Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 oh yea yemek hazırlıyorum patateslisoslutavuk bakalım nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 günlük 110kiloluk cüssemlen denize girdim Karadenizde tsunami tehlikesi oldu sahide insanlar kaçıştı falan şaka bir yana 45 faktör güneş kremi bile fayda etmedi cayır cayır sırtım yanıyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 dory said: gunluk bursa COOOK sicak donum kicima yapisti. bi de gemliki düşün, sıcak + nem X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Günlük hava çok soğuk buralarda. Salon klima büyük olur dedim eve dinletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük ne biçim ev bu çocuklar sussa kuşlar balıyo kuşlar sussa teyzeler başlıyo soğudum iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük, yaz ortasında eskişehirde üşümek : priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük bugun fsyi 7ye bastım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük olm. bisiklete binecem lan bugün. çok uzun süredir binmiyodum bakalım nerem çıkacak nerem kırılacak asfdas. onun dışındaaa pazar kaavaltısı çogzel bişey lan. bi de maliyet muhasebesi aklımın kenarında kalmasa... allah kahretsin böle dersi ya of :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Dynun said: günlük, yaz ortasında eskişehirde üşümek : priceless eskişehiri bilmem de ben şu anda evde hırka giyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Günlük uykuuuu lütfen yaa. Bittim lan acı bana. "genç apaçileriz biz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 SICAK, GİT. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük sanırım beyin kanaması geçiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 çok sıcak ama odam esiyor. hafif ürperdim bile. ama hiç biri seneye tekrar iskandinavyaya bir şekilde kaçma kararımdan döndürmeye yardımcı olamaz beni, BURASI SICAK. kjhd. kıro gibi imla hatası da yapmışım, hemen düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 gunluk yeni arkadasım Lukas'la tanış.cok tatlı lan cok tatlı boyle<3 keşke donmek zorunda kalmasa da 3 gun sonra, daha cok gorussek.seytan diyo ara vatan computer ı,vermeyin bu adamın bilgisayarını de.meheheeheh Lukas<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 selam günlük büyük boşluk ve sıcak kanıma işledi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 gunluk, donmez olaydim memleketinden sogutuyorlar adami cidden, adamin kafasinda piramit var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 cok sicaaaak! sevgili gunluk sana gunun en anlamli cumlesiyle girdim aslinda. cunku cidden COK sicak hava. nefes alamiyorum! neyse(1), olagan hayat duzeninde bi durulma var. bursada anneciiimin yaninda olmanin verdigi tembellik paha bicilemez bunu anladim. hersey onune geliyo, yemek hep var ve hazir, aciktim demek yeterli, bilgisayar basinda pineklerken yandan fitfit bisiler geliyo onume, yeey. neyse(2), bugun bi cok guzel bi yere kahve icmeye gittim, lisemizin orda sufer bi cafe. icecekler basarili, muzik ortam guzel, sakin mis. bulvara cok guzel kafeler acilmis, biz okurken bi tanesi bile yoktu, cok kufrederdik, okuldan kacmak cok anlamsizdi, bos derslerde cikmak istesek gitcek en mantikli yer internet kafeydi tey tey. simdi isler oyle degil, yeni nesil cok sansli cok. neyse(3), hersey super giderken, ilerdeki bos arazide yangin cikti. sonduremedi salaklar, uzerine bi de ruzgar falan yayilmaya basladi, allahtan hemen itfaiyeyi aradilar da cok abarmadan gecti. kahve icerken hayatima yangin dari gunnuk, buna ne diyosundu? ask hayatim da cok guzel gunluk, hersey rayina oturmaya basladi. bad triplerin hepsi gecti, huzurum var, nazar degmesin. tabi bi de nil'im var, alamanyalardan hasretini cektigim, gulkokulu yarim ah ah. butun derlerden gectim mis gibi dayim da hastaneden cikiyo yarin niiiice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük fsyi 8e iterken yaktım. dağlara taşlara vurayım kafamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 adil değil. rahat değil. aynı değil. mutlu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 dory said: tabi bi de nil'im var, alamanyalardan hasretini cektigim, gulkokulu yarim ah ah. aay^^ yerim lan seni. iste sevgili idiot, böyle dory gibi insanlara sahip oldum mu hayatimda daha bi güzel geliyo hersey. bende ne var ne yok, cok karisik hersey. münihe gidicem bu hafta. kafam iyice karismaya basladi, kafayi birak ortalik daha cok karisti. artik su belirsizlikten cikip, acikliga ve huzura kavusmak istiyorum. münihteki staj yeri olursa, hayatim komple degiscek. muhtemelen eskisi gibi rahat olamicam, hatta koca bilgisayarimi nereme sokcagimi cok merak ediyorum yani. ama kuzucuklarim yanimda olur, münih süper bi sehir bayiliyorum kendisine. ama o riske girecegim sanirim, deger. hersey de zamanla hallolur. hem havaalanina daha yakin olurum bi de babama=P neeyseeeh. annemlerin gitmesine 3 gün kaldi, bakalim merakla izliyoruz. vita nova, neyleyeyim ben seni kahpe kader diyip bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlük fatih geldi. kahvaltı yaptık seviştik çıktık buz devri 3 izledik. sonra jeton alıp atari oynadık sonra sibelin kafesinde tavla oynadık bana çaktı sonra bowling oynadık ben ona çaktım sonra yemek yedik sonra yürüdük ayrılırken gözümden bir damla yaş süzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 günlüğğks, bgn ani bir karar ile 40932 sınavıma çalışmak yerne dışarı çıkıp arkadaşımla buluşmaya karar verdim. ve sonra buluştum. artık ben bu dersleri bırakmasam bile onlar beni bırakck. orman meyveli frozen içtm çok güzeldi. sonra ali ustada dondurma yedik ve bu sevgili arkadaşım ancak dondurmayı bu kadar başarısız bir şekilde yiyebilirdi. nasıl yenilir öğretmeliyim.zaten kendisi de farkında muhtemelen ilk buluşmamız olsa bir daha beni aramazdın dedi ahuahauh. of ali usta dondurmaları rulez. olsa ne biçim de yerim. ayrıca başka bir arkadaşım bugün beni kadıköyde gördüğünü iddia ediyor,saçımdan tanımış.evet kadıköydeydim ama. dediği o saatte orda değildim. evet ordaydın diyo. çılgın mıdır nedir? o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Mr_Hand said: günlük olm. bisiklete binecem lan bugün. çok uzun süredir binmiyodum bakalım nerem çıkacak nerem kırılacak asfdas. onun dışındaaa pazar kaavaltısı çogzel bişey lan. bi de maliyet muhasebesi aklımın kenarında kalmasa... allah kahretsin böle dersi ya of :/ günnük, hakkaten dediim gibi oldu. koluma kramp gidi hayatımda ilk kez. oha ya ayak mı ulan bu!? neyse ki şiddetli kramp değildi kilitlenmedim orda :D neyse baya bi gezdim sahili baştan sona falan. salak nike'ın salak bi organizasyonu vardı uyuz etti kapatmışlardı sahilin bi kısmını. polisi arayıp şikayet ettik eğlendik euheuh. gerçi sora öğrendik ki adamlar izinini de almış tabi. popo olduk. ama yine de ööle işte. neyse hoşaf gibiyim şu an. yarın kim bilir ne halde olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Sevgili günlük sevgili zatının çelişkileri ve tutarsızlıkları beni yavaş yavaş öldürüyor sanırım,sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Günlük nagber, lan bugün, yani dün, olm, o dondurma çok şaşırttı beni kolay kolay dondurma yiyemem herhalde sen de dikkat et günlük dondurma alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar