huun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 lavoboyu altın kafase koymuşlar, hastanem hastanem diye ağlamış. bu arada fark ettim lavabo lavobo nasıl yazılıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Lavaboya işenebilirde benzer mantıkla. Biliyosunuz hijjeniktir. İçilebilir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 İşemek için yakında daha iyi alternatiflerin olduğu için gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 kime göre daha iyi alternatif ? mesela adamın boyu çok uzun pisuvar a işerken sıçratıyor üstüne onun yerine kaldırıp lavaboda bitiriyor işi. Bence mantıklı. Elden pis olacak değilya. Abdest suyunun şifa verdiği, sidiğin arı sokmalarına iyi geldiği düşünülürse neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Dennis said: İşemek için yakında daha iyi alternatiflerin olduğu için gereksiz. Niye, benim boyum neredeyse 1.90, bazı tuvaletlerdeki pisuarlar alçak kalıyor, bu tür tuvaletlerde de lavobo tam hizasında valla, daha rahat. Oraya işeyeyim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Beyler naaptınız ya.. cıks cıks. lavaboya işemeler falan. olacak iş değil. Toplumsal alanlarda dinin pratiği ile ilgili bir acayip tartışmanın daha sonuna gelirken burdan tüm katılanlara herkesin dini kendine demek istiyorum. Saygılar efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar