Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 valla en ufak bi fikrin yok duruma dair, bişey demicem o yüzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 pek kendimde değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mr_Hand said: valla en ufak bi fikrin yok duruma dair, bişey demicem o yüzden :p ehuah peki. ama çok şey kaçırdın.ahuah. nese,ben gidiyorum bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Mr_Hand said: şu anda benim yerimde beddua kapasitesi olan biri olsa, valla heralde hayatın boyunca sefil kalırdın bella. ama neyseki beddua edince suçluluk hissediyorum ben. sdf. Loreena ya :/ Mal bitirme ödevi ya :/:/ aall benden de aynısı. yarına proce teslim etmem lazım. veremezsem kalıyorum. kesin gibi bişi kalmam. geri dönüp sıfırdan dizayna başladım :( yardım edicek kimse de yok. 6katta olsa aşağı atlar, sonra ambulans çağırır. ambulans gelene kadar da kendimi 6kere bıçaklardım. o denli çaresizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: Günlük, Bu havada ders çalışmaya gidiyorum.yrn AA getirmem gereken 6 kredilik bir dersim var.Dün ki şahane günden sonra sefil hayatıma geri dönüyorum auhah. bay. hala başlayamadım. ama tam şuan başlıyorum yoksa AAyı rüyamda görürüm. hadi bay.cidden. öf hiç çalışasım yok.böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 benden geçmiş öss felan lan sıralarda otururken götüm acıdı 2. bölüme geçtim içimn daraldı 2003 ten beri ilişkimi kesmiştim ben matematik edebiyat felan daralttı böyle 30 soru yaptım çıktı 2. bölümden ama sonra pişman oldum keşke sallasaydım geri kalanını diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Gidiyorum yine cumadan sonra özgürlüğüme kavuşcam 2 haftalıkta olsa ,günlük gibson alıcam bi tane accık borç versene valla geri öderim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: Essay için gerekli zıkımları okudum. Bu pazara kadar yazmış olayım ki rahat edeyim, ki yazarım yani biliyorum süper adamım. Hakkaten süperim. Bitirdim eheheheh. Geriye 2 final bir rapor kaldı. Ama onların konusu marketing olduğu için çalışmadan girerim, hocaları kitleleyecek positioning mapler çıkartırım, göt gibi kalırlar ehehehe. Raporu da afganistanlı çocuğa yükleyeyim. O yapsın, fakir. ginaly said: İyiki iktisatçı olmamışım lan, çok bayık yeminlen. Viva la marketing. hay ağzımı öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günlük 2 saat önce ekşın bitti.. süferdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günlük 2 stretching yapiim dedim ölüyorum 1 senede 11 seneyi harcamışım allah belamı versin benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günlük sabah öğle akşam, sabah koparak öss ye gittim, bildiğin dans falan ediyordum arabada. össden çıktım beynim sulanmış tutuk bi şekilde geri döndüm koydum kafayı uyudum. biraz önce kalktım yine kopuyorum. 7/24 aynı muhabbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sevigili günlük; zaten uzamış olan okulun uzatma senesinin sonunda yani dün babama yarım dönem daha uzattığımı söledim.. sağlık olsun dedi şokum !!! (geçen sefer bel altı vurmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: Bella said: Günlük, Bu havada ders çalışmaya gidiyorum.yrn AA getirmem gereken 6 kredilik bir dersim var.Dün ki şahane günden sonra sefil hayatıma geri dönüyorum auhah. bay. hala başlayamadım. ama tam şuan başlıyorum yoksa AAyı rüyamda görürüm. hadi bay.cidden. öf hiç çalışasım yok.böhü. off. salı gününe 3 kredilik fiz2, çarşamba gününe yine 3 kredilik mat2 derslerimin bütünlemesi var. finalinden 30 ve 10 almışım sırayla. ve hala başlayamadım ben de. ders çalışmaya oturunca böyle bir yorgunluk, bir siesta yapma isteği, efendime söyliym.......zzz.<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sol gozumun ustu resmen agriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: Bella said: Günlük, Bu havada ders çalışmaya gidiyorum.yrn AA getirmem gereken 6 kredilik bir dersim var.Dün ki şahane günden sonra sefil hayatıma geri dönüyorum auhah. bay. hala başlayamadım. ama tam şuan başlıyorum yoksa AAyı rüyamda görürüm. hadi bay.cidden. öf hiç çalışasım yok.böhü. hala başlayamadım. aha buraya da yazıyorum ki herkes görsün,rezillik diz boyu yemin ederim. bile bile lades. ben de kendımı 6.katta atıp ambulans gelene dek 6 kere bıçaklicam çok sevdm bu ekşını ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 @roketadam, ben de ders çalışmamak için herşeyi yaptım resmen.yine çok çılgınım. senın salıya daha var,kaç kurtul. feyz al,ben yarın ağlancam muhtemelen. 6 kredi ya aa gelmesi lazım. hem de vizem 90 sdfsd . of neyse gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: Bugün de microfiber bez aldım günlük. Artık elimde açılmamış pakette, farklı marka ve türlerde 9 tane microfiber bez var. Allah beni bildiği gibi yapsın. bugün 2 tane daha aldım. 11 tane microfiber bezim var artık. tüm yaz temizlik yaparım oh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günlük, ünsüz bilimadamı bi arkadaşımın gazıyla kopi peyst işine girdim. 6 sayfadan 67 sayfaya yükseldi saçmalığım. bunu düzenleyip şekilleri de çaktım mı kurtuldum bu ödevden demektir. BİTSİN BU OKUL LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 eskisinemi dönsem, yenisiylemi devam etsem ay çok çılgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Günlük, össnin belini kırdık gibi, öptüm :-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 uçkurumunun vanasını buldum... helal olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gunluk bugun adrenae gittim, 1 siseye yakin sarap ictim sarros oldum asfd simdi yeni ayildim da sinava caliscam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 nerden gördüm o rüyayı be gerçekte ya bildiğin gerçek şimdide yanıyor vucudum atacam kendimi körfeze körfez kurur anımallah.. rüyalardan nefret ediyorum yaa nefret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… pogodi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 günlük ilk final saat 3te annemle babam geliyo annemi 1.5 babamı 4 aydır görmüyorum heyecanlandım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… napae Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 az önce çok büyük bi hata yapmış olabilirim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 Sonraki 66.sayfa (Toplam 547 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Sol gozumun ustu resmen agriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Bella said: Bella said: Günlük, Bu havada ders çalışmaya gidiyorum.yrn AA getirmem gereken 6 kredilik bir dersim var.Dün ki şahane günden sonra sefil hayatıma geri dönüyorum auhah. bay. hala başlayamadım. ama tam şuan başlıyorum yoksa AAyı rüyamda görürüm. hadi bay.cidden. öf hiç çalışasım yok.böhü. hala başlayamadım. aha buraya da yazıyorum ki herkes görsün,rezillik diz boyu yemin ederim. bile bile lades. ben de kendımı 6.katta atıp ambulans gelene dek 6 kere bıçaklicam çok sevdm bu ekşını ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 @roketadam, ben de ders çalışmamak için herşeyi yaptım resmen.yine çok çılgınım. senın salıya daha var,kaç kurtul. feyz al,ben yarın ağlancam muhtemelen. 6 kredi ya aa gelmesi lazım. hem de vizem 90 sdfsd . of neyse gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 ginaly said: Bugün de microfiber bez aldım günlük. Artık elimde açılmamış pakette, farklı marka ve türlerde 9 tane microfiber bez var. Allah beni bildiği gibi yapsın. bugün 2 tane daha aldım. 11 tane microfiber bezim var artık. tüm yaz temizlik yaparım oh^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 günlük, ünsüz bilimadamı bi arkadaşımın gazıyla kopi peyst işine girdim. 6 sayfadan 67 sayfaya yükseldi saçmalığım. bunu düzenleyip şekilleri de çaktım mı kurtuldum bu ödevden demektir. BİTSİN BU OKUL LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 eskisinemi dönsem, yenisiylemi devam etsem ay çok çılgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Günlük, össnin belini kırdık gibi, öptüm :-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 uçkurumunun vanasını buldum... helal olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 gunluk bugun adrenae gittim, 1 siseye yakin sarap ictim sarros oldum asfd simdi yeni ayildim da sinava caliscam daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 nerden gördüm o rüyayı be gerçekte ya bildiğin gerçek şimdide yanıyor vucudum atacam kendimi körfeze körfez kurur anımallah.. rüyalardan nefret ediyorum yaa nefret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 günlük ilk final saat 3te annemle babam geliyo annemi 1.5 babamı 4 aydır görmüyorum heyecanlandım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 az önce çok büyük bi hata yapmış olabilirim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar