Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 napae said: wastyrx said: Yemin ediyorum bu anneler dünyanın en mükemmel yaratıları yea.. Un helvası! Namnamnam o/ ^_^ Anaaam en sevdiğim :/ FUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya mal nokia. telefonu yedekliim diye yükledim ovi suite'i. sen naaptın? yedeklemeyi yaptığını iddia ettin, üstüne "update var hacu" dedin. "iyi" dedim "onu da yükle". yüklerken durduk yere "kablo bağlantısı koptu" dedin, alakası yoktu. sonra update yarıda kaldığı için telefon bricklendi. sonra baktım ki aslında yedek de almamış denyo. bi de alıyomuş gibi 50 saat uğraştı ve "tamamladım" dedi. yani FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 telefon gg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bricklendi tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 finallerim bitti en sonunda. pesinden de hemen denize gittik. oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bizim finaller daha p.tesi başlayacak. :X Rektöre selamlar. ayrıca bölümdeki inek kızlara daha çok selamlar. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ne biçim saçım var lan benim ya gözüme giriyo ya armadon gibi geziyorum şu kodumun sınavı da bitse de kestirsem gidip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 zaaa benimde gozume giriyorlar iice uzadilar yarin kestirmeye karar verdim bende. 3aydan beri artik kestircem diyorum gerci... kestircem dedigim ucundan azcik kisalttircam, bi de kiriklari aldiririm iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: ne biçim saçım var lan benim ya gözüme giriyo ya armadon gibi geziyorum şu kodumun sınavı da bitse de kestirsem gidip hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben izmire gidince guzelce bi kaziticam kafayi ya, muhtemelen kotu durucak ve sacim tekrar uzayana kadar alisamicam ama merak ediyorum nasil durucak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben soyliyim kotu durcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 aaakikiki ben de kestirip boyatcam yarin, bakalim neye cevircek bu sefer kooför. kac yildir gitmiyorum saka maka, hep kuaför kuzen ve anneye kirik aldirdim :( cok tirsiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 senko said: ben soyliyim kotu durcak. kader kismet kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 vaniLLe said: aaakikiki ben de kestirip boyatcam yarin, bakalim neye cevircek bu sefer kooför. kac yildir gitmiyorum saka maka, hep kuaför kuzen ve anneye kirik aldirdim :( cok tirsiyom. Aaa ne renge boyatcan lan? Ben de yine değiştirmek istiyorum saçımın rengini ama herkes çok beğeniyo bu sefer :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sictin mavisine boyaticam ben sakalimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 @napae: koyu kestane diye düsündüm. acik renk istemiyorum ya kendi orjinal renginden baydim. acik kumral, dipler sari böle uyuz bi renk. koyu kizil da olabilirdi bele cok kirmiziya kacmayan. ama onu dötüm yemiyo daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 DASAAA KOS BU KIZ ABUK SUBUK RENKLER SÖYLÜYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 senin kestaneni yerim yaaa, muniiiiss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben koyu kahvenin içine bi iki damla kızıl karıştırtıp yaptıydım. Sen de öyle yapabilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 @rulman_miptelasi: nesi abuk subuk ? sanki pembeye boyatcam dedim hiyar. ben de aralara kizilimsi bi renk yapiyim didim iste, röfle gibi. ama cok siritmicak volüm ossun sfd sen boyanin icine mi koydun kizili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben yapmadım yani kuaför yaptı sfsdf. 3-4 damla kızıl karıştırdı kahverengi boyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yakın kınayı geçin ne boyası kızılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hmm duymamistim güzel olabilir aslinda. ama muhtemelen saclari kuaförde kestirip, evde kendim boyarim. degisik degisik boyalar satilio böle röfle seti halinde. koyu kestane- koyu kizil varsa ondan alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cuval rengi yapsan yakisir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 @tükrü; ay canim <3 ama o kadar da degil maalesef =( beyaz ten, yesil göze kontrast bi renk daha iyi gider gibime geldigi icin koyu kestane dedim. Pipet said: yakın kınayı geçin ne boyası kızılı.. onu yapinca iste cingen gibi olma ihtimalin var. ne renk cikcagini bilmiosun. yoksa evde kina da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar