd'ye legal diyorsun. Satın alınan ürünü kopyalama hakkı kullanıcıya aittir. (Kişisel kullanım ve kar amacı gütmeyen sebeplerle tabii, burdan yürümesin konu) Konuyu uzatmayalım daha fazla, konu dağılmasın, ben söyleyeceğimi söyledim zaten. Yardımı dokunan arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 @nil: elindeki diski "yedekleme" maksatıyla bile kopyalamanı suç sayan yerler vardı. @alexi: abi öyle diyorsun da dediğim gibi firmalar artık 2. el satılan ürünlerden bile para talep etmeyi, aksi takdirde o ürünü korsan saymayı düşünüyor. buna ne diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 nero bile bi orjinal hedeyi bi kere kopyalamana izin veriyo legal olarak baskasıyla paylasmadıgın sürece kendin için yapman gayet normal olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 forumda ne yasak ne değil ya da ülkemizde/dünyada ne yasal ne değil için lütfen ayrı bir başlık açın, zaten fazla derail oldu başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oynıyan var di mi su oyunu? fo3 le karşılaştırırsanız daha iyidir di mi? zorluk seviyesi farketmez 3 gibi fps-tps-rpg gibin bişey hala di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 axedice said: Penthesilea said: abi cok ikilemdeyim sirf bu yuzden ilerlemeden yaticam sanirim. o adini unuttugum koca armorlardan Bunu söyleyen adamın New Vegas CE ye sahip ve ben değilim. Adaletin bu mu dünya?lan olm gece saat 3'te aklima T-51b gelmedi, zira genel olarak power armor'dan degil t-51b'den bahsediyordum, ayip ediyosun ama biz de falloutcuyuz burada =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 mulgear6 said: oynıyan var di mi su oyunu? fo3 le karşılaştırırsanız daha iyidir di mi? zorluk seviyesi farketmez 3 gibi fps-tps-rpg gibin bişey hala di mi?ilk iki questi yapabildim dun gece simdi ise gidiyom bethesda oyunu abi iste fallout 3 gibi aynen. gorucez iyisini kotusunu bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar