Saeros Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ee yeter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 evet. özür diliyorum yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 adama bi daily yaptırın lan gelip mesaj mı silsin illa 7/24 götünüzü mü toplaısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 günlük lan özleniyosun. neyse kaçtım bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 kararimi isyandan yana kullandim. film izliyim bari kendimi cok kaptirmadan. kac saattir yapicam, yapamiyorum. ve ben bunlari buraya niye yaziyorum bilmiyorum. laf olsun diye deil, post olsun diye. ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Bella said: pogodi, sonra yine bakayorsun sonra yine yazbuz yiyorsun. sonra bi maviyeşil sonra yine yazbuzz.ahauha. ahhaksjdhksla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ginaly said: selin naber. iyidir senden? @nil, hiç iyi olmazdı kfjhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 MERHABALAR ARKADASLAR EHLEİERGEGLERGLERGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 sabahın köründe beni arayarak uyandıran yeni arkadaşım yiğit'e teşekkürlerimi bir de burdan sunmak istedim günlük. o göremicek bunu tabi ama olsun. aptal adam ya uykumu kaçırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Günlük =) Naber ? Eyvallah dostum bende iyiyim. Ozaman devam. Devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Günlük dünyanın en tatlı en anlayışlı ve en yakışıklı sevgilisine sahibim =)) Wow oynarken bile bi kere daha aşık oldum fedakarlığına. O 80lik charı ile dungeonda npcleri keserken ben sadece peşinde dolaşıp xpleri topladım (:love) 1 günde 9 level atlattı bana. Kaç gündür ben char kasıyım diye salak salak npclerle görevlerle ugraşıyo. 38 oldu druidim ama eheh. Lemur gibi defalarca öldüm hiç sıkılmadı filan. Ama yarın hasret bitiyo. Geliyo en sonunda. çok özledim çok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bu ne lan nasıl bi aşk böyle?! sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mr_Hand said: Bu ne lan nasıl bi aşk böyle?! sdffsd +1 dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Mr_Hand said: Bu ne lan nasıl bi aşk böyle?! sdffsd ne varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oyuda karakterleri öpüştürüyosunuzdur şimdi bi de. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 yoo lemur muyuz biz =P sevgilisi ile wow oynayan biri görmedinmi hiç. eskiden az raide girmedik beraber :P öyle kızca şeyler yapmıyoruz oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ikiniz de mi erkeksiniz lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 oha :( git konuşma benlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 gfdsgtdsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Böjeek said: Günlük dünyanın en tatlı en anlayışlı ve en yakışıklı sevgilisine sahibim =)) Wow oynarken bile bi kere daha aşık oldum fedakarlığına. O 80lik charı ile dungeonda npcleri keserken ben sadece peşinde dolaşıp xpleri topladım (:love) 1 günde 9 level atlattı bana. Kaç gündür ben char kasıyım diye salak salak npclerle görevlerle ugraşıyo. 38 oldu druidim ama eheh. Lemur gibi defalarca öldüm hiç sıkılmadı filan. Ama yarın hasret bitiyo. Geliyo en sonunda. çok özledim çok :( quest yapsaydın keşke buust yaparak level alma ilerde sıkıntı oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bak bi gecede adamın bi tarafına koyuyolarmıs hoş gündüz olmuş şimdi farkettim anlayacagın , herkese günahları kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 ders çalışmalıyım günlük ak finallerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 selam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bugün de microfiber bez aldım günlük. Artık elimde açılmamış pakette, farklı marka ve türlerde 9 tane microfiber bez var. Allah beni bildiği gibi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 kıçını mı silecen olm o kadar mikrofiber bezle? 1 tane neyine yetmiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar