Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Adriana ile samimiyeti ilerletmiş Acun Ilıcalı: 'Miami'deyim' dedim. New York'tan atladı geldi..." Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı Adriana Lima ile yaşadığı ilginç bir anısını anlattı. Daha önce Var mısın Yok musun'da ağırladığı güzel yıldızla Miami'de buluştuğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "3 hafta evvel Miami'deydim. 'Ne yapıyorsun?, 'Miami'deyim' dedim. Atladı geldi. New York'tan kalktı geldi. Telefon çalıyor, Adriana yazıyor.... Birlikte basket maçına gittik. " dedi. Bu arada Acun Ilıcalı Miami'de eşi ile birlikte olduğunu da söyleyerek yanlış anlamalara mahal vermedi. Acun Ilıcalı, Adriana'nın dünyaca ünlü bir yıldız olmasına karşılık mütevazi olduğunu da sözlerine ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 nası sallıyor asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Ben bu adamı hep küçümserdim sözlerimi geri alıyorum su anda. edit: vazgeçtim almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 guya parisdende canli yayin yapiyodu adirana o gece bendeydi ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 new york'dan uçağa ben bindirdim adrianayı ben kendi mustang'imle gittim sonra nerdeyse aynı vakitte miamide buluştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ne yalan atıcak lan o kadar milletin önünde koskoca evli barklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bi programa ckardı die kolpalamasın lan.acunn hayırdır acun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya evli olmasa hic sansi yok acunun zaten o kurbaga tipiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 dünya magazeninde olay olur la bu adam nası sükse yapmadı balon balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sadsadgadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ya bu adam yalancının önde gideni. Abimle izliyoruz yine atmasyon maceralarından birini anlatıyo. Yok ingiltere'De otoyoldaymış. Bi bakmış helikopterler tepesinde heralde önemli biri geliyor sanmış polis arabaları arkasındaymış hız limitini aşmış hepsi onun feşindeymişler sonradan anlamış. Birde şu sapaktan şuraya döndüm fln. diye sallıyor. Abimde yanımda nasıl attığını anlatıyor alakasız yerler söylüyormuş. Ordan oraya döndüm gittim dediği yerler tamamen alakasız,bağlantısız yerler adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ins pipisi duser ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 LAYLAYLAYLAYLAYLAYLAAAAAAAYY ADRIAAAANAAAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 suan varmısın yokmusunda yarışan genç bayan ne kadar güzel öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 red güzel bi noktaya değindi bağyana +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bu adam yalancı lan bildiğin ne inanıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 baydı ama seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 acun 4 mevsim broz ya sinirimi bozuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar