forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 forgiver said: wish me a pleasant flayt olmadı be günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 GELDİM BODRUMDAYIM. çok güzel bi yerde kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 karaburun'a gidiyorum görü$ürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 günlük, boş kalmaktan manyak işlere sardım. dur bakalım, olursa çok süper olacak. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://i286.photobucket.com/albums/ll81/yigitsekil/29FUNNY.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 merhaba,şuan magnum börtlen ve karadut ile keyfime bakıyorum ^^ bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 güzel mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 MÖTHİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 o zaman bi trial ı hak etti bu dondurma.bu gece iskelede magnumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 günlük, babamın yanında ameleliğe başladığım gündür bugün, yarın izinliyim hahaha pazar çalışmıyorum ben zaten :D pazartesi balo için kemer falan alıcam, salı sevgilimin balosu var, çarşamba benim balom, iki gün kop kopp lan sevgilim benim baloma gelemiyor galiba ama :( ama gelebiltesi de var gelemeyebilitesi de neyse günlükcannurgül kendine iyi bak gelirim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 forgiver said: forgiver said: wish me a pleasant flayt olmadı be günlük chain q fail=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 günlük günlük; yolculuk var.. istanbul'a göçüyorum.. gidipte gelmeyesim var;ama daha değil.. görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 bu kadar kötü bi hafta hiç yaşamamıştım. bütün kıl hocaların dersinden geçtim gel gelelim dandik dersler büte kaldı...ah ulan 4 aydır evime gidemedim...bütünlemeye kalan arkadaşlarıma kolay gelsin...of ulan of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sevgili idiot, uykum var ama yok. wow oynuyorum ama cikamiyorum da. paladin actim ama cok sevdim de. (kes) bi an gaza geldim ama aslinda oyunmus =/ yarin stajim var fekat simdi yatmazsam cok pis yalan olcam. ne yarini lan bugün hatta. staj olmasa cok pis kasardim simdi mmh. öyle iste. annemler bi gitsin de, ders kitaplarimla sicak saatler geciricim. simdi de galiba yateyom. i'll be baaaaaaaaaack. asta la vista baby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 bu bölümün sahibi yavuz denen yavsak wowcu bebe hevesimi kirdi. sahip ne bi de kadin, kendine gel. buralarin sahibi benim, bana artik yavuz bey diyeceksin!!! di mi mau? kayislar koptu. ben yatiyom. yok aslinda kirilmamis sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 buralar böyle komple zimmetli malım bi de günlük vaniley aeo tarzı büyüleri seviyomuş, baya güçlü oluyomuş aeo tarzı büyüler. çok dini bütün bi hanım kızımızmış kendileri, hiç böyle bilmezdim, yarasalar ters haçlar falan geçmişte kalmış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 allaha emanet ol büyüsü o iste. ama en cok ABV büyüsünü seviyorum.. büyüyü caktigin adamin alleah belasini veriyo iste. senin de versin.. topunuzun versin! hüsnünün de versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 monoton bir gundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 sabahın 5 buçuğunda gelen telefon yüzünden hala sırıtmak durumundayım. çok mutluyum ben bu ara günlük. kahvaltıya falan gitcem birazdan, sonra deniz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 vaniLLe said: sevgili idiot, uykum var ama yok. wow oynuyorum ama cikamiyorum da. paladin actim ama cok sevdim de. (kes) bi an gaza geldim ama aslinda oyunmus =/ yarin stajim var fekat simdi yatmazsam cok pis yalan olcam. ne yarini lan bugün hatta. staj olmasa cok pis kasardim simdi mmh. öyle iste. annemler bi gitsin de, ders kitaplarimla sicak saatler geciricim. simdi de galiba yateyom. i'll be baaaaaaaaaack. asta la vista baby. bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowubırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak wowubırak wowu bırak bırak wowu bırak wowubırak wowu bırak wowu bırak wowubırak bırak wowu bırak wowu bırak wowu bırak bırak wowu bırak bır b p.s : haftanın 4 günü antremandaydım şimdi 12.30 da gene antremana gidiyorum , SENI SEVIOYRUM GÜNLÜSDFKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 kep atma törenine gidiom lan, kepi cüppeyi kiraladım, çok yükseğe atmıyımda kaybolmasın parası girmesin bi tarafıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 lan ne ictiysem.. bugünü ayin 21i zannedip kardesimi öptüm. doomgünü cünkü 21inde. bi de öyle bi bezginlikle öptüm ki, surat ifadem aynen bayhan gibiydi. ulan rüyamda odunla mi dövüyolardi napiyolardi. göz kapaklarimi kalktigimdan beri acamiyom resmen. kardesim fena koptu. MUEHAUEUEUEU NIL BUGÜN AYIN YIRMISIIII ehüüüe diyince bi silkelendim. ayrica sevgili helcaraxe, niye birakiyim wowu ayol? hic bi zaman bokunu cikaran bi insan olmadigim icin, bi sorun yok dfg. sen sus. isine bak had! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 wowu birak cunku paladin oynuyosun. hatta loladin. rezaled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 napıyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 saçları kestim lan mezunum bi de bi de rakı içiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar