tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 herhangi birinzid evar mı bu oyun olanalr bana bi ozel mesaj atabilirlerse cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 http://store.steampowered.com/app/566050/Zeus__Poseidon/ Steam'e gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Tiklamayin beyler referans kodu fışkırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Steam'le partner olsam sırtım yere gelmez herhalde fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Ben bu oyunu bir türlü sevemedim, en son pharaoh'u bir 3-4 sene önce tekrar bitirmiştim. Sonra bu yavan gelmişti. Açıkçası Caesar 3 ve Pharaoh'daki albeniyi zeus ve devamındaki çin oyununda bulamıyorum, sebebi şudur da diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 dunyanin en iyi oyunu olabilir zeus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 oyunun temeli iyi bence..mekaniklerinin senaryo kaldirabilir olmasi anlamli..sunlari sandbox yapabilirsin story driven yapabilirsin..ek paket kaldirir..sonucta binlerce oyunun bilerek yada bilmeyerek yanladiklari kadim uygarliklardan bahsediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 pharaoh dan sonra çok sarmamıştı beni biraz cıvıktı narrative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 sezar paroh ve bu, 3 ü farklı dinamikleri ve oynanışı olan oyunlar. oyunun mekanikleri en temiz çalıştığı oyun zeus ama ne iyisi bence ceasar3 tabi gog... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2018 yanlış en iyisi pharaoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Direk alırım, kaçırmam. Yalnız pharaoh tan sonra çok zor geliyor bu oyun.Görevler herolar filan çok zordu. Dikkatli oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar