Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAH NASI YETİŞCEK LAN BUNLAR ALLAM NOLUR YARIN BUG OLSUN 2 GÜN GERİ GİDELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 neyse 1 el hon atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 nasilsa dunyanin sonu gelicek diye salmistim valla ben de cok fena oldu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 şimdi yat sabah kalkar çalışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 uyku yok ACI YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Pasta said: neyse 1 el hon atayım http://galeri.uludagsozluk.com/1/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17700.jpg dun gece 12'den beri dur bi dungeona daha gireyim diyerek bugun ogleden sonra 4'e kadar gelmeyi basardim hic odev falan yapmayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 alt h+m+c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 asdas günlük hadi ben yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 asda günlük bi film seyredip yatıcam 7da iş var 3-5dk uyurum öle giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 neyse bi dungeona daha gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Yine pazartesi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Günlük birazdan gidip yeni telefonumu teslim alıcam e65 baymıştı artık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 başım çatlıyor.ne işim var bu yaşta şenlikte menlikte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Letsgetthesunshine said: Yine pazartesi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bekleyen müşterilerimiz arasında sıranız 22 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 sayılı sıra çabuk geçer. allah kurtarsın... şımarıklık: "ben önceden alınmış çıktıların arkasındaki boş sayfada ya da saman kağıdında çalışamam. boş a4 yok mu?" töbe töbe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 şaringanım var gözümde. tam gözbebeğimin içinde. 1 tane ama. kendimi geliştirip 3 tane yapmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dasaaa said: şımarıklık: "ben önceden alınmış çıktıların arkasındaki boş sayfada ya da saman kağıdında çalışamam. boş a4 yok mu?" Abimin 10 yıllık notlarının arkasını kullanıyorum hala sdf abimin akıl sağlığı bozuk olsa garipsemem arkadaş öyle lanet notları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 uyukluyorum lan ofiste bu ne!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 paticik böyle çok sexy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 zaten öyle çalışılır yahu. işe yaramaz çıktı. arkasını kullan bre! çok elitim, çok süperim.. boş a4 ver! kaç para biliyon mu onlar? ağaçları falan düşün bari salak! elimde imkan olsa evde kullandığımız kağıt havluları, gazete kağıdı ile karıştırıp sanitized şekilde geri dönüşümden geçirip işleyip kağıt olarak kullanırdım ben be. a4 ne olm. öle bi makine olsa ve kârlı olsa bu geri dönüşüm alırım vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 dilime piercing yaptırmaya karar verdim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lise yenimi bitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gel beraber yaptıralım :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 -.- hic haz etmiyorum piirsinkten. hele dil piercingi cok gereksiz geliyo. 15 16 yasinda kasimi, burnumu deldirdiydim. ergenlik diyip cikarttim =P o diil de HAYAT COK GÜZEL ASLINDA YA di mi. illa bisi olmasina gerek yok, hayat bizi böle minimalist yapti üstat! ^^^^^^^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar