vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 baydim. o kadar baydim ki ne söyledigimi ne yaptigimi ben de bilmiyorum. onu farkettim. birseyler olsun artik. evimi özledim mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yapcak hic bisi bulamamak ne kotu bisiymis gunluk butun gun dizi izleyip "persembe olmus mu olmamis mi" demek. of cidden cok sikildim. yarin arkadasimin dukkanina gidip bilgisayarini yapicam. salak bi bilgisayarciya vermis tamir etsin diye, adam da dotunden sorun cikarmis. ya bizimkini saf buldu dudukluyo (ki olasi) ya da bi boktan caktigi yok. dedim "kes traj yapma, makineyi topla geri ver, kafam atiyo" sdhfg. arkadasimin babasi da "senden korkulur valla" diyip gitti. benden korkulmaz gunluk, melek gibi hatunum bi kanatlarim eksik (A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 günlük kıçım başım midem her yerim kötü anne bakımına ihtiyacım var ama dizinin dibinden ayrılasım da yok off çok özlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yoğun geçiyo günnük günler. Tam da istediğim gibi. Uykum geliyo çok çabuk. Sanırım yaşlanıyorum. Pfff.. Buralarda ol grşrz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 ateşim var, kabus gördüm, titriyorum. öyle hadi baybay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Yeni part time iş çok sıkıcı. -_- Bir de tekrar otur level 1-80 kas derdi çıktı başımıza. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 abi anasini satayim boyle isin ben, vista denilen isletim sistemini icat edenlerin elleri kirilsin ya gectigimiz 1 saat boyunca tek bir unit testi debug etmek icin neler neler yaptim hala edemedim tek istedigim unit testin sonucunu gormek ya. allahin cezasi visual studio zaten her debug a bastigimda bi process icin sorun gidermeye falan calisiyor, 2-3 tane pop up cikiyor. bu sirada bi libraryler load etmeye calisiyor normalde 1 dakkadan fazla aliyordu simdi o da olmamaya basladi mal gibi bekliyor debuga bastigimda. simdi kiricam bilgisayari cildirmak uzereyim, menajerle 1 e 1 gorusmem vardi, adam dedi bi problemin falan var mi, var dedim linux kurabilir miyim, koptu herif euhe windows 7 betada oldugu icin onda build yapamiyoruz, bu anasini sattimin vistasinda kaldim ya. simdi bi bilgisayar daha istedim o geldi bi de data switch gelicek yeni bilgisayara windows server 2008 kurup tum developmenti oraya aktaricam vistada sadece mail acik kalsin o bile agir bi is gerci bu seye. 50 milyon satir kod yazmis adamlar vista icin, while(true); heralde 25 milyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 uyuyamıyorum ayrıca tuğçeyi çok özledim. bu kadar çile çok sdf sen italyalardaaaaaaağğ ben buralardağğğğğğğ aşık gibi sevmezseeeen kardeş gibi sev beniğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 paint.net te muthis bi taslak hazirliyodum, sonra ne mi oldu, arkaplan yapcam diye bastik bi tusa kalakaldi ole, arkada benim save edilmemis taslak onde calismayan pop-up. ampul gibi kaldik bole. recover da yok programin. sictik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Meh. Çok karnım ağrıyor şu an. Ama çok çok fazla. Bütün gün oturup Battlestar Galactica izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 günlük ne biçim amerikan firması bu nen 6 mayısta bandırma vapuruna binen Atatürk diye yazmışlar ee allah sizi ne etsin elinizin altın da google'damı yoktu olm yolculuk 15 gün mü sürdü 16 mayıs o. 16-19 mayıs arası. off fail üstüne fail yapmış adamlar. sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 2 gündür hastayım günlük. ama öyle böyle değil, serum falan taktılar. kusmalar, halsizlik falan feci şeymiş. yanımda yatanlar da aynı biçimdeydi bir de.. salgınmış meğer. işe gitmedim bu arada, evde bir şeyler yaparım dedim ama kolum zor kalkıyor yau. allah baba kimseye göstermesin böylesini günlük. haydi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gecmis ossun. günlük sahin k nin poposunu görmüs gibiyim. saftim kaydi, uykusuzluktan ölüyorum. cocuklarla takiliyoruz iste, arada ayar veriyolar. mesela demin ''ama sen hic söz dinlemiyon ki!!'' dedi bana 3 yasindaki armut. görülen rüyalarin bünyeyi etkilemesinden hoslanmiyorum. simdi o hödügü rüyamda görmeme hic gerek yoktu mesela. alala. neyse su veletler öglen uykusuna yatsa da ben de uyuyabilsem. baska bisey de yok. öbdüm. he mektup yazmam lazim, unutmiyim. burasini reminder olarak kullanirim hunharca. hii bi de sinemaya gidip harry potter izlemek istiyorum ama nerdeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 uykum var, çok yağmur yağıyo. işteyim. ateşim çıkıyo. üstümde kısa kollu gömlek var. burdan çıkınca yağmur yağarsa, servise gidene kadar sırılsıklam olurum. daha beter hasta olurum heralde. şu an eve gidip yarın sabaha kadar uyumayı düşlüyorum bi tek. başım da ağrıyo unutmadan yazayım. öyle yani sabah da yoğun geçti allahtan çok sıkılmadım. ama şimdi akşama kadar iş miş istermiyorum, çok yorgunum. bi de katil olmak istiyorum, öldürmek istediğim 1 kişi var. ciddi ciddi yani. KORKUN BENDEN!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 caniler, acımasızlar. :/ ateşi olan bir kıza nasıl bu kadar çok iş verebilirler ya. pestilim çıktı yine. EVİME GİTMEK İSTİYORUM. 40 dakka kalmış. çok mutsuz ve yorgunum. gözlerim ağrıyo. ağlayabilirim şimdi yorgunluktan, uykumu da alamıyorum hep. ölmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 kırıkkaledeyim lan geldim yine başım belaya girmeden bi dönsem diyorum yakındır zaten. dün anneme bağırdım çağırdım baya. "bi kazancım olmıycaksa sittirsin babam gelsin kendi yapsın lan uğraşsın. kendisi götünün keyfini ii biliyo gelmiyo ben uğraşıyom her bi bokla" diye baya bi bağırdım çağırdım. annemde senin için yapıyo gibi bişiler dedi iicene patladım ondan sonra. yahu uğraşıyorum adam hala bana güvenmiyo üstüne laf ediyo sinirlerimi bozuyo. ne şartlar altında ne adamlarla uğraştığımı bilmiyo. hayır bi insan neden sadece 4.5 milyar kar edeceği bi eşyayı yada başka bişiyi satmaz. satmazda demeyimde satmak istemez satmak için uğraşmaz. adam bildiğin işine gelirse diyo bana. bende sen para kazanmak istemiyon ehralde dedim dikleniyo yavşak. neyse yeğenlerimi gördüm baya mutlu oldum rahatlıyom onlarla uğraştıkça biraz. kafamda çok karışık fena şeyler dönüyo kafamda. her an bi pislik yapabilirim gibi. garip ya evime döneyim ben en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Eternal sunshine of the spotless mind'a sardım yine günlük. cidden.cidden.cidden. edit:bunu her izleyişimde saçlarımı maviye boyatasım geliyor. edit2:kadına hem turuncu,hem kırmızı hem de mavi mükemmel oluyor.çoktatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bugün hayatımda ilk defa birinin snake rekorunu kırdım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Bir ismin, sıfatın veya benzetmenin bir kişi tarafından birden fazla insan için kullanılmasının gereksiz ve bazı durumlarda kırıcı olduğunu düşünüyorum. Benim yaptığım da yanlış tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 sesu said: Bir ismin, sıfatın veya benzetmenin bir kişi tarafından birden fazla insan için kullanılmasının gereksiz ve bazı durumlarda kırıcı olduğunu düşünüyorum. Benim yaptığım da yanlış tabii. hakansa küçük hakan büyük hakan diye mi ayırıcaz keh keh keh.. bunun meali şudur ki, yazdığın cümlede "ismin, sıfatın veya" kısmını silersen; daha güzel bir anlam çıkar . günlük, yorgunluktan öldüm. yarın tekrar ölücem. öpücüx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Yok ya isim, sıfat da oluyor da özel isimden bahsetmiyordum ben öyle bir yanlış anlaşılma olmuş. Yoksa efendime söyleyeyim Hasan; Hasan 2 gibi bir durum söz konusu değil tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 özür dilerim ayşesu tek şesu sensin benim dünyamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 O zaman kalbimi geri kazanabilirsin. Sdsfsdw4t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 aylardır baktığım japon balığım öldü be günlük.. üzülmedim ama bi garip oluyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar