aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 msniniz yok mu lan. var biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Günlük nagber, bugün de bursaya gidicem, kemer alcam günlük balo için, babam tek kelimeyle ağzıma edecek ama galiba, dükkana gitmiyorum adam gibi ne zamandır. Ama şu balolar geçsin dükkandayım lan günlük zaten, sabretsin accık. Öss sonrası 1 hafta tatil vermedi pipi adam, 3 ay çalışıcam zaten mal mal. Of ya yine de hayat çogzl günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 sürekli sabahın köründe gelen telefonlardan sıkıldım. uykum bölünüyo. her gün de süreyya ile karşılaşıyoruz burda. abuk subuk giyiniyo canıms. yoruldum bugün güneşlenmekten falan odaya gelip uyumayı tercih ettim. yoruluyorum ya. bu akşam da casita'da mantı yicez. sonra da artık bi yerlere gideriz gece bilemiyorum. dün de babam sarhoş oldu sabah 4te tutturdu hamakta yatıcam diye. yere yapıştı ama canım, hamaktan düştü. :/ cumartesi gece de shipahoy'da chill out festival'da beni kesen çocukla karşılaştık. yine kesti cnms ^^ yanımdaki adam da umrunda değildi, kankam olduğunu çaktı heralde aramızdaki mesafeden. YANİ ŞİMDİYE KADAR EĞLENDİM BURDA ÇOK GÜNLÜK. ama çok uzun tatil ya pazara kadar sıkılırım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 günlük sıcaktan burnum kanadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ne sıcak hava ya bunalttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 günlük bayılcam bende sıcaktan şimdi. an kaldı bayılmama. cam kapı her yer acık yaprak kımıldamıyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 hazır ''davul deil o gumgum calınsın'' diyen anne yok diye bendire abanmıstım ki ezan başladı,ezan bitene kadar da ezana ritm tuttum ve evet carpılmadım,taş da olmadım sdfghj ama bi güç var sdfghjklşi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 az önce 5 saatlik bir uykudan uyanmak üzereyken, burnumun bir karış üzerinde vızır vızır dolanan bir sineği kovalamak için sertçe sağ elimi savurdum. sağ elim sağ gözüme tokat attı. neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum, kendisine çok kırgınım. sağ gözüm şişti ve kızardı. canım yanıyor. ahğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ahah ben de uykuda burnuma diz atmıştım. çok acımıştı. günlük dün yarın yerim diye ayırdığım 3 adet pizzamı şuan bize gelen kuzenimle paylaşmak zorunda kaldım. mutsuzluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Günlük, 150 kişiden 6 kişinin geçebildiği bir sınav yapan toplu iş hukukunun top hocasının Allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 napae said: cumartesi gece de shipahoy'da chill out festival'da beni kesen çocukla karşılaştık. yine kesti cnms ^^ .bi kızın gözünden karşı cins yorumları , çohecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 2. görüşünde konuşmaya gelmedi mi? pasif ulan o. sdf. işe yaramaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 haftasonu istanbuldaydım bir kez daha nasıl 5 sene yasamısım lan bu sehirde deyu sorguladım bunyeyi.bu arada ibb nin trafigin icine nasıl zıcarız adlı kompozisyonunu da cok begendim.tebrik ederim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 günlük, swisste staja başladım. harika bence ofis stajı giriş saatim belli çıkış saatim belli lgkj. gözünü sevdiğimin profesyonel otelcilik anlayışı ya <3 kfj. tarkan oteldeymiş, odasını temizlemeye tek maid yetişemedi bugün, pis herif sdf. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Yurtdisinda calisma nedeniyle askerlik ertelemek uzere topladim dokumani gittim konsolosluga, onceki gittigimde soyledikleri herseyi getirmeme ragmen eksik dokuman oldugunu soylediler. Ustune bide benim yaptigim evrak cevirisini begenmeyip, yeminli tercuman gerekiyor dediler, evraka "allah belami versin dogru cevirdim, yeminlen bak" diye yazmama ragmen ise yaramadi.Cok uzduler beni gunluk, cok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 iyi lan valla. olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 çok yorgunum... biri gelip hadi sevişelim dese, hayır derim. en az iki. o derece yorgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 quible gel sevişelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 ölüyodum günlük. yürürken boğazıma hain tükürük kaçtı. fındıklıydı. 100 saat öksürdüm evdekiler uyandı noluyoz diye. hala öksüresim var. birinin ahı tuttu lan kesin. onu bulursam bogazına tukurucem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 bogazim aciyor yaa, farenjite giderse kotu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 günlük august rush izledim. sonunda böyle bi fena oldum, august rhapsody i dinlerken. neden birer prodigy değiliz ki diye de ayrıca üzüldüm ne yalan söyleyeyim. yarın yazlığa gidicekmişiz falan filan, ben sabah gelemem dedim, iyi akşam gelirsin dediler ya :/ istemiyorum gitmek ben oraya aslında da neyse kırmayalım. okul başlayınca dönerim geri. dur bakalım nası bi denge kurucam ben bu konuda çok merak ediyorum. neyse günlük, hayde lelle. ha bu arada son notum geldi, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 august rush cok iyi bi film tebrikz <3 gunnuk demnok ne iyi bi hero, alinca cildiriyorum resmen, 5e5 mac yaptik cok basarili oynadik ellerine verdik masaya vurduk!! proje var onla ugrasmam lazim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 agzim bozuldu iyice, agzima söyle tepsiyle gelisine lööönk diye vurmak lazim. niye tepsi bilmiyorum. farketmez. gözünü sevdigimin addonslari hala calismiyo, sorun ne cözemiyo lan kimse. bi de ben yanlis klasöre koyyosundur belki eheheöeöeöe diyenlerin agzina vurucam o var. eed simdi yatiyim yarin staj var. bi de hayatimdaki tek actionin addonslar olmasi güzel tabi. action degil de sorun da diyebiliriz. buraya gelip sacmalamak da güzel. hersey güzel. kafam da 2 hafta sonra anamlar köyü terkettigi zaman olcak. bokunu cikarcam buraya yaziyorum. edik:harf eksilterek yazmayi degil de kelime eksileterek yazmayi iyi beceriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 YA OLAMAZ LAN GARY MOORE BILETLERI BITMIS=( tam da karar vermistim hangisine gitcegime. alleah belanizi versin ya offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 yeah son sınavıma giricek olmanın dayanılmaz mutluluğu içindeyim,eski şahane hayatıma geri dönmek için ilk adımları atacağım gündür bugün sevgili günlükcüm. tabi sonra bütler başlıyor ha daha da önemlisi 150 kişiden 6 kişinin geçebildiği lanet iş hukuku sınavının bütü beni bekliyor,keşke sınava girip şansımı deneseydim.aferin bana.böhü. ha belki sınavım iyi geçerse sdf akşam 555e sürpriz yaparım,çok özledim kendisini.adi novartis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar