Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 yandaş medya açılım örneği Türkiye'de halkın yüzde 86'sı kendini mutlu hissediyor. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) yayımladığı ''Yaşam Memnuniyeti Araştırması 2008' verilerine, ülkedeki bireylerin yüzde 30,3'ü orta düzeyde mutlu, yüzde 47,5'i mutlu, yüzde 8,2'si de çok mutlu olduğunu ifade ediyor. bu habere yorum yapmak bile abesle iştigal oluyor benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diazepam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Evet türk halkı çok çok mutlu olduğu için antidepresan kullanan hastalarda çok ciddi bir artış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 işsizlerin %2 si mutlu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 AHAHAHAHAAH AHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAH AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA VAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 şaka mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 bak haberi okuyunca bir anda guldunuz. mutlu oldunuz lan iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Giderek daha da mutlu oluyorlar efendim,durduramıyoruz. Böyle bir fıkra vardı,padişah vergilerini halkı somurtunca,isyan çıkartınca değil, zil takıp oynamaya başlayınca kesiyordu,tam ondan olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben %2.5 lik dilimdeyim. ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Deliye hergün bayram , ben de mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ee bu biraz geleneksel bişey ama. mesela adamın bin türlü derdi vardır nasılsın diye sorsak iyiyim der. bugünden de kötüsü olabilirdi der. kendini avutmak için kullandığı savunma mekanizması bir yandan da bu. haline şükretmek yani. ben çok mutsuzum dese daha da beter hale düşmekten korkar. ondan pek bi geçerliliği yok bu araştırmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Stifler said: AHAHAHAHAAH AHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAH AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHA AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA VAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHA bakın işte, nasıl da mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 istatistik kurumunun ne kadar yalama ve saçma bir kurum olduğu ortada da bari %60 falan diyinde inandırıcı olsun lan neyse mutluyuz ama,mutlu devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 zaten ülkenin yarısı aşk acısı çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Holonet raporları İmparatorluğun galakside barış ve huzurun kaynağı olduğunu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 para var huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Neden mutluyuz çünkü "Inanan sukreder, sukreden mutlu olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ne kafası olmuş türkler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mutluyum, mutlusun, mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sigara fiyatları 1 tl'ye falan düşse o oran %90'unu bulur gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kalan %14'lük kısımın hepsi esnaf heralde.. çünkü yüzü gülen bakkal görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anorexic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ahahah.. rakıya indirim yapılmıştı..hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Söyle bir araştırma olmuş; Derslerimin %40 ında çok az başarılıyım Derslerimin %35 inde az başarılıyım Derslerimin 1 inde çok başarılıyım Geri kalan belirsin =) Sonuç: derslerimin %76 sında başarılıyım Haberin detayında anlaşıyolar ne halt olduğu; said: Türkiye'de halkın yüzde 86'sı kendini mutlu hissediyor. Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) yayımladığı ''Yaşam Memnuniyeti Araştırması 2008'' verilerine, ülkedeki bireylerin yüzde 30,3'ü orta düzeyde mutlu, yüzde 47,5'i mutlu, yüzde 8,2'si de çok mutlu olduğunu ifade ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 türk halkı yazmışlar türkiye halkı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 placebo efekt testi yapıyorlar bence bundan etkilenip mutlu olmamız lazım arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben mutluyum, siz değilmisiniz? emomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar