Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Arkadaslar Hulya Avsar Tayyip'i uyarmis, aldigim haberlere gore AKP liderleri acil bir toplantiya girmisler ve birkac saate partiyi feshettiklerini aciklayacaklarmis. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11459406.asp?gid=229 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Yarın Tayyip gerekli cevabı Kasımpaşa ağızı ile verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Hülya hanımı alıverin bir gözaltına Ergenekonla ilişkisini sonra buluruz. Veya yakında bir vergi borcu belirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 "sanatci camiasi" bu zamana kadar napmis da simdi korkucak tayyeap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Öyle dememek lazım camia camiadır sonuçta halk gununun %50sini onları izleyerek geciriyor geri kalan %50sini onları hayal ederek yasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Valla bulabilen olur mu bilmiyorum ama, müjdat gezen'e ergenekondan yakında sizi de alırlar yakında demişler basın toplantısında kendisi elini yumruk yapıp "büzük gibilerinden hani yapılır ya sdf" sıkıyosa alsınlar demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Yanlız neden yazısında aptal sarışın taklidi yapmış Hülya onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Sanatçı camiası ne ya, tamam Abso halk öyle de. Sanat camiası ne yapacak yani, televizyondan hadi yürüyoruz mu diyecek? Kim yürür? Napabilirler, ne yaptırımları var onu anlamadım. TV' de ağızlarını bile açamazlar bu konu ile ilgili, önlerinde 10239810239 engel var. Şu kadın yıllardır kendini bir bok zannetti ya, kodumun halkı da buna izin verdi ya en çok buna üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 sanat camiası ne yapar? bu halk tvden başka bişey izlemiyo ve "sanat" camiasına mensup kişiler tv sayesinde hayatlarını sürdürüyo. halk tvdekilere tapıyo resmen. "hadi ulan toplanıyoruz yarın taksimde" diyebilecek kadar samimi kıça sahip biri olsa bunların arasında, ortalığı birbirine katabilirler aslında. tabii hülya avşar olunca mesele, "ha canım, oldu tamam" diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 menopozu tutmuştur bu ara ahmet hakan a da sataşıyo 2 side belli kaliteleri ama gündemde kalmaya çalışıyolar işte:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bu haberi okuduktan sonra deney yaptırmıştım, deney sırasında aklıma gelince heralde rüyaydı demiştim.. öyle birşey işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 sanatçı sanıyo lan bu kendini yazıque kıyamam akp ne kadar müslümansa bu da o kadar sanatçı yazı da yazmasın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 fizban said: bu haberi okuduktan sonra deney yaptırmıştım, deney sırasında aklıma gelince heralde rüyaydı demiştim.. öyle birşey işte.. perldeki gibi "garbage cleaning" işte manasız kullanılmayan değişkenleri falan siliyor sistemden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 said: Askeriyeden" sonra çekinilmesi gereken tek örgüt sanatçı camiasıdır örgüt dedi!! alın içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 "...Geçen gün gördüm.. Bu Hülya Avşar hakkımda bişeyler yazmış. Yahu Hülya Hanım (artık hanım desin bi zahmet) gelmişsin 40 50 yaşına, işin gücün yok mu git kocanı mutlu et, gerçi mutlu demezler başka birşey derler şimdi buraya cuk oturuyorda söyleyemeyiz.. mutlu et.. mesud et.. senin gibileri tanımlamak için bir peynir çeşidini kullanırlar o da cuk otururda onu da söyleyemeyiz höeaüaa anladınız ama siz." miting düzenlese böyle birşey söyler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 İyi demiş Hülya Avşar. Hayran kaybetmemek için tuttuğu takımı söylemeyen ya da siyasi görüşünü ifade etmeyen sanatçı sanatçı değildir bence. Çünkü kar etmeden kendini ifade etme hakkını satmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar