Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
napae said:

Ben de bembeyazım niye alerjim yok yeao :/
Çok kolay bronzlaşıyorum üstelik asdf.

sadece beyaz tenlilerde olmuyo cünkü. cildin inceligi ve hassasligiyla alakasi var benim bildigim.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

napae said:

sadece beyaz tenlilerde olmuyo cünkü. cildin inceligi ve hassasligiyla alakasi var benim bildigim.

Benim cildim çok hassas. hıh
Mesaj tarihi:
napae said:

vaniLLe said:

napae said:

Benim cildim çok hassas. hıh

elitlik eksik o zaman sende naz.
altin renkli saat takiyorum ne elitligi diyeceksin...
haklisin...
swh.
Mesaj tarihi:
meh kötü günüm haftam daha da bi kötü oldu..
akrabalık derecesi olarak yakın ama gerçekte çok görüşemediğimiz bir akrabamız rahatsızlanmış. sabaha çıkamayabilir dediler.

ne diyim.. allah büyük.
her can sıkıcı olayda yaptığım ve tüm doktorların da tavsiye ettiği üzere swh sıkıntımızı içimize gömüp maymunluk yapıyoruz ki herkes çok çok üzülmesin falan..

ve hiç eğlenceli bir insan değilim
Mesaj tarihi:
naber günlük

bugün 25 30 sayfalık tablolarla dolu ödevler getiren doktora arkadaşlarımın yanında 7 sayfalık ödev çıkarıp hocaya verdiğim için hepsinden özür diliyorum

ama bu kadar mükemmel olmak her yiğidin harcı değil
Mesaj tarihi:
uzun süredir görüşmüyoduk günlükcan!
gittim ablamı everdim geldim.kınasını yaktım falan eline,büyüdüm baldız oldum .geleneksel kafalar yaşadım ama geçti.sonuç itibariiiynen artık baldızım ben!
Mesaj tarihi:
günlük bitmiyor finaller 3 gün 5 tanecik kaldı dayanmayalım 12 sınav dengemi bozdu.
birde termoya kafam girsin çıkmış/çıkacak sorular var önümde yok gitmiyor şu sınavlar bitse öğrenim gelsede bi kafaya reset atsam fena olmayacak sanırım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...