Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 daha demin baya komik bi mesaj aldım fb'den de muhtemelen pati grubundan biri yapıyo profilim falan aramaya kapalı çünkü. ama güldüm baya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 guldugune sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 :) kabul ediyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Gnarls Barkley-Crazy http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w ve Gnarls Barkley-Going On http://www.youtube.com/watch?v=u_R9fId_Rqo Bir saattir şu şarkılarla kareoke yapmaya çalışıyorum ev arkadaşı ile. Onun betonarme benim imal sınavım var hehaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Erdoğan bula bula Leyla ile Mecnun yayın saatini mi bulmuş ulusa seslenecek. moralimi bozdu akşam akşam. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 üü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bella said: daha demin baya komik bi mesaj aldım fb'den de muhtemelen pati grubundan biri yapıyo profilim falan aramaya kapalı çünkü. ama güldüm baya sdf isim ver deşifre et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: üü(tu) ÇOOOOK ÇOK TATSIZ BİR ŞEYLER! ^_^ Bir de aranızda musa alp die biri var mı yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sparkcaster said: Bella said: daha demin baya komik bi mesaj aldım fb'den de muhtemelen pati grubundan biri yapıyo profilim falan aramaya kapalı çünkü. ama güldüm baya sdf isim ver deşifre et bunca seven fake account muhtemelen Bunca Seven 01 June at 23:24 Report selam nasılsınız? adım bunca... gerçekten çok hoş ve güzel bir kız olduğunuzu düşünüyorum... sizden hoşlandım diyebilirim.. bu arada benimle evlenirmisiniz... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 -misiniz i bitişik yazdığına göre kermit bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu arada... ahuahuahuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 SeaGle said: -misiniz i bitişik yazdığına göre kermit bu. ben kendimi saklamam genelde öyle bi huyum var işin kötüsü bi kere daha oldu bi olay aptalın birisi fake alıp gelmiş mi ki de leri bitişik yazıp bide benim yazı tarzımda yazıp milleti benim fakeim olduğuna inandırmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahaha msj basariliymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ayrıca orçunda ayırmıyo de mi ki leri sadece ben değil anasını satayım orçunda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kermit said: SeaGle said: -misiniz i bitişik yazdığına göre kermit bu. ben kendimi saklamam genelde öyle bi huyum var işin kötüsü bi kere daha oldu bi olay aptalın birisi fake alıp gelmiş mi ki de leri bitişik yazıp bide benim yazı tarzımda yazıp milleti benim fakeim olduğuna inandırmıştı şaka lan abooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bella said: bunca seven fake account muhtemelen Bunca Seven 01 June at 23:24 Report selam nasılsınız? adım bunca... gerçekten çok hoş ve güzel bir kız olduğunuzu düşünüyorum... sizden hoşlandım diyebilirim.. bu arada benimle evlenirmisiniz... :) İşe yaradıysa bende yapiim nan akfhhagfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 durdugun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yarın sınavım var, bi an için unutmuştum negzel. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sinav benim hep aklimda da noluyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sınav içimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben hala final topiğinde bahsettiğim şekilde küfretmekteyim hocama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gunluk, galiba cocugu koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar