Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf bıyıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kendi yemeğini kendin mi. ıyy. öğrenci hayatına geri mi dönücen abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ginaly said: türkçe sözlü hafif batı erkeği oldum. hafif batı demeyelim kırık diyelim şuna sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ahahaha süper. Geçmiş olsun. Fast food lu geceler sizi bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ardeth said: fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf bıyıksız Bir an hayal ettimde, soru çözersiniz artık karşılıklı son çözene bulaşık patlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ardeth said: ginaly said: türkçe sözlü hafif batı erkeği oldum. hafif batı demeyelim kırık diyelim şuna sdfasd aşkolsun ayol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 fede said: kendi yemeğini kendin mi. ıyy. öğrenci hayatına geri mi dönücen abi. Ya aslinda super yemek yapiyorum, yapmayi da seviyorum ama malzemeyi dogramasi hazirlamasi dert. Hatuna yaptiriyodum onlari =) edit : su cumleden sonra sunu da eklemem gerek, ayip; yemege gelmek isterseniz bi gun beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 birsey olmaz, kendisine benden cok sevdigim lakabını hatırlat kalkar bence sinirden eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ... -_-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Darısı başımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ikinci bi account ve pcyle senlik olur bence de :) biz de ayninizin wow versiyonuyuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 havluyu kaybettik diye okumam ve "son bıraktığın yerdedir ehe ehe" yazmaya gelmiş olmam bu guildwars ve mmo gerçeğini değiştirmez! YASAKLANSIN! ÇİFTLER AYRI GAYRI KALMASIN! ya da tadında oynayın işte olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Başlığı bi dahakine düzgün aç pls bi an daha farklı bir şey sandım sabah sabah. mmo oynamaya başladıysa zıctın ama sararsa aç kaldıgın günler yaklasıyor demektir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hehe benim kız arkadaşım warhammerda bayrak kapmaca tarzı senaryoda bayrağı ilk kez kaptığında çığlık çığlığa beni aramıştı napcam ben bu bayraı aeeğğ diye. zırt pırt hereşyi sana sormuyosa çok rahatsız edici olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 di bey? Sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 hı hıı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 başınız saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Ardeth said: fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf bıyıksız aynısının tıpkısında ama bilg. müh. olanından lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Aynı odada bir-iki gün boyunca sadece su ve abur cuburla beslenerek o dungeon senin bu dungeon benim gezen bi çift tanıyorum.Ben heallıyodum erkek arkadaşım tanktı :D Bizi bilgisayardan ayıran ve yemek yapıp uyumamızı sağlayan şey de Blizz in çarşamba maintenance i =) Serverlar bi kaç saatliğine kapanınca küfrederek kendimize gelmiştik :D Hı bi de,erkek arkadaşımı wowa sardıran,bilimum yılbaşı doğum günü vs de expansion cdlerini alan,o uygun değilken shadoweave cloth farman da bendim..Bunlar çok ütopik şeyler değil :D Oyun baysın gelirsinz kendinize.Bi kaç ay sonra falan? =) sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 SenariouS said: Ardeth said: fiziğe, matematiğe sarcak hatun arıyorum sdf bıyıksız aynısının tıpkısında ama bilg. müh. olanından lazım...hem ayni jiletle tras olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 manyak mısınız niye sizle aynı mesleği yapan kız ariosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sevgilimle hem mmorpg hem ps3te littlebigplanet oynuyoruz yakinda mortal kombat vs dc universe e saricaz yemegimi yapiyor camasirimi yikiyor ayni bolumde okuyuruz biyoloji uzerine uzun uzun tartisabiliyoruz ilgisinide asla eksik etmiyor. hadi dagilin. i win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Biz bu sekilde bi xbox dalgasi atlattik hacim. Bu ikinci dalga. Sen daha yeni yeni yasiyosun olaylari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Anelor said: sevgilimle hem mmorpg hem ps3te littlebigplanet oynuyoruz yakinda mortal kombat vs dc universe e saricaz yemegimi yapiyor camasirimi yikiyor ayni bolumde okuyuruz biyoloji uzerine uzun uzun tartisabiliyoruz ilgisinide asla eksik etmiyor. hadi dagilin. i win. +rep ikinize de o zaman. fsdgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar