Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

GÜNLÜÜÜĞĞĞEEEEK!

bugün rahat battı, sakallarımı kestim! tü elim varmayaydı da kesmeyeydim töbe. sakal gidince, uzun saçla, taş gibi adam(!) oldum afedersin sayın günlükçüm. bunun üzerine gittim saçlarıma da veda ettim, kısaldılar birazcık. garip bi tip oldum, aynada tanımıyorum kendimi tabii ki.

ayrıca 27 falan göstermiyordum uzun saçlı halde, abartının bu kadarı. kuzu gibi çocuk oldum işte aman öf.

tatil havasına hala girdim diyemem, uykum var. ayrıca bi an boşlukta hissettim kendimi, "naapsam acaba?" sorusunu soruyorum ama yapmam gereken yine bir ordu şey var. hiç yapmak istemedi canım.

arabaya yine bol bol paralar sıkışmış, bi servise verdik abbov! yarın öğleden sonra gidip alıcam geri bakalım.

öyle işte, bişeyler yazasım gelmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

dansetmekten ayaklarım arıye gunluk,bir dur çüş dimi?ne bok yemeye gece cıkıyorsun sen?1 haftadır evde ikeaya yapan,parcaları eksik cıktıgından bayrampaşa umraniye gezen,ustune staj belgesi imzasıydı muhuruydu diye okulda adım atılmadık yer bırakmayan sen deil misin gadıın!
resmen topuklarım şişti bu sefer.yarın son kez okula gidip işleri tamamlamam lazım.ertesi gun de antelleeeğ!
deniz,güneşş,eforii,Leo<3
Sosyal ağlarda paylaş

günlük çok güzel bi hafta sonu geçirdik.
çok yorucuydu arada ev taşıdık yazlığa gereksiz eşyaları filan ama tüm detayları ve o detaya güzellik katan bi insan vardı.
Annemde cumartesinden beri yok. çok özledim onu günlük ev cok sessiz geliyo. dün gece aradım çok neşeli geliyodu sesi sabah kalkınca tekrar arıcaktım uyuyodur diye aramadım. farkettimki anne olmadan bi ev olmuyomuş. kahvaltı edesim bile gelmiyo evde. kafama bişey takıldığında anlatcak kararsız kaldığımda o konu üstünde saatlerce konuşcak kimsem yok izinimde yok :(

bende tatil yapmak istiyorum artık mümkünse uzun bi tatil..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...