Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hulya Avsar'dan Tayyip'e Uyari

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Sanatçı camiası ne ya, tamam Abso halk öyle de. Sanat camiası ne yapacak yani, televizyondan hadi yürüyoruz mu diyecek? Kim yürür? Napabilirler, ne yaptırımları var onu anlamadım. TV' de ağızlarını bile açamazlar bu konu ile ilgili, önlerinde 10239810239 engel var. Şu kadın yıllardır kendini bir bok zannetti ya, kodumun halkı da buna izin verdi ya en çok buna üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sanat camiası ne yapar?

bu halk tvden başka bişey izlemiyo ve "sanat" camiasına mensup kişiler tv sayesinde hayatlarını sürdürüyo. halk tvdekilere tapıyo resmen. "hadi ulan toplanıyoruz yarın taksimde" diyebilecek kadar samimi kıça sahip biri olsa bunların arasında, ortalığı birbirine katabilirler aslında.

tabii hülya avşar olunca mesele, "ha canım, oldu tamam" diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"...Geçen gün gördüm.. Bu Hülya Avşar hakkımda bişeyler yazmış. Yahu Hülya Hanım (artık hanım desin bi zahmet) gelmişsin 40 50 yaşına, işin gücün yok mu git kocanı mutlu et, gerçi mutlu demezler başka birşey derler şimdi buraya cuk oturuyorda söyleyemeyiz.. mutlu et.. mesud et.. senin gibileri tanımlamak için bir peynir çeşidini kullanırlar o da cuk otururda onu da söyleyemeyiz höeaüaa anladınız ama siz."

miting düzenlese böyle birşey söyler heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...