Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 demosu yayinlanmis oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 wow nefismis grafik animasyon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 oha çok hoş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 tadi resmen damagimda kaldi.. super platformer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Demosunu oynadım da, bu oyun co-op nası olacak, büyücünün atağı yok ki? Var da ben mi farketmedim? Bi de bölümler 3 karakteri birden yönetme esasına göre yapılmış, thief'in geçtiği yerlerden diğer ikisi geçemez ki? Şahane oyun o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 hd vidyosu yüklenmeli izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 cok basarili buldum ben demosunu. seslendirmeler biraz kotu olmus, ozellikle hikaye anlatim kisminda elemanlarin seslendirmeleri falan. masal anlatir gibi yapmislar da, bu ara sahnelerde amiga oyunu oynuyomus gibi hissettim, biraz daha gelistirselermis o aralari daha iyi olurmus. wizard ise anladigim kadariyla rakiplerinin ustunde nesne yaratarak, telekinesis gibi seylerle ortamdaki nesneleri kullanarak oldurmek zorunda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 demoyu oynadm. gayet güzeldi. seslendirme hikaye falan güzel gidiyodu ilk 2 bölümde. sevdim yani. tavsiye ederm demoyu oynayın .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Ben de demosunu oynadım ilk checkpoint'e geldim demin. Oyun çok hoş ama kamera açılarını tam anlamadım. Bazen ekranın en köşesine gidiyorum ama kamera takip etmiyorum, önümü göremiyorum. Bazen diğer karakterler çotank diye yanıma ışınlanıyor. Bu arada demoda co-op yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Steam'de gördüm oha lan ben de aynen böyle bir oyun düşünüyordum, bir programda yapmak için uğraşıyordum (üşengeç adamım o ayrı), aklımdaki konseptin çok benzerini yapmış olduklarına şaşırdım. umarım şu dandirik casual oyunlar gibi değildir. gerçi shadowgrounds gibi bir oyunun firması yapmış, en kötü ihtimalle shadowgrounds ayarında olur, o da oynamak için yeterli olur diye düşünüyorum. video veya demoyla işim olmadı da, çıkınca steam'den indircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 demoyu oynadım atmosfer olarak mükemmel. eğer kendini tekrar etmezse bölüm bazında süper oyun. bu arada büyücü ile kutu yaratıp öldürebilirsiniz. silahı yok değil. bir de masalsi olması normal hatta güzelligi orada ondan seslendirmeler hoşuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Srslendirmeler güzeldi, tekrar olmazsa multisi güzel olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 uff oyuna bittim.. harika bişi yaa.. ama bunu özellikle multi falan oynamak lazım.. inanılmaz güzel bi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Co-op sanırım online oynanmıyor ama. Sadece aynı bilgisayardan anladığım kadarıyla. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Demo da yok, normalde var bildiğim kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 "FB_Lauri (producer sanırım)" said: We understand this and would also love to have online co-op, but that's something technology-wise what would cost and delay the game way too much if aimed for release date. For us, it's been a tough decision and we have understood we will lose players since this, but for a small studio doing it's first PS3 title it would just been too great risk to do everything at once. From our point of view, sure we could implemented the online co-op at the first place, but most likely it would have cost so much time and effort that all other parts of the game would sucked. And if we would had a sucky game with online co-op, no-one would have ever paid interest to it and Trine would only been another no-good title vanishing among the hundreds of other titles. Now, by sacrifying the online features from the launch we are able to deliver a very good single player title, which still has same system 3 player co-op. I understand this only makes you even more sad, but I still have to say Trine's single system co-op rocks and has been super fun in our every tests, among with the single player experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 3 play co-op dediği ne ki, 3 farklı karakter arasında değişim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 dreagloth said: 3 play co-op dediği ne ki, 3 farklı karakter arasında değişim mi? Aynı bilgisayarda ve aynı ekranda (split yok) birden fazla karakter kontrol edebiliyorsun. Konsollarda controller ile rahat olur da bilgisayarda nasıl olacak bilemiyorum. Demo versiyonunda XBox 360 controller çalıştırmayı beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 little big planet a sarmıştık bir ara 4 kişi ps3 de. Son zamanlarda hiç bir oyundan bu kadar zevk almamıştım. Trine ıda ps3 e direk satın alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 little big planet baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben zaten bunu aynı konsept diye düşündüğüm için bekliyourdum, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben bunun co opuyla ilgiliyim de şeyi merak ettim. gamepad tarzi bişiyle nasil olacak yav mousen verdigi akiciligi nasil saglicaklar merak ettim hani gerek kare yapma olsun gerek hirsizla hopla zipla olsun? ama umarım bissürü bölüm olur güzel güzel bir o kadar da ek paket çikar ve oyuncular kendileri yapar. valla orjinal alicim sanırım hak etyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ooo, ilerlemeli oyun. Ne tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar