di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Selam, Haftalardir ara ara tutan diz agrilarim dun nobetteyken hortladi ve bi aglatmadigi kaldi dunden beri. Bugun nobetten cikinca doktora gittik, meniskus degil ama yine benzer mantikta, adini anlamadigim ve telafuz edemedigim bir hastaligim oldugu ortaya cikti. Sonuc olarak spor yasak kosmak yasak dedi. Zorunlu haller disinda yurume bile dedi ki adam sicmadan sicmaya kalk yerinden der gibiydi. Lakin isim evime uzak ve her gun yolun minimum 30 dakikasi yuruyerek geciyor. Cabuk gecen birsey de degilmis ki ilk kontrolu 2 hafta sonraya verdi adam. Agriyo ulan, napicam ben =( Otururken bile. Basiniza gelmez umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 http://www.sinantaga.com/wp/wp-content/uploads/2007/10/13527_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Kopruyu de bununla gecerim artik. Yanimdan biraz buyukce biraz da hizlica bi araba gecti mi diz agrilarimi falan tumden unuturum hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Çok geçmiş olsun. Sana tavsiyem ev ortamına yerleşince sıcak müdahale yap. Biraz da ol gevşetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Tim erken yaşlandın olm sen ruhundaki yaşlılık bedenine de vuruyo işte dolaylı yoldan.Reklamlarda manyetikli bi dalga vardı sana alsak iyi eder mi acaba?? Bu arada geçmiş olsun geçer umarım , spor yapmamak için bahanen de oldu iştedfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 get well soon mate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Geçmiş olsun pls. ısıtılmış havlu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Geçmiş olsun.Nasıl olmuş peki bu hastalık?Kendi kendine durduk yere mi ortaya çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 alla alla.. geçmiş olsun.. bi yırtık falan mı var acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Abi doktorun dedigine gore oturup kalkarken bile olabilecek birsey ve yoldan 100 kisiyi cevirsek 50'sinde cikarmis ama herkeste agrili olmazmiz. Bu kismi abartili buldum gerci biraz. Inandirici gelmedi. Net'ten baktigim ve adamin soylediklerine gore tanima uyan hastalik su : http://lokman.cu.edu.tr/anestezi/galenos/07.htm Bana verilen kagitlarda tani adi yazmiyor ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 PATA said: Geçmiş olsun.Nasıl olmuş peki bu hastalık?Kendi kendine durduk yere mi ortaya çıktı? Uzun sureli kilo ve gecen ay yaptigim hali saha macina bagliyorum ben. Hani vucut ariza cikarmak icin bahane ariyordu, hali saha maci da bahanesi oldu gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Çok ağrıdığında, 2-3 dak. sıcak, 2-3 dak. soğuk kompres (ya da 5 er dak.) uygulamak yararlı olabilir. Vücut ağrılarında sporcular bunu öneriyor. Geçmiş olsun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 benim dizlerim de çok acıyo özellikle çömelme ve eğilme pozisyonlarında. dizi oynatınca katur kutur sesler geliyo. çok fena bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar