Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 shadowgrounds'u yapan frozenbytein q2 2009da cikicak yeni oyunu. shadowgroundsun hastasi olmustum, trine da vidyoda sahane gorunuyo. takip edilmesi gereken bi oyun. oyunda farkli ozelliklere sahip 3 elemanla lost vikings tadinda maceranin bogrune daliyoruz.oyunun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 co-op supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ayrica artwork'u de cok guzel geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 valla çok iyi duryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 muzikler haric begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Müzik de süper, herşey de, coop süper olur gerçekten ve q2 deyiz hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Both PS3 and PC versions will have up to three player co-op. The co-op is built in a manner that your friends can join and leave the game freely, so you can even turn the single-player experience middle of a level to co-op fun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 of çok beğendim, müzikler de ayrı güzel ortamlar da çıksa da oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 diger treylir: (bu daha guzel) http://www.dailymotion.com/video/k5kNi8WNH93B0YRMZH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mesajını bi kontrol et gazanfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 harika gozukuyor. netekim saglam makina gerektirecek sanki, oyle bir izlenim birakti bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 OogahBoogah said: muzikler haric begendim muzikleri begenmemen ve imzandaki memeler seni otomatik olarak antipatik yapiyor. CIK DISARI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 omg cilgin platform. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 onceki shadowgrounds oyunlarina dayanarak soyluyorum, adamlarin kendilerinin yaptigi cok sahane bi motor var, cok dusuk konfigurasyonda bile cok basarili. forumlarda bunun uzerine yogunlasip ilerde de kullanmayi istediklerini soyluyolardi. eger ayni motorsa pek kasmaz diye tahmin ediyorum. edit: oyleymis. developers developers developers said: Trine uses our own inhouse game engine (the same as in the Shadowgrounds games) but of course it's been improved a lot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Masal gibi ya, çok güzel olmuş video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 shadowgrounds kasmadan oynanabiliyorsa, bunu da kesin oyle yaparlar. Shadowgrounds da ( screenshotlardan gordugum kadariyla ) lightning effectler daha fazlaca. Bu arada bu FrozenByte, BlueByte in falan bir yan sirketi olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 senin indie'si olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Atmosfer süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 herşey güzel duruyor da umarım bölümleri zekice falandır yoksa tekrar et et bayar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Asteroth said: Masal gibi ya, çok güzel olmuş video. arcane said: Atmosfer süpermiş Katılıyorum. Renk kullanımı mükemmel, büyüleyici bir ortam. Yaratıcılık da var baya. Animasyonlar ve bölüm tasarımı falan da hoş gözüküyor. Ben oyunu heycanla beklemeye başladım bile. P.s. İsmi biraz kıytırık kaçmış. Dün konuyu gördüm, açmaya tenezzül bile etmedim. Bugün hadi iki sayda olmuş diye bakayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 nefis gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 ve muhtemelen bende çalışmayacak:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Birden char ı switch etme dışında atmosfer çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Beğendim. Çok beğendim. Açıkçası atarilerden beri multi platform oynamadım. İyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 arcane said: Atmosfer süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar