Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılmazlar Tekstil Sunar : Playoff 2008-2009

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan ben uyuyamamki artık. offf hay ya. olmaz bole bişi. 2 0 dı lan bu seri. olsun ama orlando gerekli mesajı verdi clevland'a. artık saha avantajı orlando'da. içerde iyi oynayarak bu seri orlando'nun olabilir.
Mesaj tarihi:
abi bi fisherda bi de horryde yaşadım bunu nası bi dram ya. yapıcak bişi yok. orda 2 kişi niyte başında durmaz lebronun anlamak mümkün değil. 1 saniye kala başka kimse atamaz gidip 5 kişi tutsan lebronu yemin ederim diğerleri atamaz 1 saniye kala. hedoya acıdım asıl kahramanlığı gitti
Mesaj tarihi:
Kanuni said:
khala az once hedonun attigindan sonra bagirip mahalleyi ayaga kaldirmistin simdi lebron resimleri ile susluyorsun. bu kadar notr bir alan yetkilisi gormedim :)

altına farkettiysen " :( " koydum
Mesaj tarihi:
khala said:
abi ivme tamamen cleveland'a geçti şu son saniye basketiyle şampiyonluk bile gelebilir.

Aksine hem cavs hemde magic oyucuları artı taraftarları gördüler magic in kazanabileceğini bence.
Mesaj tarihi:
lebron inanmadı attığı şuta..kobe jordan fln olsa o girince gayet kendinden emin devam ederlerdi yollarına. seri zora girdi o basketle moral olarak ama hep diyorum orlandonun rakibi önemsiz.her maç orlandonun kendi şut yüzdesine bakıyor
Mesaj tarihi:
lebron'un insan olup olmadığından şüpheleniyordum, anladım ki artık insan fln değil.

Son saniyede orlando savunması yapılabilecek her şeyi yaptı. 3kişiyi james'e verirsen bu sefer west açıkta kalcak, west'te yazabilirdi 1snde o risk alınmazdı yani. Doğru olanı yaptı orlando.
Mesaj tarihi:
abi şu an aytıcam o yüzden yazamıcam yarın yazarım ama yani son oyunda kesinlike yapılan bir sürü hata var. SvG de kabul etti zaten.
ha lebronunki de bala girdi o ayrı.kendi OOOOOO fln yapıp inanmadı zaten
Mesaj tarihi:
2-2 olur bu seri orlando'dan donerken de, ondan sonra ne olur bilmiyorum. ben orlando ya hic sans vermiyodum artik baya bi sanslari var bence ama %50 den fazla degil.
  • Yeni Oluştur...