Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fena agriyo be =/

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Haftalardir ara ara tutan diz agrilarim dun nobetteyken hortladi ve bi aglatmadigi kaldi dunden beri. Bugun nobetten cikinca doktora gittik, meniskus degil ama yine benzer mantikta, adini anlamadigim ve telafuz edemedigim bir hastaligim oldugu ortaya cikti.

Sonuc olarak spor yasak kosmak yasak dedi. Zorunlu haller disinda yurume bile dedi ki adam sicmadan sicmaya kalk yerinden der gibiydi. Lakin isim evime uzak ve her gun yolun minimum 30 dakikasi yuruyerek geciyor.

Cabuk gecen birsey de degilmis ki ilk kontrolu 2 hafta sonraya verdi adam. Agriyo ulan, napicam ben =( Otururken bile.

Basiniza gelmez umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi doktorun dedigine gore oturup kalkarken bile olabilecek birsey ve yoldan 100 kisiyi cevirsek 50'sinde cikarmis ama herkeste agrili olmazmiz. Bu kismi abartili buldum gerci biraz. Inandirici gelmedi.

Net'ten baktigim ve adamin soylediklerine gore tanima uyan hastalik su : http://lokman.cu.edu.tr/anestezi/galenos/07.htm

Bana verilen kagitlarda tani adi yazmiyor ne yazikki.
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:
Geçmiş olsun.Nasıl olmuş peki bu hastalık?Kendi kendine durduk yere mi ortaya çıktı?

Uzun sureli kilo ve gecen ay yaptigim hali saha macina bagliyorum ben. Hani vucut ariza cikarmak icin bahane ariyordu, hali saha maci da bahanesi oldu gibi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...