sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 farketmez onun için, bu banlanan kim bilir kaçıncı hesabı, birazdan yeni account açar damlar yine.
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 fetocanlardan biri daha cennete uçmuş, allahu teala günahlarını af eylesin
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Kardesim, ayagini muslukta yikamamak kultur meselesine girer. Senin yetistigin ortamda o kultur yokmus demek ki.
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bir de bunun havaalanı versiyonu var. ben gece içtiğim alkolün etkisi ve uçmaya alışkın olmayan bünyenin stresi ile artık safra kusma derecesine gelmişken; yandaki lavaboda umre yolcusu amcanın ayaklarının aralarını haşır huşur ovuşturarak ve tırnaklarının içini temizleyerek midemi daha da kaldırması. ve akabinde benim yarım saat içinde 8. kez kusmam.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kitlenmeli artık bu konu :D ayrıca ben o musluğa kusuyorum, balgam atiyorum. ayak yıkanmasının neresi bu kadar büyütüldü?
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Zeppelin said: ben gece içtiğim alkolün etkisi ve uçmaya alışkın olmayan bünyenin stresi ile artık safra kusma derecesine gelmişken; yandaki lavaboda umre yolcusu amcanın ayaklarının aralarını haşır huşur ovuşturarak ve tırnaklarının içini temizleyerek midemi daha da kaldırması. ve akabinde benim yarım saat içinde 8. kez kusmam. ve bu amcamın hatası? izahat kısmını pas geçip, ayaklarını yıkayan brisini gördüm ve kustum deseydin daha etkileyici olabilirdi mesajın hehe
sinad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Ayağını yıkayan amca haksızdır. Hastahaneleri yıktırıp mescit yapmak isteyen zihniyet hepten haksızdır. onlara laflar hazırladım laflar ederdimde sustum.neyse
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 çeşitli mekanlardaki sanayi tipi metal lavabolar acayip şekilde kafa yıkama isteği uyandırıyor bende
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @ huun: etkileyicilik kaygım yoktu açıkçası, sadece yaşadığım olayı anlattım. amcayı suçlamak haddime değil ama midem kötüyken bir de üstüne yanımda iğrenç görüntüler oluşturan bir insan varsa, kusmam da benim hatam değil. "hehe"?
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yıkılsın hastaneler açılsın mescitler
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sorun hijyense, adamin ayagi kolu, ben zictiktan sonraki elimden kolumdan temizdir yahu. Sidik kokusu, gaz kokusu sorun degil de ayak kokusu mu sorun oluyor? Dinci, yobaz kaka falan nasil bok atacagini sasirdi guzel insanlarim. Zican adam gordugunde oha hastane tuvaleti okuze bak diyormusun? Ha sorun lavaboda ayak yikanmasiysa, yabanci biri soylese bunu anlarim bozulmasini ama Turkiye'de ayak lavaboda pekde guzel yikaniyor, ama dogru ama yanlis, kultur boyle. gunde 200 kisinin buyuk/kucuk tuvaletini yapip o lavaboda elini yikamasi senin elini yuzunu yikamani engellemiyorda, ayagini yikayan adamdanmi tiksiniyorsun? Ben yikasam neyse de o adam gunde 5 defa abdest aliyor, senden benden temizdir onun ayagi. Yobaz, AKP ci falan diyecekler icin simdiden soyleyim dinlere inanmam. Ama inanan kisileri yobaz parantezine alip yerden yere vurmam.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bir de destekleme falan amacli degil ama, lavaboda mi dolastiriosunuz elinizi yuzunuzu, kenarlara mi surtturuyosunuz merak ettim.
GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Lavaboda ayak yıkamak Türk kültürü mü? İzmir'e gelmemiş hiç herhalde biz göremedik böyle bir kültürü zamanında.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 kulturumuze koyiim afedersin o zaman.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 GEd said: Lavaboda ayak yıkamak Türk kültürü mü? İzmir'e gelmemiş hiç herhalde biz göremedik böyle bir kültürü zamanında. orası türkiye değil zaten, gavur izmir ora :P
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Böyle insanlar var ve kültürlerinin gelişmesi zaman alır.Zamanla öğrenirler bu tarz şeyler yapmamaları gerektiğini ama adama bu şekilde bir çıkış yapmak da son derece saçma.Yıkarsa yıkasın gül geç lavaboda ayağını yıkadı diye millet mikroptan ölmeyecekse sorun yok.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Köpek mi eğitiyosun "zamanla öğrenir" falan? Adamın kendi zekası yok mu? Düşünmekten aciz mi yaptığının hanzoluk olduğunu?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 inanclari icin yapiyor dostum, inanc icin cocugunu kesenler var, is dine girince mantik switchi off konumuna geliyor. if(din) bool mantik = false;
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 bakın arkadaşlar basit bir konsept vardır. herşey yerinde yapılır hastane hastalara bakmak için tuvalet zıçmak işemek ve ardından el yıkamak içindir cami namaz ve ibadet içindir futbol sahasında futbol oynuyolar ama adam gelip asket oynasa napıyosun arkadaş demez misin? bu abes değil midir, abestir tabi
Snefru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Rewendor said: Köpek mi eğitiyosun "zamanla öğrenir" falan? Adamın kendi zekası yok mu? Düşünmekten aciz mi yaptığının hanzoluk olduğunu? Adamın mevcut kültürü ve zekası yaptığı işin hanzoluk olduğunu anlayamayacak durumda.Sorun da orada zaten :)
Prosciutto Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 dini imanı hijyeni hastaneyi falan geçtim, lavabo ayak yıkancak bi yer olsaydı daha aşağı yapılırdı bence bu bişiler çağrıştırıyo olmalı.
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Hastaneyi ve hastanedeki lavaboyu ayaktan kurtarabildiniz mi ?
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 aquila said: bir de destekleme falan amacli degil ama, lavaboda mi dolastiriosunuz elinizi yuzunuzu, kenarlara mi surtturuyosunuz merak ettim. hauhauahu evet, yaygın bi eylemdir bu. makul bi davranış olduğunu söylemek güç. gerçi olay yerinde yıkacayacak başka bi ekipman var mı? ona göre de değerlendirmek lazım. olayın bu kadar yadırganması mı daha komik yoksa halkın her seviyesinin rasyonel düşünen varlıklar olduğu kabulu mü.. karar veremedim. aslında seçimler, basın, gündelik yaşam vs konuşulurken daimi böle bi hata yapılıyor. halk dediğimiz kitle mantık çerçevesinde kararlar veren, mantıklı düşünen ve/veya analiz eden bi form değil. ha ayrıca hastanede mescit yoksa, abdest alınacak bi yer yoksa, yakınında bi ibadethane yoksa yıkayan amcaya da helal olsundur.
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Buyse said: Tebrik ediyorum, anca bu kadar kit olunabilir. Namaz kilinacak yer camidir, evindir ya da musait baska bir mekandir. Ogrenemedin mi bunu bu yasta hala ? Hastanede hastalara bakilir tedavi edilir. Millete namaz kildirilmaz. Oldu olacak imam da koyalim camiye ? kıt birini arıyorsan aynaya bakmanı tavsiye ederim. hastanede sadece hastalar ve doktorlar olmaz. onların refakatçileri poliklinik hizmeti için gelen hastalar bir sürü adam olur. bu insanların coğu 5 vakit namaz için sürekli helalarda abdest peşinde koşturmuyor zaten merak etmeyin. bugün günlerden cuma. bu olay da cuma günü olmuş başlık bugün açıldıgına göre. cuma namazı denen bir olgu var. normalde namaz kılmayan insanlar bugün cumaya gider. ben dedeme 1 ay hastanede baktım refakatçi oldum yanında. bir çok hasta var başında sürekli kalınması gereken her 15 20 dk da bi kontrol edilmesi gereken. çok kolay söylemesi şu kadar camii var gidin bulun diye. hayatınızda camiyle cumayla işiniz olmadığı için uzaktan maval okumak kolay geliyor. 213123 tane camii var hastanede mi kılcak derseniz evet hastanede kılsın ne zararı var derim. ne olur devletiniz mi yıkılır? hastanenin bir bölümüne insanların namazlarını "medenice" kılabileceği mekanlar yapsanız abdesthane yapsanız kimse hastane tuvaletlerinde işini görmeye kalkmaz. piskopat değil insanlar. hemen kıt şu bu. bi siz akıllısınız bu memlekette anasını satayım başka kimse bir bok bilmiyor. Güzel yazmışsın. Bence uğraşma... hep derim insanlar istediklerine inanmakta özgür. Ne kadar açıklama yaparsan yap onlar yapıştırmış sıfatı sana yobaz, kıt, göbeğini kaşıyan adam fln fikirlerini dinlemiyorlar ki tartışıyorsun. Gariptir aslında yobaz olan kendileri. Kendileri de süper bilgili modern diye geçinirler ama işte anca onlar gibiler için geçerlidir bu. Şimdi AKP'li fln da derler, fetocu derler bana, bende bir tarafımla gülerim bırak takılsınlar kendi hallerinde. Abdest alan adamı gördüklerinde şok olmaya devam etsinler ne olacak? Bir şey mi değişecek? Anlamaya çalışmak yerine dalga geçmek bok atmak daha kolay. İnançlarla ilgili paticiğe üye olurken kabul edilen kural ne güzel de deliniyor. Eskiden de olurdu da konu dışı bu kadar uçmamıştı garbage da olurdu.Uğraşma olan sinirlerine olacak.
bonesoul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 GEd said: Asteroth said: "Hemşire" diye bir olay var Buyse, yeni çıkmış, duydun mu hiç? Adam kalp krizi geçirse sen yanındayken ne yapacaksın ziyaretçi olarak? Bu durum böyle değil ne yazik ki, başa gelmeden anlaşılamayacak bir durum. Koma ve bunun gibi durumlarda 24 saat refakatçi gerekli oluyor,hiçbir hemşirenin yapmayacağı şeylerin yapılması gerekiyor. sırf muhalefet olsun diye, fikri olmadan konusuyor işte.
Öne çıkan mesajlar
bonesoul
sırf muhalefet olsun diye, fikri olmadan konusuyor işte.