pogodi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 ben bişey yapmadım onu kızlar değil yıllar yormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 şimdi hafta sonları acayıp sıkıntı giriyor günlük bana ruh gibi oluyorum ctesi pazardan nefret ediyorum artık neden bu hale geldim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Güncel başlıklarda seni görünce aklıma geldin. Yazayım dedim. Bugün de diğer boktan günlerden biri :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bende bi ara böyleydim;boşluktan kaynaklanıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 günlük, allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Maaya said: bende bi ara böyleydim;boşluktan kaynaklanıyor :) nası doldurcam daha abi hafta sonu olsunda dinleneyim diyorum hafta sonu oluyor sonra sıkıntı basıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 6-9 am denize girip güne başlamak priceless,annenin ve sevdiceğin oyununa gelip evren büfeden yengen yemeden eve gelmek,annenin gelen misafirler yuzunden yemek yapmamıs olması daha bir priceless.şimdi pizza boxtan pizza soyle bakalım safori! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Günlük tatilim tam anlamıyla bu akşam başladı.Hadi hayırlı olsun:) uzun zamandır ilk defa beynim boş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Llama said: nası doldurcam daha abi hafta sonu olsunda dinleneyim diyorum hafta sonu oluyor sonra sıkıntı basıyor zannedersem hafta içi çalışıyorsun; ben okuduğum için haftasonunu çalışarak değerlendiriyorum,çalışmadığım zaman geziyorum..kalan vakitte evi özlemiş oluyorum..pek hoş oluyor o nedenle.. ama senin acil farklı şeylerle ilgilenmen lazım..böyle hobi falan edin..ne bileyim..araştır birşeyler.. sıkılmanı engellesin,dinlenmenede vakit kalsın.. biliyorum;söylemesi kolay diyeceksin ama düşün birşeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 günlük. sabah 7de kalktım. kahvaltı edip derse başladım. halen ara vere vere ders çalışıyorum. yarın da aynı hikaye. her nerede yaşatılıyor veya sürünüyorsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 abiiiii bu nasil bir cenabetliktir lan ahah. valla sinirden gülüyom artik. yok hatta artik sinirlenemiyorum bile cok normal birsey oldu benim cenabetligim. simdi nooldu. böyle ufacik bi yalan atmaya kalksam. icimden saydirsam gercek oluyor, döte geliyorum lan. stajda, orda calisan bülentin yarin gelcen mi diye sormasinin üzerine yok yea yarin münihe gitcem de gelemem belki diye yalan sölememin üzerine, bi kac saat soora asil sef geldi yarin gelirmisin bi kac saat yardim eder gidersin dedi. sesim cikmadi eykey. kötü bi etki birakmiyim diye kabul etmek zorunda kaldim. grr. soora bülent ibnesi cok daginik hep götünü ben topluyorum adamin. ona küfrediyodum icimden bülent ersoy kilikli günesin oglu pezemenk dötün patlasin essek sipasi seklinde. bu lafin üzerinden 10 dakka gecmedi, dötü patlayan ben oldum. yerler islakti, dötümün üstüne yapistim acele edeyim derken. oh hala aciyo. ne lan bu ne! karma birak artik beni, itoglu it! bak simdi yine bisi olcak. neese ayaklarim agriyo zati. yarin 11de gitcem. takiliyim accik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Naylon stajın pokunu yiyim , bekle beni Saros Körfezi gelicem az kaldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 OLTALAR ATIYOLARLAR İÇİMDE PİŞMANLIKLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 aa içince emo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kermit said: OLTALAR ATIYOLARLAR İÇİMDE PİŞMANLIKLAR Tamamen Freestyle mıydı bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 zor nfes almaktayım ölmeyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Masquerade said: kermit said: OLTALAR ATIYOLARLAR İÇİMDE PİŞMANLIKLAR Tamamen Freestyle mıydı bu şimdi? olur mu hic, yasarin sarkisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 vista gerçekten dedikleri kadar kötü olmak için yazılmış bir program olsa gerek. alt tarafı bi pdf 100% de olmasına rağmen download tan çıkmadı diye app. data içerisinden manuel alayım dedim. her adımda erişim engellendi diyor malak! yok tek kullanıcı, yani admin de ben görünüyorum. hiç yok yere yok sağtıkla, yok güvenlik falan menü gezdirtiyor bana.bi de aptal bir türkçe ile alt klasörlere uygula demişler. lakin işe yaramıyor Puahah çok saçma.. her adımda istiyor mal.. sağ tıkla vs.. çocuk gibi bişi neyse ki 7 geliyor da kurtuluruz bu aptaldan yazanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 tam bi cumartesi akisindaydim bugun gunluk dus alip hazirlanip goldena dart oynamaya gittik sonra da dip'e gecip soul dinledik. cok eglenceli bi gun sayilirdi,dartta 1. oyunda karsi takima in your face dedirttim, 1 doublelari kalmisti ve bizim house ve bullumuz vardi once houseu attim, ve onlarin sirasinda bos donduler, daha sonra da ilk attigim okla redbull vurdum. cok eglendim "atamicaksiniz püheehe" derlerken bi anda IN YOUR FACE HAHA seklinde gelisti konusmalar =P sonra sonra işte haftaya falan donuyorum bursaya ankarada kalan son 7 gunum bol bol insanlarla vakit gecirmek istiyorum 1 ay donemicem ankaraya hatta 1,5 ay cunku tatile gidicem ev arkadaslarimlan akcaya, sonra focaya. asiri gerginim genel olarak, bi sinir bi stres hakim uzerimde. boyle kafa goz dalicam biri ter bisi dese, hoca da kalmadi dovcek, hepsinden gectim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dasaa o dedigini halletmek 2 tu$luk olay abi sende. kapatıyorsun o güvenlik sorgulamasını yada neyse bidada bula$mıyor. bide günlük kpss vardı çok fena geçti :( . bida var pazara ama gitmeyeceğim mucx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 güvnlik sorgulaması hedesi kapalı aslında. ama yine de sorayazdı mal işte.. yok abi adamların vistadaki amacı insanları kötüye alıştırıp win7'de "oha süpermiş" tepkilerini elde etmek.. ama fiyatlarla nah satar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 sevgili gunluk ben dory iste yine karsimizda acik kalan bir bilgisayar savunmasizcasina ve acik kalan bi pati accountu aah keremcem keremcem ve niceleri kihkih ne yaziyim hic bilemedim =// neyse aklima gelirse spamlerim bb. edik: nicke bak wild pervert zuaa. fsdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 dasaaa said: güvnlik sorgulaması hedesi kapalı aslında. ama yine de sorayazdı mal işte.. yok abi adamların vistadaki amacı insanları kötüye alıştırıp win7'de "oha süpermiş" tepkilerini elde etmek.. ama fiyatlarla nah satar..vista delirtiyor abi beni de isteyken ve isin kotusu build'leri vista'da yapmak zorunda oldugumuzdan (7 hala beta) 7'ye gecmek gibi bi sansimiz yok. 7 baya guzel bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 MFO cok mukemmel herifler, ama mazhar tam dede olmus artik =). sertab amerikada prim yapicam diye ingilizce yeni sarkilardan okudun ayip oldu. brooklyn funk da cok sahane, husnuyle dokturduler gene. basima gunse gecti, terledim, yagmur yagdi islandim, belim bacaklarim tutmuyo, KUMPIR yedim oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Hey Günlük, Whats up? "everywhere i go, everwhere i play, everytime you are there always make my day" Yes, yes. Very nice, no ? Anladın sen. Öptüm Günlük. Mucx. XoXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar