Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Ben zaten çıkarmış oluyorum iltifat geldiğinde. WHAZZA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 evdeki 3 kişiden cevaplar a: egom tatmin oluo çok mutlu oluyorum b: tınlamam yalan söylüodur c: mutlu olurum karşılık vermeye çalışırım verilecek gibiyse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 şımarıyorum ve ukelaşıyorum . edit: ukelaşmak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Aiken Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bana övgü veya iltifat etmeyiniz.Gelecek için ne yapabiliriz onları söyleyiniz diyerek karşımdaki ambole modundan çıkana kadar uzaklaşıyorum oradan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 soulberry said: merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar. nasıl bir yeşil ışık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 soulberry said: merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar. ekikiekoeko diye gülüyorum, sonra da "bak kuş" deyip konuyu değiştiriyorum. bu arada çok sık iltifat alıyorum, ONU DA BELİRTMEK İSTERİM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 "Yaşınızı hiç belli etmiyorsunuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 14ten daha yaşlı gösterdiğim kesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ben "o senin -burası iltifat-lığın" diip geyiğe vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ginaly said: soulberry said: merak ediyorum ne yapıyo ne ediyo insanlar. ben genelde mrr mrr şeklinde anlamsız bi şeyler geveleyip duruyorum. bazen de "sağol" diyorum soğuk soğuk. çünkü acayip sevinmiş gibi yapınca yeşil ışık olarak da algılayabiliyolar. nasıl bir yeşil ışık? yeşil ışık derken, suistimal edip daha da cıvıyabiliyoalr demek istedim. bu arada konu geyiğe müsait, dağıtın edin kafanıza göre farketmiyo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Llama said: evallah diyip geçicen işte ne yapcan ki aynen sadfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 HAYIR YANİ ÖYLE IŞIĞI GÖRDÜM, GÜNEŞİ GÖRDÜM DİYİP SATAŞAN EDEN VARSA ALIRIZ AŞAĞIYA BACIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mortis said: ben "o senin -burası iltifat-lığın" diip geyiğe vururum. ne cok ortak yanimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sağol lan, diyorum. kızlar iltifat etmiyo bana utanıyolar hep, mirinini ki ki ki diyip gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 canim benim ne kadar naifsin diyerek evlilik yuzugumun oldugu parmagimi diger parmaklar kapaliyken yavas yavas kaldiriyorum. Zaten pek bir anlamli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 zorda kalmadıkça iltifat etmeyi sevmem.iltifat duymayıda sevmem.samimi gelmez.ciddiye almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 sharky said: canim benim ne kadar naifsin diyerek evlilik yuzugumun oldugu parmagimi diger parmaklar kapaliyken yavas yavas kaldiriyorum. Zaten pek bir anlamli oluyor. Evlilik yüzüğünü doğru parmağa takıyorsun di mi? Ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Eh :) Orta parmagima taksam direk kufur olur zaten. Boyle cift anlamli oluyor.. "Evliyim" "Hadi canim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Teşekkürler diyip gülümserim ben de iltifat edicem diye zorlamam pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 popom tavan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ehie saol diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 abdurrahim albayrak diyorum ben genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ahusdhdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ginaly'i arıyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda tavsiye alıyorum, duruma göre ya direk sekse geçiyorum ya da önce öpüşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar