reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 aquila said: MFO cok mukemmel herifler, ama mazhar tam dede olmus artik =). sertab amerikada prim yapicam diye ingilizce yeni sarkilardan okudun ayip oldu. brooklyn funk da cok sahane, husnuyle dokturduler gene. basima gunse gecti, terledim, yagmur yagdi islandim, belim bacaklarim tutmuyo, KUMPIR yedim oh. hasstir, gormedim lan ben kumpiri, bi yerim sisecek. bu arada yorumlarinin aynisini gezdim tozdum a yazaacktim, direk sen yazmissin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 kumpir orda yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 he ok o zaman, efeste yoktu ztn. lan thy sponsor olacagina efes sen sponsor olsana. zaten milletin eli mahkum thy ye biniyo, sanki onur air ny tan ucak kaldiriyo, koca kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bi kiza 2 ayligina kiraya vermistim odami, agustosta kiz ciktitan sonra da 1 ayligina kiraya vermek icin bi adam buldum, hic girmicek kira yani bosuna, super oldu da herif hintli ya, kori kokucak simdi odam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 axedice olmasın abi o yaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Günlük öğrencilik hayatım sanırım bitti. Enterasan günler yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 günnük annemi çogözledim :( eve git abine yemek hazırla bulaşık yıka ortalığı topla. annesi gibi davranıyo bana. banane bende annemi istiyom yemeğe cağırınca canım istemiyo diye nazlanmak istiyom ya : (((( ilk defa bu kadar ayrı kaldık kendisiylen. gitcem bu hafta sonu şevkat göstersin bana sevsin azcık sora tekrar gelcem. offf çalışmak ne zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 çok dertliyim günlük.haberin olsun. çarşamba günü bütlerim başlıyor 902340 tane bütüm var. okul resmen bitmiyor. artı sonsuza devam ediyor hızla. 9temmuzda bitiyor. 10 temmuzda kendimi eğlenceye ve spora vericem hauha.bugün de rejime girdim.bu sefer de 5kilo veremezsem tüm pati suratıma tükürsün sdfs ps:canın sağolsun,kırılan kalbim olsun xera sdfs imzam yapıcam o lafı bence tarihimdeki bomba laflardan biri.eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bella said: 10 temmuzda kendimi eğlenceye ve spora vericem hauha.bugün de rejime girdim.bu sefer de 5kilo veremezsem tüm pati suratıma tükürsün sdfs O vişneli kurabiyelerle... zor dostum zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 noluuur imza yap o vişneli kurabiye çok iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 |Joker| said: Bella said: 10 temmuzda kendimi eğlenceye ve spora vericem hauha.bugün de rejime girdim.bu sefer de 5kilo veremezsem tüm pati suratıma tükürsün sdfs O vişneli kurabiyelerle... zor dostum zor.. yemiyorum artık. beyaz fırınla ilişkimi kestim. çok kararlıyım sdfs 555 said: noluuur imza yap seni kırcağıma dişimi kırarım. ama olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bella said: peki lan sen de kır beni.. gelen vursun giden vursun dertler benim neşe senin,senin olsun .. bella beni eğlendiriyor günlük ama yine de staj sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 oha. özelimizi günlüğe açman .. okbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Selam kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Araba servisten alıncak √ Ehliyet kayıp başvurusu √ Trafik Sigortası yeniletme √ KGS dolum √ Hediye alıncak √ Sigara alıncak - Vay be, kısa sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 O__o günlük bugün bu haldeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 peynirli çizi yiyip ayran içiyorum günlük... vay halime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 bullshit'in türkçe çevirisi hurşit olurdu.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 "bir" tuşa basmaya üşenen bir arkadaşım var günlük. ayrıca su almaya da üşeniyor. sabah rejime girdiğim halde yapmadığı yemek muhabbeti kalmadı. ama seviyorum işte sevgi girince işin içine farklı oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Günlük nagber, bugün dükkandaydım yine, babam boru al git dedi, dedim herhalde hafif bişey, 1 1/4 boru dedi, ne bileyim ben, ah ne bileyim ben hahaha ağırlığı değil uzun olması dert, 5 metre falan herhalde, ulan dar sokaklarda görütrmek için yedim tişörtü, temiz tişört vardı üstümde, kirlendi, ehliyet kursuna da kalmış 2 saat. Hemen sabunlu bezle sildim suyun altına soktum astım güneşte kurudu, süper hallettim. Kursta temel trafik bilgileri falan gördük işte. Yağmur yağdı feci, eve geldim yemek yedim, the godfather oynadım şimdi sana yazıyorum yanlış anlama günlük o manada değil hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Bella said: "bir" tuşa basmaya üşenen bir arkadaşım var günlük. ayrıca su almaya da üşeniyor. sabah rejime girdiğim halde yapmadığı yemek muhabbeti kalmadı. ama seviyorum işte sevgi girince işin içine farklı oluyo benimde var öyle bi arkadaşım; ah dertlendim birden.. tatlı bela mı deniyordu böylelerine.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 olm gunluk 5 gun bırakmak zor gelir oldu, 1 ay nasıl bırakıcam ben bunu.meeh neydik ne olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 EHEHEHEHEUH YİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 yok cidden yok antalya kadar sıkıcı bir şehir tükettim resmen 2 haftada bu ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar