vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 napae said: Ben de bembeyazım niye alerjim yok yeao :/ Çok kolay bronzlaşıyorum üstelik asdf. sadece beyaz tenlilerde olmuyo cünkü. cildin inceligi ve hassasligiyla alakasi var benim bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yani ağaç kabuğu gibi derisi olanlarda olmaz mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sizden khaalesi olmaz gızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benden khaalesi degil, kaleci olur ama böhöhöyt. barbu said: yani ağaç kabuğu gibi derisi olanlarda olmaz mı diyorsun? agac kabugu kafali insan yorumu. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 barnacle said: sizden khaalesi olmaz gızlar nil kalbimin prensesi olm. kalesi malesi ne zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 khaleesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e onu da yanlış yazmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vaniLLe said: napae said: Ben de bembeyazım niye alerjim yok yeao :/ Çok kolay bronzlaşıyorum üstelik asdf. sadece beyaz tenlilerde olmuyo cünkü. cildin inceligi ve hassasligiyla alakasi var benim bildigim. Benim cildim çok hassas. hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dasaaa said: barnacle said: sizden khaalesi olmaz gızlar nil kalbimin prensesi olm. kalesi malesi ne zaten. benden pirenses olmaz hanimaga olur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kalbimde yerin hazır bebeğim, gel kurul sen tahtına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bizim gızlar şişman. onlarınki day gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dasaaa said: kalbimde yerin hazır bebeğim, gel kurul sen tahtına.. /blushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 napae said: vaniLLe said: napae said: Ben de bembeyazım niye alerjim yok yeao :/ Çok kolay bronzlaşıyorum üstelik asdf. sadece beyaz tenlilerde olmuyo cünkü. cildin inceligi ve hassasligiyla alakasi var benim bildigim. Benim cildim çok hassas. hıh elitlik eksik o zaman sende naz. altin renkli saat takiyorum ne elitligi diyeceksin... haklisin... swh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 meh kötü günüm haftam daha da bi kötü oldu.. akrabalık derecesi olarak yakın ama gerçekte çok görüşemediğimiz bir akrabamız rahatsızlanmış. sabaha çıkamayabilir dediler. ne diyim.. allah büyük. her can sıkıcı olayda yaptığım ve tüm doktorların da tavsiye ettiği üzere swh sıkıntımızı içimize gömüp maymunluk yapıyoruz ki herkes çok çok üzülmesin falan.. ve hiç eğlenceli bir insan değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vaniLLe said: benden khaalesi degil, kaleci olur ama böhöhöyt. o boyla mı.. pphhhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 naber günlük bugün 25 30 sayfalık tablolarla dolu ödevler getiren doktora arkadaşlarımın yanında 7 sayfalık ödev çıkarıp hocaya verdiğim için hepsinden özür diliyorum ama bu kadar mükemmel olmak her yiğidin harcı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kumdan kale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 uzun süredir görüşmüyoduk günlükcan! gittim ablamı everdim geldim.kınasını yaktım falan eline,büyüdüm baldız oldum .geleneksel kafalar yaşadım ama geçti.sonuç itibariiiynen artık baldızım ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 BabacumMostors said: vaniLLe said: benden khaalesi degil, kaleci olur ama böhöhöyt. o boyla mı.. pphhhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ben enine kapatiyom kaleyi hohoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi kaleye yan yana 7 tır girebiliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 lan ambele oldum gene calisamiyorum 40dakkadir ilk sunumun ilk slaytindayim sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vaniLLe said: BabacumMostors said: vaniLLe said: benden khaalesi degil, kaleci olur ama böhöhöyt. o boyla mı.. pphhhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH ben enine kapatiyom kaleyi hohoho. kale önünce çoğalan parmak kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Vay be, haziran geldi.. ilk maaşımın da yatması gerekiodu, noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 günlük bitmiyor finaller 3 gün 5 tanecik kaldı dayanmayalım 12 sınav dengemi bozdu. birde termoya kafam girsin çıkmış/çıkacak sorular var önümde yok gitmiyor şu sınavlar bitse öğrenim gelsede bi kafaya reset atsam fena olmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar