Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hatunu kaybettik.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf

bıyıksız

Bir an hayal ettimde, soru çözersiniz artık karşılıklı son çözene bulaşık patlar falan.
Mesaj tarihi:
fede said:
kendi yemeğini kendin mi. ıyy. öğrenci hayatına geri mi dönücen abi.

Ya aslinda super yemek yapiyorum, yapmayi da seviyorum ama malzemeyi dogramasi hazirlamasi dert. Hatuna yaptiriyodum onlari =)

edit : su cumleden sonra sunu da eklemem gerek, ayip; yemege gelmek isterseniz bi gun beklerim =)
Mesaj tarihi:
havluyu kaybettik diye okumam ve "son bıraktığın yerdedir ehe ehe" yazmaya gelmiş olmam bu guildwars ve mmo gerçeğini değiştirmez!

YASAKLANSIN! ÇİFTLER AYRI GAYRI KALMASIN!

ya da tadında oynayın işte olm
Mesaj tarihi:
hehe benim kız arkadaşım warhammerda bayrak kapmaca tarzı senaryoda bayrağı ilk kez kaptığında çığlık çığlığa beni aramıştı napcam ben bu bayraı aeeğğ diye.

zırt pırt hereşyi sana sormuyosa çok rahatsız edici olmaz bence
Mesaj tarihi:
Aynı odada bir-iki gün boyunca sadece su ve abur cuburla beslenerek o dungeon senin bu dungeon benim gezen bi çift tanıyorum.Ben heallıyodum erkek arkadaşım tanktı :D Bizi bilgisayardan ayıran ve yemek yapıp uyumamızı sağlayan şey de Blizz in çarşamba maintenance i =)
Serverlar bi kaç saatliğine kapanınca küfrederek kendimize gelmiştik :D

Hı bi de,erkek arkadaşımı wowa sardıran,bilimum yılbaşı doğum günü vs de expansion cdlerini alan,o uygun değilken shadoweave cloth farman da bendim..Bunlar çok ütopik şeyler değil :D
Oyun baysın gelirsinz kendinize.Bi kaç ay sonra falan? =) sdf.
Mesaj tarihi:
sevgilimle hem mmorpg hem ps3te littlebigplanet oynuyoruz yakinda mortal kombat vs dc universe e saricaz yemegimi yapiyor camasirimi yikiyor ayni bolumde okuyuruz biyoloji uzerine uzun uzun tartisabiliyoruz ilgisinide asla eksik etmiyor. hadi dagilin.

i win.
Mesaj tarihi:
Anelor said:
sevgilimle hem mmorpg hem ps3te littlebigplanet oynuyoruz yakinda mortal kombat vs dc universe e saricaz yemegimi yapiyor camasirimi yikiyor ayni bolumde okuyuruz biyoloji uzerine uzun uzun tartisabiliyoruz ilgisinide asla eksik etmiyor. hadi dagilin.

i win.

+rep ikinize de o zaman. fsdgsd.
  • Yeni Oluştur...