Masteis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 2 tane annemiz vardı, biri 3 diğeri de 4 tane salıverdi juniorları ortama :) -tabi 1 hafta önce oluyor bu aksiyon- Ortaklaşa yavruları emziriyorlar =)ki zaten annelerden biri diğer annenin geçen sene ki yavrusuydu :) Dün akşamda 3-4 yeni üyenin fotosunu çekiverdik dayanamayıp ve işte o yaratıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 2 dişi kedi 7 yavru, kolay gelsin :) sabahtan akşama evden ciyaklama eksik olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mıncıklamalık tam fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 @karagöz yok abi bahçede besliyoruz zaten =) kömürlüğü boşalttık yavrulara verdik =) toplam kedi sayısı yeni yavrularla birlikte 20mi ne =) evde sadece 3 kedi besliyoruz, daha doğrusu 3 kediye izin var :D onlarda çok uslu sessiz sakin diye. Geri kalanı bahçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 20 kedi , beslemeye kim çıkıyor, vala çizme giysin yerler adamı :) işyerimin yan tarafında bende besliyordum. benim elime sıçramıştı beslerken 1 tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 20 kedi.. bol şans:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yok yahu o kadar problem olmuyor :) fakat ayak altında çok dolanıyorlar yemeği verirken, yanlışlıkla basıyorsun arada falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 of yavrular çok tatlı ama ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Masteis said: yok yahu o kadar problem olmuyor :) fakat ayak altında çok dolanıyorlar yemeği verirken, yanlışlıkla basıyorsun arada falanabi basınca ölmez mi ki? ay boka bastım galiba diyip gidip ayağınızı mı temizliyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 güldürdün beni minik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Masteis said: yok yahu o kadar problem olmuyor :) fakat ayak altında çok dolanıyorlar yemeği verirken, yanlışlıkla basıyorsun arada falan ya böyle boş bir zamanında fln bol bol fotoğraf çekebilir misin (: kendimi alıştırmaya çalışıyorum kediye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 pek çirkinlermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bebekler daha en tatlı zamanları tabii. bizim apartmanın bodrumunu mesken tutmuş bir kedi ailesi, bazen ana kapıyı açınca içerden ok gibi anneleri fırlıyor yanımızdan sokağa kaçıyor. bi sefer kedi olduğunu anlamadım ve bu ne yahu geçsin gitsin diye zıpladım, iyi üstüne basmadım inişte:D ufaklıklar ise henüz sakin, aptal aptal bakıyolar annelerinin çitavari deparına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 size ziyarete gelebilirmiyim yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 oy oy minimoylar negzeller,tü tü tüğ,şimdi hareketlenmişlerdir bi de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar