Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Son paperımı da bitirmek üzereyim, bugun teslim edip rahatlıyorum. 1 hafta kendime gelip sonra yaz okulu maratonu ile devam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 günlük uzun zaman oldu yazmayalı. Annem için hastaneden geldik testler devam ediyor onlarda temiz cıkarsa çok güzel olacak. hadi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 az önce çok büyük bi hata yapmışım hakkatten. şimdi gönlünü almak için uğraşmam lazım. insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 affediyorum bu seferlik nap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Sapanca'yı özlemişim be günlük. Manzara çogzel. Köpeğimiz de köpekler olmuş artık çok şekerler birbirlerini kıskanıyorlar hangisini seveceğimi şaşırıyorum. Bir de burası tam partilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 GÜNLÜÜÜĞĞĞEEEEK! bugün rahat battı, sakallarımı kestim! tü elim varmayaydı da kesmeyeydim töbe. sakal gidince, uzun saçla, taş gibi adam(!) oldum afedersin sayın günlükçüm. bunun üzerine gittim saçlarıma da veda ettim, kısaldılar birazcık. garip bi tip oldum, aynada tanımıyorum kendimi tabii ki. ayrıca 27 falan göstermiyordum uzun saçlı halde, abartının bu kadarı. kuzu gibi çocuk oldum işte aman öf. tatil havasına hala girdim diyemem, uykum var. ayrıca bi an boşlukta hissettim kendimi, "naapsam acaba?" sorusunu soruyorum ama yapmam gereken yine bir ordu şey var. hiç yapmak istemedi canım. arabaya yine bol bol paralar sıkışmış, bi servise verdik abbov! yarın öğleden sonra gidip alıcam geri bakalım. öyle işte, bişeyler yazasım gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 günlük bu aralar hep bekleyen tarafdayım bu beklemelerde sıktı beni hergünüm aynı geçiyo aynı insanlar,aynı mekanlar kısacası aynı herşey değişiklik lazım ama onuda yapamıyorum bunalımlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 of günlük ne eğlendim bu gün müzikten girdik bi saat 3 gibiydi herhal baya bi kaydı muhabbet sonra tabi bi ara krize girdim gülmekten gözümden yaş geldi anan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 kermit topici bozmuş, ben yatıyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 günlük annem bana popüler optimistsin dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 all dream about me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 dansetmekten ayaklarım arıye gunluk,bir dur çüş dimi?ne bok yemeye gece cıkıyorsun sen?1 haftadır evde ikeaya yapan,parcaları eksik cıktıgından bayrampaşa umraniye gezen,ustune staj belgesi imzasıydı muhuruydu diye okulda adım atılmadık yer bırakmayan sen deil misin gadıın! resmen topuklarım şişti bu sefer.yarın son kez okula gidip işleri tamamlamam lazım.ertesi gun de antelleeeğ! deniz,güneşş,eforii,Leo<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 sabahın ilk ışıkları, çiseleyen yağmur, viyananın barok mimarisi, hafif kara bulutlar, ince belli bardakta çay, erkan oğur. mmmmfh mis. yanımda bu anı paylaşabileceğim bir sevdiceğimin olmaması da ne kadar yalnız olduğumu gösteren bir indikatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 bebeyim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 çayı nerde demliyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 fatih çok yalnızım lan. ocaktaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ne yanlızı olm. bu saatte yanında kim olsun lan. sabahın körü yavuz kızmasın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 ben de cok yalnizim be utkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 hey allam wish you were here caliyor birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 günlük çok güzel bi hafta sonu geçirdik. çok yorucuydu arada ev taşıdık yazlığa gereksiz eşyaları filan ama tüm detayları ve o detaya güzellik katan bi insan vardı. Annemde cumartesinden beri yok. çok özledim onu günlük ev cok sessiz geliyo. dün gece aradım çok neşeli geliyodu sesi sabah kalkınca tekrar arıcaktım uyuyodur diye aramadım. farkettimki anne olmadan bi ev olmuyomuş. kahvaltı edesim bile gelmiyo evde. kafama bişey takıldığında anlatcak kararsız kaldığımda o konu üstünde saatlerce konuşcak kimsem yok izinimde yok :( bende tatil yapmak istiyorum artık mümkünse uzun bi tatil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 nefes alamıyorum ya bugün dünden beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 GÜnlük dün televizyonda annesinin mezarında annesiyle konuşan kız gördüm; yine ağladım lan "birgün ben de annemle böyle konuşacağım diye". Ama öyle böyle değil. Çok saçmalık çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 aaa bırakıyorum ben tekilayı ya, jdhf. ama olsun, benim saroşluğum en güzel saroşluk bence. evet, öyle. eve gideyim artık hazırlık falan yapayım, yazlık o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 lan böyle hava mı olur nasıl bir sıcaklıktır bu evet antalyadayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 günlük annemler geldi cicilerimi giydim, önce okula sınava sonra ordan koşarak abimin mezuniyetine gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar