Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İyi dizini acmis arena bosalirdi yoksa
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Niye öyle aktivitelere girdi lebron? İyi çaktılar iyiiiiii.. Gideri var clevelandın :P
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 offf uyuyakaldım gece. her türlü lebron ve cleaveland farka gider gibi gorunuyodu mac. neler olmus kim bilir. cok pisman oldum simdi uyuduguma püühh.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 4-0 lara geçmiş olsun :D Orlando sanmıyorum bu seriyi kazansın ama (rotasyonu cok az , elbet yorulcaklar) eğer kazanırlarsa daha kimse tutamaz stan van gandy yılın koç'u ödülünü almalıydı.Ama kaan kural'da söylediği gibi. Phil jackson'ın kariyeri boyunca topu topu 1 kere aldıgı bir ödülün ne kadar saçma bir ödül olduğuda ortada. Birde nelson olsa neler yapacak orlando
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 maçın ilk 5 dk sı ile sonra sabahta özetini izleyebildim. Howard'ın hayvanlığını gördüm haha kırdı 24 ü , hedo da double double yapmış, 15 sayı 14 assist , gerçi bu maçta şut yüzdesi düşük ama normaldir diye düşünüyorum eğer çok baskı kurmuşlarsa. Lebron'a da bir dur demek lazım artık haha 49 sayı 8 asist. Tebrikler Orlando maçta epey güzel geçmiş tüh!
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 of sağlam kaykaylamış mecik, 4-0 bunlar alıyormuş bi de huae
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 hido her topu aldığında 2 adam vardı tepesinde, biraz zorladı, baktı olmayacak asist e yöneldi daha çok. Bu arada Nelson da finale yetişebilirmiş.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 nelsonun bu kadar aradan sonra oynaması bence yarardan çok zarar sağlar, artık alston ve johnson ile bitirmeleri lazım sezonu. bi de hido'nun 30 sayı atacağına 15 sayı 15 asist yapması daha değerlidir bana göre.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ya bu hido ve pizza olayı nedir? hido resimlerine pizza falan koymuslar. mesela bu
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 boston maçından önce pizza yiyordu ondan öyle edüt :
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 nefret ediyorum bu lebrondan ya.Neyse magic almş ama hala cleveland daha yakın
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 ahahahahah hido çok iyi asdfhasdghasdf
Delyyyy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Hido yine yönetmiş yav, o asistler nedir öyle. Aynı hızla devam et Orlando, finale çıkarlarsa kolay kolay durdurulamazlar gibi gözüküyor, hele ki Cleveland gibi bir takımı saf dışı bırakacaklarını düşünürsek.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 0 uykum olmasına ve 5:30'da yatmama rağmen Orlando'nun ataklarına sinirlendiğim için ilk yarıdan sonrasına seyretmedim,vay ak diyorum... Niye seyretmemişsem neler dönmüş ya... ahh orlando ahh dahası gelecek umarım,
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Şunu anlamıyorum,play-off'larda bir takım ilk maçı aldı mı,hele hele dış sahada aldımı bu denli bir gaz oluşuyor. Momentumu arkalarına aldılar fakat gerçekten "mükemmel" oynadılar,daha kaç maç böyle oynarlar bilmiyorum,belki de tahminlerimin aksine çekişmeli geçip 6-7 maça uzayabilir seri ama Van Gundy'nin son hücumu çizeceği,set göstereceği anlar gelirse,yani yakın skorlu maçlar dönerse çok zorlanacaktır.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Bu arada maçın tekrarı, 22 de ntv-spor da.
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Masticore said: 4-0 lara geçmiş olsun :D Orlando sanmıyorum bu seriyi kazansın ama (rotasyonu cok az , elbet yorulcaklar) eğer kazanırlarsa daha kimse tutamaz stan van gandy yılın koç'u ödülünü almalıydı.Ama kaan kural'da söylediği gibi. Phil jackson'ın kariyeri boyunca topu topu 1 kere aldıgı bir ödülün ne kadar saçma bir ödül olduğuda ortada. Birde nelson olsa neler yapacak orlando Nelson gelmese daha iyi Hido iyi yapıyor point guardlığı be. Ben diyim Sıtiv Neş sen de Kris Paul.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 meer pg oynamıyor zaten, ismi 1 numara sadece, adam 2 gibi oynuyor.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Hido maçın en kritik yerlerinde sağa sola niye gülüyordu son maçta?
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 GEd said: Hido maçın en kritik yerlerinde sağa sola niye gülüyordu son maçta? çevresine neşe saçarak takımının oyundan düşmesini engellemeye çalışıyordu
Öne çıkan mesajlar